کتاب ملکه من ماهک
معرفی کتاب ملکه من ماهک
کتاب ملکه من ماهک، نوشته زهرا رضایی، رمانی عاشقانه و پرتنش است که در دل یک فضای قبیلهای و آکنده از رسم، قدرت و انتقام پیش میرود. داستان از جایی آغاز میشود که ماهک، دختری سرکش و سوگوار، به روستایی برمیگردد که خان آنجا را قاتل برادرش میداند و از همان ابتدا تصمیمش را برای انتقام پنهان نمیکند. این کتاب را نشر زرین اندیشمند منتشر کرده است. کشمکش میان خواست شخصی، سنتهای سختگیرانه و رابطهای که از دشمنی آغاز میشود، هستهی اصلی این روایت را میسازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ملکه من ماهک
کتاب ملکه من ماهک، نوشتهی زهرا رضایی، داستانی است که فضای آن بر تقابل دو جهان بنا شده است: از یک سو، زندگی شهری و ذهنیتی که با قواعد بسته کنار نمیآید و از سوی دیگر، روستایی قبیلهای که هنوز خان، تبار، رسوم ازدواج و مرزهای سخت میان طایفهها در آن تعیینکنندهاند. در مرکز این فضا، ماهک قرار دارد؛ دختری جوان، تندخو و جسور که با مرگ برادر و پدرش، خشم و اندوه را با خود حمل میکند. روایت از همان صفحات آغازین، او را در موقعیتی میگذارد که باید هم با گذشتهی خانوادگیاش روبهرو شود و هم با ساختاری که میخواهد برایش تصمیم بگیرد.
کتاب ملکه من ماهک فقط بر یک خط عاشقانه یا یک ماجرای انتقام تکیه ندارد. آنچه این اثر را پیش میبرد، کشمکش دائمی میان میل به آزادی و فشار سنت است. ازدواج اجباری، رقابت میان دو تبار، مسئلهی ارث و مالکیت، جایگاه زن در مناسبات قدرت و سوءتفاهمهایی که از دل تعصب بیرون میآیند، از موضوعات مهم آن هستند. در کنار اینها، رابطهی ماهک و امیرخان نیز بهتدریج به یکی از محورهای اصلی تبدیل میشود؛ رابطهای که از تهدید، بدبینی و مقابله آغاز میشود و مدام میان خشونت، کشش، ترس و کنجکاوی جابهجا میشود. زهرا رضایی از زاویهدیدهای مختلف استفاده میکند و همین جابهجایی، نگاه خواننده را فقط به یک احساس یا یک قضاوت محدود نمیکند. فضای اثر نیز پر از رفتوآمد میان عمارت خان، روستا، خانهی شهری و مسیرهای گریز است؛ فضاهایی که هر یک بخشی از تنش داستان را شکل میدهند.
خلاصه داستان ملکه من ماهک
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ماهک پس از مرگ برادرش به روستایی برمیگردد که خانوادهاش از آن تبعید شدهاند. او باور دارد خان جوان، امیر، در این مرگ نقش داشته و به همین دلیل با خشم و نیت انتقام قدم به آنجا میگذارد. اما خیلی زود درگیر تصمیمی میشود که دیگران برایش گرفتهاند: ازدواج با همان مردی که از او نفرت دارد. ماهک میخواهد از این وصلت اجباری بهعنوان فرصتی برای نزدیکشدن به دشمنش استفاده کند، ولی ماجرا آنطور که تصور کرده پیش نمیرود. سوءظن، کشش پنهان، رازهای مربوط به مرگ برادر و دخالت کسانی که پشت پردهی قدرت ایستادهاند، مسیر داستان را پیچیدهتر میکنند.
چرا باید کتاب ملکه من ماهک را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب ملکه من ماهک را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- داستان، تقابل عشق، خشم و انتقام را در بستری قبیلهای و پرتنش دنبال میکند.
- شخصیت ماهک با تصمیمهای تند، آسیبهای عاطفی و میل شدید به استقلال، محور اصلی کشمکشهاست.
- کتاب تصویری از فشار سنت، رسمهای سختگیرانه و اثر آنها بر انتخابهای فردی را نشان میدهد.
- رابطهی ماهک و امیرخان از همان ابتدا بر پایهی درگیری و بیاعتمادی شکل میگیرد و همین تنش، روایت را جلو میبرد.
- موضوعاتی مثل ارث، تبعید، قدرت طایفه و جایگاه زن در متن داستان حضوری پررنگ دارند.
خواندن کتاب ملکه من ماهک به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای عاشقانهای که در آنها دشمنی و کشش عاطفی همزمان پیش میرود.
- خوانندگانی که به داستانهای شخصیتمحور با قهرمان زن سرسخت و جسور علاقه دارند.
- کسانی که دوست دارند روایتهایی با فضای قبیلهای، تعصبهای خانوادگی و کشمکش بر سر قدرت بخوانند.
- مخاطبانی که از داستانهای پرتنش با موضوع ازدواج اجباری، انتقام و رازهای خانوادگی استقبال میکنند.
- خوانندگانی که به فضاهای احساسی آمیخته با خشم، تردید و تغییر تدریجی رابطهها توجه دارند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ملکه من ماهک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ملکه من ماهک |
| موضوع | رمان، داستان ایرانی |