معرفی و دانلود کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی pdf + خلاصه رایگان

کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی

کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی نوشته حسن محجوب است. این کتاب را انتشارات دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی برای متخصصان منتشر کرده است.

درباره کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی

تاکنون کتاب‌های فراوانی درباره تصمیم‌گیری نوشته شده است. این کتاب‌ها چگونگی حل مسائل تصمیم را به ما می‌آموزند؛ اما از شناسایی فرصت‌های تصمیم، سخنی به میان نمی‌آورند.رویکرد شناختی به تصمیمات، این فرصت را به ما می‌دهند که به خلق گزینه‌ها بیاندیشیم. این رویکرد علاوه بر خودشناسی به فرد کمک می کند به نقاط ضعف و قوت زیستی-شناختی خویش پی ببرد و با شناخت خویش بر محدودیت ها غلبه و از فرصتهای فرارو بهترین بهره را ببرد.

خواندن کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به بالا بردن اعتماد به نفس پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتصمیم‌گیری با رویکرد شناختی ــ عصبی
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل
نویسندهحسن محجوب
انتشاراتدانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۲/۱۳
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
تئوری‌ها و پارادایم‎های آینده آینده آگاهی و روان‌شناسی آیندهتصویر جلد کتاب تئوری‌ها و پارادایم‎های آینده آینده آگاهی و روان‌شناسی آینده
توماس لومباردو
تفکر انتقادی و تحلیل هوشمندیتصویر جلد کتاب تفکر انتقادی و تحلیل هوشمندی
دیوید تی مور
بازی پیشگوتصویر جلد کتاب بازی پیشگو
بروس دی مسکویتا
آینده‌اندیشی برای آینده‌‌نگاری اجتماعیتصویر جلد کتاب آینده‌اندیشی برای آینده‌‌نگاری اجتماعی
ریچارد اسلاتر
به سوی مدل بلوغ آینده نگاری سازمانیتصویر جلد کتاب به سوی مدل بلوغ آینده نگاری سازمانی
رنه روربک
بنیان دانشی آینده پژوهی (جلد اول)تصویر جلد کتاب بنیان دانشی آینده پژوهی (جلد اول)
ریچارد ای. اسلاتر
شیوه تفکر برای تحلیل داده های کیفیتصویر جلد کتاب شیوه تفکر برای تحلیل داده های کیفی
ملیسا فریمن
روش های تحقیق در مدیریت راهبردیتصویر جلد کتاب روش های تحقیق در مدیریت راهبردی
جیووانی باتیستا داگنینو
مهارت‌های اندیشیدنتصویر جلد کتاب مهارت‌های اندیشیدن
جان باترورث
آینده‌پژوهی با روش تحلیل لایه‌ای علت‌ها (جلد اول)تصویر جلد کتاب آینده‌پژوهی با روش تحلیل لایه‌ای علت‌ها (جلد اول)
مهدی مبصری
مقدمه ای بر آینده پژوهی؛ جلد دومتصویر جلد کتاب مقدمه ای بر آینده پژوهی؛ جلد دوم
عبدالرحیم پدرام
نواندیشی برای هزاره نوینتصویر جلد کتاب نواندیشی برای هزاره نوین
ریچارد اسلاتر
راهنمای آینده نگاری فناوری یونیدو؛ جلد اولتصویر جلد کتاب راهنمای آینده نگاری فناوری یونیدو؛ جلد اول
گروه آینده نگاری سازمان توسعه ملل متحد (یونیدو)
سرزمین آدریناتصویر جلد کتاب سرزمین آدرینا
مهدی نوری صادقی
پیش‌بینی غافلگیریتصویر جلد کتاب پیش‌بینی غافلگیری
سینتیا ام گرابو
مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آلتصویر جلد کتاب مزایای درک عواطف و پذیرش احساسات در خلق یک زندگی ایده آل
رندی تاران
تفکر سیستمی برای تغییر اجتماعیتصویر جلد کتاب تفکر سیستمی برای تغییر اجتماعی