معرفی و دانلود کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام pdf + خلاصه رایگان

کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام

۴.۱(از ۱۰ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام

عباس خواجه‌پیری در کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام علاوه بر پرداختن به اصطلاحات و مفاهیم و نکات حقوقی حوزه ارث و ارث‌بری در ایران به قواعد کلی ارث‌بری مانند شرایط تحقق ارث، انتقال مالکیت ماترک، قائم‌مقامی در توارث و.... موانع ارث‌بری، تسهیم ارث در طبقات سه‌گانه و قواعد ارث‌بری وراث خاص پرداخته است.

خواندن کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب از جمله کتاب‌های قانون و قانون‌گذاری و حقوق خصوصی است که علاوه بر متخصصان و دانشجویان این رشته‌ها مخاطبان عام هم می‌توانند از آن استفاده کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنظام ارث‌بری در حقوق ایران و اسلام

بسیارعالی

amir&zahra
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۵/۱۳

پر از مطالب تکراری در کتاب. حتی یک بار ویرایت نشده دیدگاه های نویسنده هم بسیار خشک سنتی هست.

ولی اله احمدی
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

با اینکه مبحث ارث خیلی سخت اما خیلی خوب و ساده و شیوا گفته شده تو این کتاب فقط یه چندتا اشتباه تو شماره مواد قانونی داره

دوره حقوق مدنی نظام حق شفعه در حقوق ایران و اسلامتصویر جلد کتاب دوره حقوق مدنی نظام حق شفعه در حقوق ایران و اسلام
عباس خواجه‌پیری
مجموعه قوانین آیین دادرسی (در امور مدنی)تصویر جلد کتاب مجموعه قوانین آیین دادرسی (در امور مدنی)
ادله اثبات دعوای مدنیتصویر جلد کتاب ادله اثبات دعوای مدنی
علی مهاجری
قوانین اجرای احکام مدنی و نحوه‌ی اجرای محکومیت‌های مالیتصویر جلد کتاب قوانین اجرای احکام مدنی و نحوه‌ی اجرای محکومیت‌های مالی
مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه
مجموعه قوانین و مقررات شهرداری (کاربردی)تصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات شهرداری (کاربردی)
مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضاییه
سیاست کیفری ایران در قبال جرایم مالیاتیتصویر جلد کتاب سیاست کیفری ایران در قبال جرایم مالیاتی
محمدامین نوری‌نژاد
نظام وصیت در حقوق ایران و اسلامتصویر جلد کتاب نظام وصیت در حقوق ایران و اسلام
عباس خواجه پیری
شرایط دادخواست و اظهار نامه به زبان سادهتصویر جلد کتاب شرایط دادخواست و اظهار نامه به زبان ساده
علی‌احمد باقری
چالش های صدور سند مالکیت بر اساس ماده ۱۴۷ اصلاحی قانون ثبتتصویر جلد کتاب چالش های صدور سند مالکیت بر اساس ماده ۱۴۷ اصلاحی قانون ثبت
کریم مرادوند
قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴تصویر جلد کتاب قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴
شهلا رضایی
مجموعه قوانین و مقررات وکالت و مشاوران حقوقیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین و مقررات  وکالت و مشاوران حقوقی
شهلا رضایی
مستند فقهی قانون مدنی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مستند فقهی قانون مدنی (جلد اول)
احمد درایتی
تفسیر اصولی قانون مدنیتصویر جلد کتاب تفسیر اصولی قانون مدنی
سعید بیگدلی
ترمینولوژی ثبتیتصویر جلد کتاب ترمینولوژی  ثبتی
محدثه نقی‌زاده
دعاوی حقوقی چک و سفته به زبان سادهتصویر جلد کتاب دعاوی حقوقی چک و سفته به زبان ساده
بهروز سلطانی
مجموعه قوانین اجرای احکام کیفری و مدنیتصویر جلد کتاب مجموعه قوانین  اجرای احکام کیفری و مدنی
شهلا رضایی
یادگیری نکات سوال خیز و جمع بندی سریع حقوق تجارتتصویر جلد کتاب یادگیری نکات سوال خیز و جمع بندی سریع حقوق تجارت
محمد فرامرزی
قانون آیین دادرسی کیفری بصورت نموداری و تطبیقیتصویر جلد کتاب قانون آیین دادرسی کیفری بصورت نموداری و تطبیقی
مرضیه جمال زاده خیرابادی
مستند فقهی قانون مدنی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب مستند فقهی قانون مدنی (جلد سوم)
احمد درایتی