کتاب مجله ناداستان ـ شماره ۰۰۴ ـ مهرماه ۱۳۹۸
خواندن نظراتمعرفی مجله ناداستان ـ شماره ۰۰۴ ـ مهرماه ۱۳۹۸
ناداستان مجلهای است که بچههای فصلنامه ادبی سان آن را راه انداختهاند. صاحب امتیاز و مدیر مسئول این مجله آرش صادق بیگی و سردبیر آن محمد طلوعی است. فروغ منصوری قناعی، محمد میرزاخانی، نسیم مرعشی، نیلوفر امنزاده، مونا تارودی، مهراوه فردوسی، مکرمه شوشتری و زهرا ساعدی اعضای هیئت تحریریه این نشریهاند. روایتهای این شماره از نشریه به چهار بخش تقسیم میشود: روایتهای مستند، روایتهای زندگی، روایتهای کهن و به علاوهی مشق ناداستان که در انتها آورده شده است. ناداستان جای همه مستندسازها، عکاسان اجتماعی، گزارشگران تحقیقی و نویسندههایی است که به واقعیت علاقهمندند و دوست ندارند واقعیت را برای فهمیده شدن مختصر یا مبتذل کنند. این شماره از نشریه ناداستان بر «پول» تمرکز دارد. یعنی روایتهایی واقعی که ما را با خود همراه میکند و تجربههای آدمها را با ما قسمت میکند. از آن جمله است: کارِگل؛ روایتی از پول نفت در گاومیش آباد اهواز ـ ادیسهی فضایی؛ پول درآوردن با ارزهای دیجیتال، هر جا سخن از اعتماد است، جبر جغرافیایی و ... .روایتهای زندگی شامل: پول بازی، گام بعدی تعهد ـ یک پوند و پول بامزه. در «روایتهای کهن» هم شاهد داستانهای باعنوان بالشت چینی/گزارش ابن بطوطه ی جهانگرد از سرزمین چین و اسکناس چینی و با جیب خالی در صلح پاری؛ یادداشتهای فروغی از پول وبیپولی در کنفرانس صلح پاریس. بخش مشق ناداستان دربردارنده داستانهایی است مانند: فراخوان یک تجربه:بازی ـ یک تجربه؛ تیرهروزی و ... اگر شما هم چیزی در قالب ناداستان نوشتهاید میتوانید آن را با دیگران در این نشریه قسمت کنید و به آدرس مجله الکترونیک بفرستید.
نوع
نوع
در این روزها، همین کلمات است که مرا زنده نگه داشته است...
🌿🌸🌿 این ناداستان هم مثل شمارههای قبلی خوبِ خوب بود👌🏻💰
خود طاقچه ۵۰٪تخفیف زده بمناسبت یلدا البته حق دارین این موقع ماه آهی دربساطمون نمونده.
متاسفانه، تنها دلیلی که باعث شد قید خرید و خوندن این مجله رو بزنم، همین فرمت pdf بود. اگر به نظر مخاطبتون احترام میذارین لطفا فرمتش رو تغییر بدین