کتاب ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۱ ـ تیر ۹۸
خواندن نظراتمعرفی ماهنامهٔ خیمه ـ شماره ۱۳۱ ـ تیر ۹۸
در این شماره از «ماهنامۀ دینی، فرهنگی، مجالس حسینی» میخوانیم:
ـ سرمقالۀ محمدرضا زائری؛ رسالت دینداران و دینمداران در میدان مقابله با آسیبهای اجتماعی
ـ گفتوگوی ویژه؛ گفتوگو با استاد احمد مهدوی دامغانی؛ ۸۰ سال است زیارت عاشورایم ترک نشده!
ـ یادداشت ویژهٔ احمد مسجدجامعی؛ نگاهی به آداب و مناسک دینی در تهران قدیم؛ شجریان هم به جلسهٔ قرآن استاد مولایی میآمد
ـ گزارش ماه؛ در فصل کمکاری مداحان دومین مداح در کمتر از یک ماه حاشیهساز شد؛ غوغایی به بهانهٔ «داره میریزه»
ـ چهرهٔ ماه؛ محمدسعید بیلکار؛ نابغهٔ قرآنی که همه را شگفتزده کرد؛ در مؤسسهٔ قرآنی با پارکور آشنا شدم
ـ پروندۀ عین.صاد؛ گفتوگویی جمعی با خانوادهٔ استاد صفایی حائری و کنکاشی در شیوهٔ تربیتی او؛ بدون منبررفتن تربیت میکرد
ـ پروندۀ عین.صاد؛ حرفهای سیدرضا میرکریمی دربارهٔ مرحوم علی صفایی؛ ۸۰ کیلومتر پایانی
ـ پروندۀ عین.صاد؛ محمدمهدی عسگرپور از حجتالاسلام علی صفایی میگوید؛ حرفهای نقد میکرد
ـ پروندۀ عین.صاد؛ یادداشت علیرضا داوودنژاد؛ فوتبال لب ساحل با شیخ
ـ پروندۀ عین.صاد؛ گفتوگو با ربابه حقبین همسر استاد علی صفایی دربارهٔ سبک زندگی و تربیتی او؛ سختگیر نبود
ـ در احوالات آنان که لباس روحانیت از تن به در آوردند؛ جامهدران
ـ کفتوگو با سیدمجتبی حسینی، مجتهدی که معمم نیست و حرفهایی دربارهٔ لباس روحانیت؛ شرایط لباس روحانیت را رعایت کنیم
ـ گفتاری از امام موسی صدر؛ زن و چالشهای جامعهٔ مدرن
ـ ماجرای اسنپ و بحث «نهیازمنکر» در میزگردی مکتوب با حضور کارشناسان دین و جامعه؛ آیا دختر بدحجابمان را از خانه بیرون میکنیم؟
- گفتوگو با دکتر فروغ پارسا استاد علوم قرآنی؛ فقه در مسائل زنان بهروز نیست
- از پیشینهٔ شعر فارسی تا فراز و فرودهای آن با استاد محمدعلی مجاهدی؛ شعر آیینی یازده قرن سابقه دارد
- امیر خداوردی، طلبهای است که دو داستان بلند در کارنامهاش دارد؛ الازهر با ترجمهٔ آلوت مخالفت کرد
ـ یادداشتهای همسر طلبه از زندگیِ خصوصی؛ زینب ایمانطلب / زیرزمینیها
- محمدحسین خانی، استاد معرقکاری که بیش از نیمقرن است در آستان امام رضا(ع) خدمت میکند؛ نقش معجره در دیوارههای حرم
ـ یادداشتهای همسر یک روحانی مبلغ؛ زهرا کاردانی / خانم ربانی هشتبار بیشتر از ما میفهمید
ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۲ ـ آبان ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۱ ـ مهرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۰ ـ شهریورماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۹ ـ مردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۸ ـ تیرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۷ ـ خردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۶ ـ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۵ ـ فروردین ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۴ ـ اسفند ماه ۱۴۰۲ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۳ ـ بهمن ماه ۱۴۰۲
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب ( مجله ) ۲۳۶ از کتابخانه همگانی، پرونده مربوط به استاد صفایی حائری ( روحشان شاد ) و بخش مربوط به افرادی که لباس روحانیت را از تن بیرون آوردند بسیار جذاب و خواندنی بود. در رابطه با امر به