کتاب ضربالمثلهای ایرانی در قالب اشعار طنز و شیرین
خواندن نظراتمعرفی کتاب ضربالمثلهای ایرانی در قالب اشعار طنز و شیرین
ضربالمثلها اصطلاحات عامیانه هستند. عباراتی که بر اساس تجربه و تکرار، قرنها بر سر زبانها بوده تا امروز به دست ما رسیده و پس از ما نیز ادامه خواهد داشت. گاهی اوقات مفهومی را که با ساعتی گفتگو و استدلال منتقل نمیشود با یک ضربالمثل میتوان تفهیم کرد.
ضربالمثلها مظهر آلام و رنجها، شکستها، پیروزیها، آرزوها و خلق و خوی یک ملتند. بیشک همه کشورها و ملتها دارای ضربالمثل هستند. بعضی از ضربالمثلها ویژهی یک کشور یا ملت خاص هستند و بعضی هم بینالمللی محسوب میشوند (کتاب سهجلدی «فرهنگ اصطلاحات و ضربالمثلهای ملل» تألیف آقای حسین رحمتنژاد ۱۳۲۰۰ ضربالمثل از کشورهای مختلف را عرضه کرده است. این کتاب ارزشمند توسط انتشارات عارف کامل منتشر شده است). ویژگیهای جغرافیایی و آب و هوایی، رویکردهای اقتصادی و معیشتی، دین و آیین و ... عوامل مؤثر بر روح حاکم بر ضربالمثلها هستند.
کتاب حاضر که حاصل زحمات آقای فرشیدمهر است اشعاری است طنز و شیرین که هم ضربالمثل را معرفی میکند و هم با ارائه مصداق، به نوعی ضربالمثل را توضیح میدهد. بعلاوه دارای وجهه طنز و کمدی است که موجب تفریح و انبساط خاطر است و میتواند دستمایهی اوقات فراغت مخاطبان محترم باشد.
تیروئید و پاراتیروئید در گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
داستان بخون، داستان بساز (جلد چهارم)علیرضا کریمی
داستان بخون، داستان بساز (جلد دوم)علیرضا کریمی
داستان بخون، داستان بساز (جلد اول)علیرضا کریمی
خیلی بد و ضعیف
سلام به دوستان آذری زبان. چند وقت پیش کتابی درمورد فرهنگ ضرب المثل های ایرانی کهن خریداری کردم. یک ضرب المثل اردبیلی در اون وجود داشت که متاسفانه معنی اون رو متوجه نشدم. لطفا راهنمایی کنید. ضرب المثل: بیج قو لاق قاپود