معرفی و دانلود کتاب نهج جوان؛ پازل من pdf + خلاصه رایگان

من کیستم...؟!

بدون نظرنوع کتاب

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نهج جوان؛ پازل من

کتاب نهج جوان؛ پازل من نوشته نرگس ترابی گودرزی اثری است که مسئله‌ی هویت، خودشناسی و جایگاه نوجوان در جهان امروز را از مسیر روایت، پرسش و حکمت دنبال می‌کند. نویسنده به‌جای نصیحت مستقیم، موقعیت‌هایی از زندگی روزمره، داستانک‌های استعاری و جمله‌هایی برگرفته از حکمت علوی را کنار هم گذاشته تا فرایند شناخت خود به تجربه‌ای درونی تبدیل شود. این کتاب را انتشارات نوآوران نصیرزاده منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نهج جوان؛ پازل من

کتاب نهج جوان؛ پازل من نوشته نرگس ترابی گودرزی بر یکی از پرسش‌های مهم دوره‌ی نوجوانی و آغاز جوانی متمرکز است: من کیستم و چطور می‌توانم خودم را از میان فشار مقایسه، تقلید، شتاب و سردرگمی پیدا کنم؟ متن از همان آغاز روشن می‌کند که قرار نیست با مجموعه‌ای از دستورها روبه‌رو باشیم. نویسنده موقعیت‌هایی آشنا از مدرسه، خانه، جمع دوستان، فضای مجازی، دانشگاه و محیط کار را پیش می‌کشد تا مسئله‌ی هویت در دل تجربه‌های روزانه دیده شود. در این مسیر، خودشناسی فقط یک مفهوم ذهنی نیست؛ به انتخاب، رابطه، آرامش، ارزش‌گذاری و حتی شیوه‌ی حرف‌زدن و تصمیم‌گرفتن گره می‌خورد.
این کتاب در فصل‌های جداگانه پیش می‌رود و هر فصل معمولاً از چهار بخش ساخته شده است: یک روایت از زندگی شخصیت‌ها، یک داستانک استعاری، چند سؤال برای مکث و فکرکردن و در پایان، جمله‌ای از امام علی که به‌عنوان تکیه‌گاه معنایی فصل عمل می‌کند. عنوان‌هایی مثل امیر و آینه‌ی بی‌پایان، آوا و نقاب نامتقارن، من هم مهم هستم، در جست‌وجوی آرامش، چند خط مهارت، کمی آرام‌تر، راوی یا راعی، سخنگوی خاموش و مانعی نمی‌بینم نشان می‌دهند که کتاب به موضوع‌هایی مثل مقایسه‌کردن، تقلید، رابطه با دیگران، آرامش، ارزش مهارت، شهرت، عمل‌کردن به دانسته‌ها، کم‌حرفی سنجیده و شناخت حد و اندازه‌ی خود می‌پردازد. حضور داستانک‌های نمادین مانند شهر آینه، جنگل روشنایی، برج هزار پنجره، شمشیر بی‌نام و کتابخانه‌ی دو طبقه هم باعث می‌شود مفاهیم انتزاعی به تصویرهایی ملموس‌تر تبدیل شوند. فضای اثر میان تجربه‌ی تربیتی، تأمل شخصی و روایت‌های کوتاه در رفت‌وآمد است و همین ویژگی، آن را به متنی مناسب برای گفت‌وگو در جمع‌های آموزشی و تربیتی هم تبدیل می‌کند.

خلاصه کتاب نهج جوان؛ پازل من

کتاب نهج جوان؛ پازل من مجموعه‌ای از روایت‌ها و تأمل‌ها درباره‌ی خودشناسی است که نشان می‌دهد بسیاری از آشفتگی‌های نوجوان و جوان از جایی شروع می‌شود که فرد خودش را با دیگران می‌سنجد، ارزشش را در دیده‌شدن می‌بیند یا بدون شناخت توان و خواسته‌ی واقعی‌اش تصمیم می‌گیرد. فصل‌های کتاب از دل موقعیت‌های آشنا پیش می‌روند: دانش‌آموزی که زیر فشار مقایسه فرومی‌رود، کسی که میان خواست جمع و هویت خودش گیر می‌کند، فردی که دنبال آرامش می‌گردد، شخصی که مهارتش را دست‌کم می‌گیرد یا کسی که زیاد حرف می‌زند اما کمتر می‌شنود. پیام اصلی اثر این است که شناخت خود، پایه‌ی رابطه‌ی درست با دیگران، انتخاب سنجیده و زندگی متعادل است.

چرا باید کتاب نهج جوان؛ پازل من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب نهج جوان؛ پازل من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مسئله‌ی هویت و خودشناسی را در موقعیت‌های نزدیک به زندگی نوجوانان و جوانان مطرح می‌کند.
  • خواننده با فصل‌های گوناگون آن می‌تواند پیوند میان خودشناسی، رابطه با دیگران، آرامش و تصمیم‌گیری را بهتر درک کند.
  • داستانک‌های استعاری کتاب مفاهیمی مثل تقلید، ترس، غرور و ارزش شخصی را به‌شکل تصویری و ماندگار نشان می‌دهند.
  • پرسش‌های پایانی فصل‌ها فرصت مکث و فکرکردن درباره‌ی تجربه‌های شخصی را فراهم می‌کنند.
  • کتاب بر ارزش مهارت، شناخت حد و اندازه‌ی خود و فاصله‌گرفتن از مقایسه‌ی فرساینده تأکید می‌کند.
  • حکمت‌های علوی در متن به‌صورت جدا از زندگی روزمره نمانده‌اند و در کنار روایت‌ها معنای کاربردی‌تری پیدا می‌کنند.

خواندن کتاب نهج جوان؛ پازل من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• نوجوانان و جوانانی که درگیر مقایسه با دیگران، تردید هویتی یا فشار تأییدگرفتن هستند.
  • خوانندگانی که به موضوع خودشناسی، ارزش شخصی و انتخاب مسیر زندگی علاقه دارند.
  • مربیان، والدین و فعالان فرهنگی که می‌خواهند درباره‌ی مسائل ذهنی و تربیتی نوجوانان نمونه‌های قابل‌بحث در اختیار داشته باشند.
  • کسانی که از متن‌های فصل‌بندی‌شده با روایت‌های کوتاه و پرسش‌های تأملی استقبال می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که مفاهیم اخلاقی و تربیتی را در کنار حکمت‌های امام علی دنبال می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نهج جوان؛ پازل من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنهج جوان؛ پازل من
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۲/۱۸
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستمجموعه کتاب های نهج جوان انتشارات نوآوران نصیرزاده
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.