کتاب امنیت سایبری در اسرائیل (سند ۲۰۱۷)
خواندن نظراتمعرفی کتاب امنیت سایبری در اسرائیل (سند ۲۰۱۷)
گزارش «امنیت سایبری در اسرائیل (سند ۲۰۱۷)» نوشته دیورا هاوزن محقق مرکز تحقیقات سایبری در مرکز تحقیقات قضایی Minerva در دانشگاه Haifa و مؤسسه بینالمللی مبارزه با تروریسم در Herzliya IDC است که در نشریه مرکز تعلیم و تربیت دفاعی سایبری ناتو (NATO CCD COE) منتشر شدهاست. این مجموعه یک مرکز اطلاعرسانی و مؤسسه تحقیقاتی و آموزشی است.
سازمان بینالمللی نظامی مستقر در این مرکز، بر تحقیقات کاربردی بین رشتهای و همچنین مشاوره، آموزش و تمرین در زمینه امنیت سایبری متمرکز است.
این مرکز گزارشهای مربوط به مدلهای سازمان ملی برای تضمین امنیت سایبری و اهداف استراتژی امنیت ملی را خلاصه و روابط تقسیم کار و مسئولیتهای امنیتی سایبری بین سازمانها را مشخص میکند. بهطور خاص، این گزارشها، مروری بر مأموریت، وظایف و صلاحیتهای سازمانهای مربوطه و هماهنگی بین آنها است. محدوده گزارش نیز شامل هماهنگی مدیریت ملی حوادث سایبری، دفاع سایبری نظامی و جنبههای سایبری پیشگیری از بحران و مدیریت بحران در مأموریتهای مدیریت سیاسی و استراتژیک سایبری است.
جهان ما
عبدالحسن طالعی
جنگ به روش روسیهلستر گراو
آینده جنگ و هوش مصنوعیشبنم امیرجاوید
مجموعه اعترافات فتنه هشتاد و هشت (جلد اول) سلمان علوی نیک
شهر رویاهاتونی ابوت
تأثیرات زیستمحیطی آلودگی مواد نفتی بر خاک و آبابراهیم شریفی تشنیزی
راهبردها و معماری کلان فرماندهی و کنترل در روسیه (جلد اول، فرماندهی و کنترل)عبدالرسول دیوسالار
تغییر جهتناتالی هیود
تو مزرعه کی بود؟ چی بود؟نیلوفر بهاری
مجموعه مقالات تخصصی صنعت گاو شیری (کتاب ۶۳)امید نکوزاده
۸ سال بحران آفرینی اصلاح طلبانسلمان علوینیک
در برج امنیتشراره عبدالحسینزاده
هزارتوهای بن بست (جلد دوم)
لیلا جلینی
هزارتوهای بن بست (جلد اول)لیلا جلینی
ستاره دنباله داراکبر بتویی
غمت رها نمی کند مرامهناز مهتریان
حوالی عشق و وحشتفایضه طیبات (فریال)
بازاریابی اجتماعی در حوزه کارآفرینیهانیه جورمند
فراتر از جوانیحمیرا شایق