کتاب جامعه در لبه
جستاری درباره بحرانهای امروز ما
معرفی کتاب جامعه در لبه
کتاب جامعه در لبه (جستاری دربارهی بحرانهای امروز ما) نوشته امیرحسین مشهدی محمدی است. این اثر که مجموعهای از یادداشتها و تأملات نویسنده دربارهی مسئلههایی مثل مصرفزدگی، فضای مجازی، بحران اخلاقی، مطالعهی محدود، قضاوت، مسئولیتناپذیری و بحران معناست، از خلال نمونههای روزمره و تجربههای اجتماعی، تصویری از نگرانیهای نویسنده دربارهی وضعیت امروز جامعه را ترسیم کرده است. کتاب حاضر را نشر سنجاق بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. اثر بیش از هرچیز بر نقش رفتارهای فردی در شکلگیری مسئلههای جمعی تمرکز کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جامعه در لبه
کتاب جامعه در لبه (جستاری دربارهی بحرانهای امروز ما) نوشتهی امیرحسین مشهدی محمدی و تلاشی است برای کنار هم گذاشتن مجموعهای از بحرانهایی که نویسنده آنها را در زندگی اجتماعی امروز پررنگ میبیند. این کتاب در ۲۰ بخش به موضوعهایی مانند مصرفزدگی، فضای مجازی، تاریخندانستن، بحران اخلاقی، مطالعهی محدود، قضاوت، مسئولیتناپذیری، بیگانهگرایی، دینگریزی، مادیگرایی، ریاکاری و تملق، طلاق، بحران معنا، عدمصداقت، عدمپایبندی به قانون، ناامیدی، بیمهری به طبیعت، دخالت در زندگی دیگران، احترام و اعتیاد میپردازد.
نویسنده در این مسیر میکوشد نشان دهد که بسیاری از مسئلههای یادشده جدا از هم نیستند و از خلال عادتهای روزمره، نوع نگاه افراد و سستی در مسئولیت اجتماعی گسترش پیدا میکنند. کتاب جامعه در لبه از طریق مثالهای ملموس، داوریهای فرهنگی و ارجاع به نقلقولها و تجربههای عمومی، هشداری اجتماعی داده است. نویسنده به پیوند میان فرد و جامعه پرداخته و بر این نکته دست گذاشته است که رفتارهای بهظاهر شخصی در سطحی گستردهتر پیامد اجتماعی دارند.
از نگاه امیرحسین مشهدی محمدی موضوعهایی مثل مصرف، شیوهی استفاده از فضای مجازی، نوع قضاوت دربارهی دیگران یا کمرنگشدن مطالعه میتوانند بر خانواده، نسلهای بعد و انسجام اجتماعی اثر بگذارند. این پیوستگی میان مسئلهها باعث شده است که کتاب حاضر بیشتر شبیه به یک جستار انتقادی دربارهی زیست روزمره باشد؛ جستاری که دغدغهی اصلی آن یادآوری مسئولیت، صداقت، توجه به گذشته و بازنگری در معیارهای ارزشگذاری است.
خلاصه کتاب جامعه در لبه
بحرانهای بزرگ اجتماعی از رفتارهای کوچک و عادتهای روزانه جدا نیستند. کتاب حاضر مجموعهای از نوشتهها دربارهی مسئلههایی است که نویسنده آنها را از مهمترین گرفتاریهای جامعه میداند. او از توضیح درمورد مصرفزدگی و اثرگذاری فضای مجازی شروع میکند و سپس به موضوعهایی مثل کمرنگشدن مطالعه، قضاوت شتابزده، مسئولیتناپذیری، مادیگرایی، ریاکاری، طلاق، بحران معنا و دروغگویی میپردازد. نویسنده میکوشد نشان دهد که اصلاح جامعه را باید از بازبینی نگاه، انتخاب و رفتار فردی آغاز کرد و بیتفاوتی در برابر این مسئلهها آنها را عمیقتر میکند.
چرا باید کتاب جامعه در لبه را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب جامعه در لبه را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از مسئلههای اجتماعی را در کنار هم قرار داده است.
- خواننده با طیفی از دغدغهها مانند مصرفزدگی، فضای مجازی، بحران اخلاقی و بحران معنا در یک متن واحد روبهرو میشود.
- کتاب نشان میدهد که نویسنده چگونه میان رفتار فردی و پیامدهای اجتماعی پیوند برقرار کرده است.
- بخشهای مختلف این اثر برای مرور نگرانیهای رایج در زندگی روزمره و بحث درمورد آنها به کار میآید.
- خواندن این کتاب برای کسانی مناسب است که به نوشتههای انتقادی دربارهی وضعیت فرهنگی و اجتماعی علاقه دارند.
خواندن کتاب جامعه در لبه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب جامعه در لبه به این گروهها پیشنهاد میشود:
- خوانندگانی که به جستارهای اجتماعی دربارهی مسئلههای روزمره علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند با نگاه نویسنده به بحرانهایی مثل مصرفزدگی، قضاوت و مسئولیتناپذیری آشنا شوند.
- مخاطبانی که به موضوع تأثیر فضای مجازی بر فرهنگ و روابط اجتماعی اهمیت میدهند.
- کسانی که دربارهی کمرنگشدن مطالعه، صداقت و احترام در جامعه پرسش دارند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جامعه در لبه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جامعه در لبه |
| عنوان دیگر | جستاری درباره بحرانهای امروز ما |