کتاب شهر مردگان (به دنبال تاج خونین، جلد چهارم)
نویسنده:استیو بارلو، اسکید مور
مترجم:مازیار موسوی
انتشارات:انتشارات قدیانی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شهر مردگان (به دنبال تاج خونین، جلد چهارم)
«شهر مردگان» جلد چهارم مجموعه داستانی «به دنبال تاج خونین» اثر استیو بارلو و استیو اسکیدمور است.
آنچه تاکنون اتفاق افتاده:
تو جنگجویی ماهر هستی که در دنیای افسون و خطر زندگی میکند. در این سرزمین، انسانها در کنارِ ترولها۱، کوتولهها و اشباح زندگی میکنند و موجودات اسرارآمیز دیگری هم هستند که در تاریکی به اینسو و آنسو میروند.
ملکهٔ آلبا برای مقابله با دشمنانِ قسمخوردهاش ـ ملکهٔ سرخ و شوهرش مورتا، احضارکنندهٔ اشباح ـ از تو تقاضای کمک کرده است.
سالها پیش، سولمور ـ بزرگترین جادوگر دنیا ـ تاجی از طلا ساخت که به وسیلهٔ چهار یاقوتِ فوقالعاده تزیین شده بود. یاقوتِ قدرت به صاحبش مهارت جنگیدن ارزانی میداشت. یاقوت شهود به صاحبش توانایی تلهپاتی و ذهنخوانی میداد. یاقوت جادو به شخص قدرتِ جادویی میبخشید و یاقوت مرگ، فرد را بر دنیای مردگان مسلّط میکرد.
اما حاکمان در سراسر دنیا میخواستند قدرتِ تاج را تصاحب نمایند. بنابراین تاج مذکور به ابزاری شیطانی بدل گردید و نامش به ’تاج خونین‘ تغییر یافت.
سولمور درست قبل از مرگش تاج را تکه تکه کرد و یاقوتهای آن را در نقاط مختلف دنیا مخفی نمود تا دستِ هیچکس به آنها نرسد.
اما ملکهٔ سرخ و شوهرِ جادوگرش به دنبال یاقوتها هستند. حتی یاقوت مرگ را به دست آوردهاند. اگر آنها بتوانند بقیهٔ یاقوتها را هم بیابند، دنیا واردِ عصرِ ظلمت میشود. ضمناً آنها دوستت، اولدرون را کشتهاند.
از طرفی تو یاقوت قدرت، یاقوت شهود و یاقوت جادو را در اختیار داری. تنها چیزی که نیاز داری، یاقوتِ مرگ است. آنوقت مأموریتت کامل میشود.
اکنون سوار بر گریفونَت، هرگال، در حال پرواز به سمت نکروپولیس، شهر مردگان، هستی. در آنجا باید از یاقوتهایی که به دست آوردهای، کمک بگیری تا ملکهٔ سرخ و شوهرش را شکست دهی و یاقوتِ مرگ را از چنگشان دربیاوری. اگر نتوانی چنین کنی و آنها سه یاقوت دیگر را نیز از تو بگیرند، آنوقت دنیا تحت سلطهٔ آنها درمیآید و همهٔ تلاشهایت بینتیجه میمانَد.
دریای شیاطین (بهدنبال تاج خونین، جلد سوم)
استیو بارلو
اپوس، پرندهی آتش (نبرد هیولاها،شش گانه اول: سپر اسرار آمیز-جلد ششم)آدام بلید
زفا، اختاپوس غول پیکر (نبرد هیولاها شش گانه دوم، زره طلایی-جلد هفتم)آدام بلید
در جستجوی تیرانو؛ نبرد یخی (جلد سوم)استیو بارلو
توتان خامون و گور گنجینههایشمایکل کاکس
نارگا، هیولای دریایی (نبرد هیولاها، ششگانهی سوم، سرزمین تاریک: جلد پانزدهم)آدام بلید
من قهرمانم؛ غار اهریمن (جلد اول)
استیو بارلو
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من وقتی کوچیک بودم این مجموعه رو خوندم نحوه ی پیشروی داستان که به انتخاب خواننده بود برام خیلی جذاب بود
من این کتاب رو هم اینجا خوندم و هم در خانه دارمش از نویسندش ممنونم این خیلی خوبه که خودت میتونی راه زندگیت رو انتخاب کنی من از این نو کتاب خیلی دوست دارم و از نویسنده های عزیز و بزرگوار خواهش میکنم
عالی ترین کتاب دنیا حتما بخوانینش خیلی جالب هست ممنون از نویسنده کتاب