معرفی و دانلود رایگان کتاب یک سفر شیرین pdf

کتاب یک سفر شیرین

۴.۳ امتیاز(از ۲۹۰ رأی)
نعیمه آقانوری

معرفی کتاب یک سفر شیرین

کتاب شعر «یک سفر شیرین» داستان کودکی را روایت می‌کند که به ‌همراه خانواده‌اش بار سفر را بسته و به زیارت امام رضا(ع) مشرف می‌شوند، در این بین کودک با جلوه‌های تازه‌ای از سفر مذهبی روبرو شده و با نقاط مختلف حرم مطهر امام مهربانی‌ها آشنا می‌شود. این کتاب که با قلمی کودکانه و تصویرگری‌های رنگارنگ طراحی شده است سعی دارد کودک را در قالب اشعار کودکانه با امام رضا‌(ع) و خواهر بزرگوارشان حضرت معصومه(س) آشنا سازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک سفر شیرین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیک سفر شیرین
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

جوانه
۱۳۹۸/۰۶/۳۱

بسیار زیبا بود...مخصوصا برای کودکان..‌البته من خودم بیشتر کتاب های کودکان هنوز می خونم

مطهره ایلخانی
۱۳۹۸/۰۸/۲۱

قشنگ و زیبا بود، برای دخترم که خوندم دل خودم هم راهی حرم امام رضا و حضرت معصومه شد. کتاب مخصوص گروه سنی ب هست

F.R

۱۳۹۸/۱۲/۲۹

خیلی عالی بود

かずみ
۱۳۹۹/۱۰/۱۶

عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌸

دختر کفشدوزکی

۱۳۹۹/۰۱/۲۳

عالی

دنیا
۱۴۰۰/۰۲/۲۳

با سلام من این کتاب را برای اینکه داستان باشد خریداری ( رایگان ) کردم ، ولی بعد از آنکه خریداری کردم دیدم چیزی فرا تر یک داستان است ، شعر ولی در قالب داستان . متن روان ، جذابیت ،...بیشتر