دانلود ماهنامه ساعت ایکس ـ شماره ۵۱ ـ تیرماه ۱۴۰۵

انتشارات:
نشریه ساعت ایکس

معرفی ماهنامه ساعت ایکس ـ شماره ۵۱ ـ تیرماه ۱۴۰۵

در این شماره می‌خوانیم:

پس بقیه کجا هستند؟ پس از یک قرن گوش سپردن، ما هنوز در این کیهان پهناور تنها هستیم.

آیا باید به جست‌و‌جو ادامه دهیم؟ بشریت از دیرباز به ستاره‌ها نگریسته و از خود پرسیده است که آیا در این پهنه ناشناخته عظیم تنها هستیم یا دیگرانی شبیه ما هم وجود دارند

قلدری، زخمی بر پیکر مغز؛ قلدری همواره وجود داشته است، در مدرسه، در محیط کار و در سال‌های اخیر به‌طور فزاینده در فضای آنلاین

شوخی‌های علمی با مسائل جدی (قسمت چهارم) چگونه پیانو بنوازیم؛ پیانو وسیله‌ای که توسط آن می‌توانید دامنه وسیعی از صوت‌های موسیقایی را تولید کنید تا اینکه کسی جلوی شما را بگیرد

آشنایی با موسیقی کره؛ هرچند تقسیم شبه‌جزیره کره در میانه قرن بیستم مسیر تحولات معاصر موسیقی را در شمال و جنوب از هم جدا کرد، اما بنیان‌های نظری، سازها و فرم‌های اصیل این هنر همچنان ریشه در یک هویت فرهنگی مشترک دارند

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماهنامه ساعت ایکس ـ شماره ۵۱ ـ تیرماه ۱۴۰۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماهنامه ساعت ایکس ـ شماره ۵۱ ـ تیرماه ۱۴۰۵
عنوان دیگرپس بقیه کجا هستند؟
موضوعمجلات عمومی
انتشاراتنشریه ساعت ایکس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.