کتاب درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث، جلد ۲، 2014 (ویرایش سیزدهم)
معرفی کتاب درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث، جلد ۲، 2014 (ویرایش سیزدهم)
معرفی کتاب درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث، جلد دوم، 2014 (ویرایش سیزدهم)
کتاب "درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث " که با نام اصلی Nursing,surgical Suddarth`s textbook of medicine مشهور است، منبعی معتبر در پرستاری داخلی است. این کتاب یکی از منابع آموزشی مهم برای دانشجویان پرستاری است که به بیان نکات مرتبط با جراحی اندامهای داخلی پرداخته است.
کتاب حاضر یعنی، " درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث، جلد دوم، 2014 (ویرایش سیزدهم) " ، نوشتهی لیلیان شولتیس شولتیس برونر و دوریس اسمیت سودارس است. دکتر میترا ذوالفقاری (استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات مراقبتهای پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران) مدیریت تدوین و نظارت آموزشی و فاطمه بهرامنژاد ( کارشناس ارشد پرستاری مراقبت ویژه، دانشجوی دکتری پرستاری )، عباسعلی ابراهیمیان و محمود بدیعی، ترجمه و تلخیص این کتاب را بر عهده دارند.
فهرست مطالب شامل 4 فصل است و عناوینی زیر در آن بیان شدهاند: تولید مثل و بیماریهای پستان، بیماریهای کارسینوم خوش خیم، کانسر تهاجمی رحم، کلیه، گوارش و ارزیابی عملکرد هاضمه و گوارش، لولهگذاری گوارشی و روشهای خاص تغذیهای، ارتوپدی، عملکرد اسکلتی عضلانی و درمان بیماران، روماتولوژی.
مواردی چون عفونتهای دستگاه ادراری، پیلونفریت حاد و مزمن، دیالیز صفاقی، گلومرونفریت مزمن، سرطان کولورکتال، تومورهای دوازدهه، گاستریت و رفلاکس معدی، در زیر مجموعهی هر یک از این فصول ذکر شدهاند. در ابتدای هر فصل، جدولی تحت عنوان فرهنگ لغت ارائه شده که شامل ترمینولوژی مباحث آن فصل است. سپس کلیات آناتومیکال و فیزیولوژیکال را ذکر کرده و در آخر به بیان پاتولوژی و سیر بیماری پرداخته است.
مطالعهی کتاب "درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث، جلد دوم، 2014 (ویرایش سیزدهم) " را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دانشجویان کارشناس و کارشناس ارشد پرستاری هستند که از این کتاب میتوانند به عنوان منبعی خلاصه و فشرده جهت بررسی مهمترین نکات جراحی ارگانهای داخلی استفاده کنند. .
من جلد 2 داخلی جراحی پرستاری رو دنلود کردم پول هم ازم کم کرده ولی کتاب بالا نمیاد
من پول رو واریز کردمولی اصلا صفحه دانلود نیومد و هنوز مثل قبل خریده.لطفا توجه کنید یه نفر دیگه هم قبل من این نظر داشت من جدی نگرفتم.پیگیری بشه لطفا