معرفی و دانلود کتاب اسارت به روایت رستم خرم‌دین + خلاصه رایگان

کتاب اسارت به روایت رستم خرم‌دین

۴.۰ امتیاز(از ۲ رأی)
افضل قائمی‌کاشانی

معرفی کتاب اسارت به روایت رستم خرم‌دین

اثر حاضر، هشتمین دفتر از مجموعه «دوره درهای بسته» است که اسارت را از زبان یکی از آزادگان روایت می‌کند. مطالب این مجموعه، بازنوشته وقایع حقیقی است. دفتر حاضر، به شرح خاطرات دوران اسارت «رستم خرّم‌دین»، از هم‌میهنان زرتشتی اختصاص دارد. «خرّم‌دین»، متولد سال ۱۳۴۷ است و در جنگ تحمیلی به اسارت نیروهای عراقی در آمده و پس از تحمّل رنج‌ها و مشقّت‌های دوران اسارت، در سال ۱۳۶۹ به وطن بازگشته است. هدف کلّی مجموعه، زنده نگه داشتن خاطرات آزادگان سرافراز میهن و بزرگداشت دلیری‌ها و صبر و استقامت ایشان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسارت به روایت رستم خرم‌دین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباسارت به روایت رستم خرم‌دین
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۵۱۸۲-۸۲-۸
برچسبجنگ تحمیلی

n.m
۱۴۰۱/۰۶/۲۲

کتاب خیلی قشنگی بود ولی کاش به زبان خود برادر خرم دین بود نه راوی . چون تاثیرش بیشتر میشد. توصیه میکنم بخونید .