معرفی و دانلود کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم + خلاصه رایگان

فرشته صید حسین زاده
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم

کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم نوشته فرشته صید حسین زاده است و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این اثر ترکیبی از تجربه‌های زیسته، خاطره‌های تلخ و تأمل‌های شخصی است و مسیر زندگی زنی را نشان می‌دهد که از بطن طردشدگی، خشونت خانوادگی، فقر عاطفی و بحران‌های اجتماعی به برداشتی تازه از عزت‌نفس و ثروت می‌رسد. این کتاب تلاشی است برای فهمیدن اینکه چگونه می‌توان جهان درونی را با وجود آشوب‌های بیرونی بازساخت. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم اثر فرشته صید حسین زاده

کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم، نوشته‌ی فرشته صید حسین زاده، آمیزه‌ای از زندگی‌نامه، خاطره‌نگاری و تأمل شخصی درباره‌ی رنج، تاب‌آوری و بازسازی درونی است. نویسنده از همان آغاز روشن می‌کند که کتاب بر پایه تجربه‌های واقعی شکل گرفته و نوشتن را نه‌فقط ثبت گذشته، بلکه راهی برای تخلیه‌ی ذهن، روبه‌روشدن با احساسات سرکوب‌شده و رسیدن به خودشناسی می‌داند.

کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم در ۱۲ فصل‌، تجربه‌های فردی را به مسئله‌های گسترده‌تر اجتماعی پیوند می‌زند. فصل اول به موضوع‌هایی مثل سوگیری جنسیتی، پدرسالاری، چندهمسری و زیستن در شرایط طاقت‌فرسا اختصاص دارد. در این فصل، روایت کودکی نویسنده با شرح مناسبات قدرت در خانواده همراه می‌شود. فرشته صید حسین زاده نشان می‌دهد که چگونه تصمیم‌های بزرگسالان ترس، ناامنی و احساس بی‌پناهی را وارد زندگی کودکان می‌کند. فصل دوم به افسردگی، طردشدگی، تنهایی و نمونه‌ای از این وضعیت در زندگی خواهر نویسنده می‌پردازد و میان خاطره و توضیح‌های تحلیلی رفت‌وآمد می‌کند.

کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم در فصل‌های بعدی، از انقلاب، جنگ، آوارگی، جابه‌جایی اجباری، ترس از مرگ، ترک تحصیل، کودک‌همسری، مهاجرت و فشارهای اقتصادی حرف می‌زند. فرشته صید حسین زاده بارها به این ایده برمی‌گردد که ثروت فقط دارایی مادی نیست و بی‌نیازی از دل عزت‌نفس، ایستادگی و شناخت خود شکل می‌گیرد. حال‌وهوای این اثر صریح و اعتراف‌گونه است و بیش از هر چیز بر تجربه‌ی زیسته‌ی زنی تکیه دارد که می‌خواهد با وجود زخم‌ها، معنایی برای ادامه‌دادن پیدا کند.

خلاصه کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم

کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم روایت زندگی دختری است که حتی پیش از تولد با طردشدگی و ترجیح جنسیتی روبه‌رو می‌شود و در خانه‌ای پرتنش رشد می‌کند؛ خانه‌ای که در آن چندهمسری، بی‌عدالتی، ترس و کشمکش‌های مداوم بر زندگی همه سایه انداخته است. نویسنده از رنج‌های کودکی، سرگذشت خواهران، تجربه‌های تلخ خانواده در افسردگی، جنگ، جابه‌جایی و ناامنی می‌گوید و می‌کوشد این تجربه‌ها را به فهمی از خود، تاب‌آوری و بی‌نیازی درونی پیوند بزند. این کتاب با شرح زخم‌ها آغاز می‌شود و به جست‌وجوی معنا، کرامت و ثروتی می‌رسد که فقط با پول سنجیده نمی‌شود.

چرا باید کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تصویری ملموس از تأثیر سوگیری جنسیتی، چندهمسری و خشونت خانوادگی بر زندگی کودکان و زنان ارائه می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند پیوند میان رنج‌های شخصی و بحران‌های اجتماعی مثل جنگ، آوارگی و فقر عاطفی را بهتر درک کند.
  • این اثر نشان می‌دهد که خاطره‌نویسی و بازگویی تجربه‌ها می‌تواند به فهم گذشته و بازسازی جهان درونی کمک کند.
  • این کتاب بر مفهوم بی‌نیازی به‌عنوان عزت‌نفس، استقامت و اتکا به توان درونی تمرکز می‌کند.
  • بخش‌های تحلیلی اثر در کنار روایت زندگی، نگاه نویسنده به افسردگی، طردشدگی و تاب‌آوری را روشن می‌کند.

خواندن کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به روایت‌هایی درباره‌ی رنج، بقا و ایستادگی علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند درباره‌ی تأثیر سوگیری جنسیتی و پدرسالاری بر مناسبات خانوادگی بیشتر بدانند.
  • مخاطبانی که موضوع‌هایی مثل کودک‌همسری، طردشدگی، افسردگی و بحران‌های خانوادگی برایشان مهم است.
  • علاقه‌مندانی که می‌خواهند تجربه‌ی زیسته‌ی یک زن را در پیوند با جنگ، جابه‌جایی و ناامنی اجتماعی بخوانند.
  • کسانی که از متن‌های اعتراف‌گونه و مبتنی‌بر خاطره استقبال می‌کنند.

بخشی از کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم

«یک شب که من با اینکه کودک بودم و شب زود می‌خوابیدم از صدای بگو مگو و همهمه‌ای مبهم که فکر می‌کردم نصف شب است بیدار شدم از صدای جیغ مادرم چنان از خواب پریدم تا وقتی که خودم را به اتاق پذیرایی یا همان مهمان‌خانه رساندم چیزی متوجه نمی‌شدم فقط جو آنقدر متشنج بود که حس کردم وضعیت زیاد جالب نیست خواهرها و برادرانم هم می‌لرزیدند و ترسیده بودند و من هم وقتی آنها را دیدم که دلهره و ترس و اضطراب دارند فقط یک لحظه متوجه شدم خودم را خیس کردم و از شدت سرما به خودم می‌لرزیدم به حدی تمام بدنم می‌لرزیدکه بیشترین لرزش را در پاهایم که خیس بودند احساس می‌کرد. بعدها متوجه شدم مادرم هنوز ناراحت است. بخاطر آن پارچه زربافت که مال خودش بود و پدرم آن را در شب زفافش به همسرجدیدش هدیه داده بود و بحثشان می‌شود و همین موضوع اولین دعوای بین دو هوو ایجاد شد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من از بی نیازی به ثروت رسیدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن از بی نیازی به ثروت رسیدم
موضوعخاطرات، زندگی‌نامه، موفقیت و خودیاری