کتاب ورود زیر چهل سال ممنوع
خواندن نظراتمعرفی کتاب ورود زیر چهل سال ممنوع
«ورود زیر چهل سال ممنوع» کتابی در حوزه موفقیت و خودیاری با موضوع تغییر نگاه به زندگی است. این کتاب میگوید بیشتر وقتها برای بقا، ما باید فرایند دگرگونی را آغاز کنیم. گاهی وقت ها باید از خاطرات قدیمی، عادت های کهنه و سنتهای گذشته رها شویم زیرا تنها زمانی که از سنگینی بارهای گذشته آزاد شویم میتوانیم از فرصتهای زمان حال بهرهمند شویم.
نویسنده این کتاب چهل سالگی را آغاز کمال انسانی میداند و با استناد به جایگاه مقدس عدد چهل در کائنات و طبیعت و دینهای مختلف، این گفته خود را ثابت میکند.
پردیس رفیعی در بخش اول این کتاب برای شما از شکوه میانسالی و کهنسالی و امید به زندگی و تغییر در این برهه از زندگی میگوید و در بخش دوم بحث را تخصصیتر میکند و از انواع رشد، بحران میانسالی و پیشگیری و درمان آن سخن میگوید.
معاشر
سیدمجتبی موسوی زاده
نوآوری و کارآمدی در مدیریت HSEعلی رجب پور
سکوتشمس السادات صیادی (آوا)
نیمه مهربان ترمسمیه احمدی
با تو پاییز می شومفاضله هاشمی (غزل)
از کوه پایین بیا زرتشتسینا کریم پور
داستانی از مناحسان عبدی
رازهای نهفتهآرزو نعیم زاده
بررسی تعارضات قوانین داوریمحمد اسدی فارسانی
جادوی ده گوهرشیما عبادی
رایگان
کتاب در مورد میانسالی نوشته شده. این نکته بسیار قابل تامل است که بسیاری از بزرگان و مشاهیر جهان،مسیرشان به سوی موفقیت را از میانسالی شروع کرده اند و به موفقیت هایی رسیده اند که اکنون نامشان در زمره نامداران جهان
کتاب خوبی بود.ارزش خواندن داشت. خلاصه کل کتاب :تا زنده هستید برای رسیدن به خواسته تان دیر نیست.
کتاب خوبیه .بیش از ۹۰٪مطالب جمع آوری شده است و حاصل قلم نویسنده نیست .اما چیزی که مهمه اینه که نویسنده مطالب رو به درستی در کنار هم قرار داده و به نثری هماهنگ و منسجم رسیده .این مجموعه میتونه
کتاب در عین سادگی، متن بسیار قوی و پر مفهومی داره. حتی برای من که الآن ۳۶سال و اندی دارم، به شدت آموزنده بود. قطعاً توصیه می کنم جوان هستید یا میانسال، این کتاب رو مطالعه بفرمایید؛ پر از پند
محتوای این کتاب در رابطه با دوران میانسالی و اتفاقات خاصی که در این دوران میافتد است که امید از دست رفته برخی میانسالان را به آنها باز میگرداند و یا تشویق به ادامه روند زندگی خوب میکند و از
کتاب بسیار عالی وپندآموز بود از نویسنده محترم سپاسگزارم.
عااالی بود واقعا
حقا که اسم کتاب به محتواش میخوره به اونایی که ۴۰ ساله میشن توصیه میکنن چون کتاب جالبی بود ولی خودم کم سن و سالم از رو کنجکاوی خوندم و از زندگی سیر شدم حس کردم ۶۰ سالمه
به جهت کسب تجربه و یادگیری بد نیست. روزی از عبدالله ابن مقفع پرسیدند: ادب از که آموختی؟ گفت: از نفس خود که چون چیزی را نیکو دیدم در انجام آن کوشش کردم و چون کاری را زشت پنداشتم، آن را فرو
کتاب بسیار عالی با نظم بندی کامل و حاوی نکات ارزشمند و انگیزشی