کتاب درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش هفتم (عملکرد هماتولوژیک)
خواندن نظراتمعرفی کتاب درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش هفتم (عملکرد هماتولوژیک)
مدرسان و دانشجویان پرستاری بیش از ۵۰ سال است که از کتاب درسنامه داخلی - جراحی برونر و سودارث برای بدستآوردن اطلاعات مورد نیاز در زمینه مراقبت از بیماران مختلف استفاده میکنند. این کتاب جامع مفاهیم فیزیولوژیکی، پاتوفیزیولوژی و روانشناختی مربوط به مراقبتهای پرستاری از بیماران مختلف را دربر دارد.
این جلد از درسنامه، به مباحث مربوط به «عملکرد هماتولوژیک» میپردازد.
درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث "پوست و سوختگی چشم و گوش "
میترا ذوالفقاری
درسنامهی پرستاری کودکان ونگ جلد دوم (کودک بیمار)پوران سامی
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۱۰۸؛ بخش شانزدهم (ارتوپدی؛ سیستم عضلانی - اسکلتی)معصومه نیشابوری
درسنامه پرستاری داخلی - جراحی برونر سودارث، جلد اول، 2014 (ویرایش سیزدهم)دوریس اسمیت سودارث
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ (بخش دوم) مفاهیم بیوفیزیکی و روانی اجتماعی در پرستاریمعصومه نیشابوری
درسنامه آزمون ارشد پرستاری؛ جلد دوماحمد نورالدینی
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث 2018 بخش شانزدهم پرستاری بیماری های مغز و اعصابلیلیان شولتیس برونر
اصول پرستاری تیلورپاملا باربارا لین
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش شانزدهم (بیماریهای چشم و گوش)جنیس. ال هینکل
درسنامه پرستاری داخلی - جراحی برونر سودارث 2010 "کبد، غدد و مجاری صفراوی"دوریس اسمیت سودارث
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش یازدهم (بیماریهای متابولیسم و اندوکرین)محمدرضا عسگری
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث 2018 بخش دوازدهم کلیه و مجاری ادراریمعصومه نیشابوری
درسنامه پرستاری داخلی-جراحی برونر سودارث 2010 (ویراست دوازدهم) ؛ گوارشلیلیان شولتیس برونر
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث 2018 بخش چهاردهم پرستاری بیماریهای پوست و سوختگیمعصومه نیشابوری
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸؛ بخش ششم (بیماریهای قلب و عروق)جنیس. ال هینکل
درسنامه جامع پرستاری در ICU - جلد اولرضا مظلوم
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث ۲۰۱۸ بخش دهم سیستم گوارشلیلیان شولتیس برونر
درسنامه جامع پرستاری در ICU - جلد سومرضا مظلوم
درسنامه پرستاری داخلی؛ جراحی برونر سودارث 2010 ارتوپدی (ویرایش دوازدهم)لیلیان شولتیس برونر
درسنامه پرستاری داخلی - جراحی برونر سودارث 2010 "اعصاب"، ویرایش دوازدهملیلیان شولتیس برونر
فلسفه، دانش و نظریه های پرستاری
مجموعه سوالات کارشناسی به کارشناسی ارشد پرستاری NICUمیمنت حسینی
اصول یادگیری و روش آموزش به مددجومیرمحمد حسینی
بیماری های کلیوی و اختلالات الکترولیتسمیرا نوروز رجبی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اگه به صورت pdf بشه که دانلود کرد خیلی بهتر بود اینجوری نمیشه سخته.. ما پرداخت میکنیم ولی انگار کتاب مال ما نیست
کتاب های درسی بخصوص برونر سودارث بصورت epub اصلا خوب نیست.
فایل درسی اصلا به این صورت قایل خوندن نیست.خریدش بی فایده است حتی برای همراه داشتن و استفاده در مواقع ضروری به هیچ وجه توصیه نمیکنم
اگه pdf باشه ارزش داره. اینجوری قابل استفاده نیست