کتاب راز ۲ (ماورای راز)
معرفی کتاب راز ۲ (ماورای راز)
فیلم ماورای راز این کلید موفقیت و خوشبختی را از زوایای جدید و تامل برانگیزتری به نمایش در آورده است، بطوریکه آشنایان راز را در تداوم این اندیشه استوارتر مینماید.
ماورای راز این روش سرنوشت ساز را قابل درکتر مینماید و با مثالها و طرح دیدگاههای متفاوت کارایی این ابزار پیشرفت را بهتر جلوهگر میسازد.
خوانندگان ایرانی نیز با درک شایسته و استقبال بسیار خوبی که از فیلم و کتاب راز داشتهاند یقینا مشتاق و منتظر هستند تا مطالب بیشتری از راز بشنوند و کتاب راز ۲ پاسخگوی این اشتیاق است.
کتابی که هم اکنون در اختیار دارید این راز بزرگ را به شکلی عمیق مورد توجه قرار داده و مطالب آن به گونه ای ساده و روشن برای کسانی هم که با راز آشنا نیستند دارای جذابیت است.
مطالب عنوان شده در این کتاب توسط کسانی مطرح میشود که خود به تجربه راز را بکارگرفته و به تاثیر و نتایج آن ایمان کامل دارند، لذا با خلوص نیت تلاش نموده اند تا این مفاهیم کلیدی را به دیگر همنوعان خود انتقال دهند.
لازم است با تعمق و آرامش به خود فرصت دهیم تا مطالب عنوان شده را بخوبی درک کرده و درباره آن به تفکر بپردازیم و در خواندن کتاب از شتاب و عجله پرهیز نماییم.
کتاب مفید و جالبی هستش.
یکی از کتابهای خیلی خوب و جذابی بود که تا الان خوندم.
خواندن این کتاب را به دوستان پیشنهاد میکنم
کتاب کاملا انگیزشی و جالبی هستش👌
عااالی، این کتاب فوق العادست!
این کتاب عاااالیه... حتما بخوانید! جملات بسیار تاثیرگذارند.
جملات قابل تامل و خوبی داشت، حتما بخونیدش
فقط میتونم بگم عااااالی👌
جملات این کتاب فوق العاده است! خیلی تاثیرگذاره...
راز ۱ بهتر از این بود چندان جذاب نبود