خواندن نظراتمعرفی کتاب آموزش گامبهگام جستوجو در پایگاههای اطلاعاتی معتبر حوزهی پزشکی (medical searching)
«آموزش گامبهگام جستوجو در پایگاههای اطلاعاتی معتبر حوزهی پزشکی (medical searching)» اثر سعیده قاسمی، کتاب راهنمایی سودمند برای دانشجویان رشتههای پزشکی است تا در تحقیقات خود بتوانند از پایگاههای معتبر اطلاعاتی رشته خود استفاده کنند. در این اثر پایگاههای اطلاعاتی معرفی شده و شیوه استفاده از مهمترین منابع اینترنتی آموزش داده شدهاست.
GBS ایمونولوژی سلولی و مولکولی ابوالعباس; به همراه با آخرین آزمون های موضوعی![]()
اندرو لیچمن
GBS بیوشیمی هارپرغزال دفتری
دستنامهی طب داخلی هاریسون؛ بیماریهای تنفسی - بیماریهای کلیهدنیس. ال کاسپر
GBS میکروبشناسی جاوتزسجاد سلطانی
دستنامهی طب داخلی هاریسون؛ بیماریهای گوارشی آلرژی، ایمونولوژی بالینی و روماتولوژیدنیس. ال کاسپر
آشنایی با پژوهش، از کجا شروع کنم؟مانی بیگی
دستنامه طب اورژانس تینتینالی (2018)ج. استفن استاپچینسکی
اصول طب داخلی هاریسون: بیماریهای گوارشویلیام ال هاسلر
درآمدی بر ژنتیک پزشکیابراهیم حسینی
آسیب شناسی پایه رابینز (عمومی)استنلی لئونارد رابینز
فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال 2020 (ویراست چهاردهم) بخش ۱ مقدمهای بر فیزیولوژی، بخش ۲ فیزیولوژی غشاء عصب و عضلهجان ادوارد هال
GBS بافتشناسی پزشکی جان کوئیرابیتا عسگری
درسنامه داخلی جراحی برونر سودارث 2018 بخش چهاردهم پرستاری بیماریهای پوست و سوختگیمعصومه نیشابوری
میکروبشناسی پزشکیارنست جاوتز
GBS جنینشناسی پزشکی لانگمنابوالفضل باغبان یوسفخانی
درسنامهی تحصیل و پژوهش مرکز پژوهشهای علمی دانشجویان علوم پزشکی تهرانعلی ابراهیمی و دیگران
کتاب مرجع جیبی برای آسان کردن ECGپوران سامی
راهنمای تفسیر نتایج غیرطبیعی آزمایشگاهیجفری کلرمن