کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۵
معرفی کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۵
چاپ هشتم ایمونولوژی سلولی و مولکولی دارای مطالب جدید و اصلاحات ی است که جهت به روز رسانی این کتاب مرجع همگام با پیشرفتهای علمی صورت گرفته است. در عین حال سبک خوانا و روان که از خصوصیات برجسته چاپهای قدیم این کتاب میباشد، در این چاپ نیز حفظ شده است. در هر قسمت که مطلب جدیدی اضافه شده است، ما به ذکر مفاهیم ضروری پرداختهایم تا حجم نهایی کتاب زیاد نشود. همچنین بسیاری از فصول کتاب به منظور افزایش صحت، دقت و تمامیت بازنویسی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس ۲۰۱۵ |
| عنوان انگلیسی: | Cellular and Mulecular IMMUNOLOGY |
| موضوع: | زیستشناسی، پزشکی عمومی |
| نویسنده: | ابوالعباس . |
| مترجم: | مرضیه ابراهیمی، شبنم خرازی، زهرا شاکر، منیره حاجی مرادی، رقیه رحیمی، هاجر رضایی |
| انتشارات: | انتشارات بشری |
| سال انتشار نسخه فیزیکی: | ۱۳۹۴/۰۴/۲۵ |
| فرمت کتاب: | |
| حجم فایل کتاب: | ۱۶.۵۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۳۹۹۳۹۶۲ |
| تعداد صفحهها: | ۷۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۳۷۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه کتابهای ایمونولوژی ابوالعباس |

کتاب های تخصصی و مرجع برای دانشجویان علوم پزشکی خیلی کم دارین لطفا بیشترش کنید ،
از طاقچه بابت اینکه کتاب رفرنس به این مهمی رو گذاشته متشکرم . کتابی که ما ۲ ترم باهاش فقط کار داریم و قیمت چاپیش , نمی صرفه بخریمش . قیمت الکترونیکش عالیه .
مرجع کامل و به روز ،
نواقص زیادی داره. گاهی قسمتهایی از پاراگراف موجود نیست.