ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۱ ـ تیر ۹۸ + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:ماهنامه خیمه
امتیاز
۵.۰از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۱ ـ تیر ۹۸

در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی، مجالس حسینی» می‌خوانیم: ـ سرمقالۀ محمدرضا زائری؛ رسالت دین‌داران و دین‌مداران در میدان مقابله با آسیب‌های اجتماعی ـ گفت‌وگوی ویژه؛ گفت‌وگو با استاد احمد مهدوی دامغانی؛ ۸۰ سال است زیارت عاشورایم ترک نشده! ـ یادداشت ویژهٔ احمد مسجدجامعی؛ نگاهی به آداب و مناسک دینی در تهران قدیم؛ شجریان هم به جلسهٔ قرآن استاد مولایی می‌آمد ـ گزارش ماه؛ در فصل کم‌کاری مداحان دومین مداح در کمتر از یک ماه حاشیه‌ساز شد؛ غوغایی به بهانهٔ «داره می‌ریزه» ـ چهرهٔ ماه؛ محمدسعید بیلکار؛ نابغهٔ قرآنی که همه را شگفت‌زده کرد؛ در مؤسسهٔ قرآنی با پارکور آشنا شدم ـ پروندۀ عین.صاد؛ گفت‌وگویی جمعی با خانوادهٔ استاد صفایی حائری و کنکاشی در شیوهٔ تربیتی او؛ بدون منبررفتن تربیت می‌کرد ـ پروندۀ عین.صاد؛ حرف‌های سیدرضا میرکریمی دربارهٔ مرحوم علی صفایی؛ ۸۰ کیلومتر پایانی ـ پروندۀ عین.صاد؛ محمدمهدی عسگرپور از حجت‌الاسلام علی صفایی می‌گوید؛ حرفه‌ای نقد می‌کرد ـ پروندۀ عین.صاد؛ یادداشت علیرضا داوودنژاد؛ فوتبال لب ساحل با شیخ ـ پروندۀ عین.صاد؛ گفت‌وگو با ربابه حق‌بین همسر استاد علی صفایی دربارهٔ سبک زندگی و تربیتی او؛ سخت‌گیر نبود ـ در احوالات آنان که لباس روحانیت از تن به در آوردند؛ جامه‌دران ـ کفت‌وگو با سیدمجتبی حسینی، مجتهدی که معمم نیست و حرف‌هایی دربارهٔ لباس روحانیت؛ شرایط لباس روحانیت را رعایت کنیم ـ گفتاری از امام موسی صدر؛ زن و چالش‌های جامعهٔ مدرن ـ ماجرای اسنپ و بحث «نهی‌ازمنکر» در میزگردی مکتوب با حضور کارشناسان دین و جامعه؛ آیا دختر بدحجاب‌مان را از خانه بیرون می‌کنیم؟ - گفت‌وگو با دکتر فروغ پارسا استاد علوم قرآنی؛ فقه در مسائل زنان به‌روز نیست - از پیشینهٔ شعر فارسی تا فراز و فرودهای آن با استاد محمدعلی مجاهدی؛ شعر آیینی یازده قرن سابقه دارد - امیر خداوردی، طلبه‌ای است که دو داستان بلند در کارنامه‌اش دارد؛ الازهر با ترجمهٔ آلوت مخالفت کرد ـ یادداشت‌های همسر طلبه از زندگیِ خصوصی؛ زینب ایمانطلب / زیرزمینی‌ها - محمدحسین خانی، استاد معرق‌کاری که بیش از نیم‌قرن است در آستان امام رضا(ع) خدمت می‌کند؛ نقش معجره در دیواره‌های حرم ـ یادداشت‌های همسر یک روحانی مبلغ؛ زهرا کاردانی / خانم ربانی هشت‌بار بیش‌تر از ما می‌فهمید