کتاب همهچیز دربارهی علوم
معرفی کتاب همهچیز دربارهی علوم
کتاب همهچیز دربارهی علوم، اثری از امیلی گروسمن، مجموعهای عالی دربارهی علم است. تمام چیزهایی که باید دربارهی علم بدانید و نمیدانستید در کتاب همهچیز دربارهی علوم بخوانید.
کتاب همهچیز دربارهی علوم را با ترجمهای روان از حوا میرمحمدیان در اختیار دارید.
دربارهی کتاب همهچیز دربارهی علوم
شاید ما پیش از این فکر میکردیم علم تنها محدود به چند بحث مانند فیزیک، شیمی و ریاضی است. اما میدانیم که علم چیزی بسیار فراتر از اینهاست. در کتاب همهچیز دربارهی علوم یاد میگیریم که علم تا چه اندازه میتواند گسترده باشد. چه مباحث عظیمی را دربر میگیرد و چه زمینههای متفاوتی را شامل میشود؟ چقدر ممکن است تصوری که پیش از این دربارهی علم داشتیم با خواندن کتاب همهچیز دربارهی علوم تغییر کند؟
کتاب همهچیز دربارهی علوم دربردارنده مجموعهای از حقایق و تصاویر شگفتانگیز درباره علوم است. «معنا و مفهوم علم»، «انواع موجودات »، « فرآیند حل مسئله»، «انواع انرژی»، «الکتریسیته و علت ایجاد آن» و ... از مباحث کتاب است.
کتاب همهچیز دربارهی علوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب همهچیز دربارهی علوم برای تمام نوجوانان کنجکاو و کسانی که جویای علم هستند، کتابی عالی است.
بخشی از کتاب همهچیز دربارهی علوم
علم، فقط آنچه در کتاب میخوانید، نیست. علم، راه و روش اندیشیدن است. علم، پرسیدن سؤال و رسیدن به جواب است. دانشمندان طرحها و ایدههای نوینی ارائه میدهند و راه و روش جدیدی برای ایجاد رفاه بیشتر در زندگی انسانها خلق میکنند. در ادامه به مواردی اشاره میکنیم که علم آنها را به خوبی توضیح میدهد.
گربهها تنها حیوانات کمیابی نیستند که روی کره زمین زندگی میکنند! دانشمندان تقریبا ۹ میلیون حیوان مختلف، گیاهان و موجودات زنده دیگری را کشف کردهاند و بر این باورند که تعداد بیشتری از آنها نیز وجود دارد.
همه اشیای پیرامون ما از ماده ساخته میشوند که بدن شما را هم در برمیگیرد. دانشمندان توضیح دادهاند که ماده چگونه به شکلهای مختلفی در میآید و چرا وقتی به حالت جامد، مایع یا گاز است، عملکرد متفاوتی دارد.
فهرست
- علم چیست؟