کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز
معرفی کتاب کاپلان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز
معرفی کتاب کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز
کتاب " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز " یکی از کتابهای حیطهی روان پزشکی بالینی است و یکی از منابع آموزشی مهم برای متخصصین و دستیاران روان پزشکی و علاقهمندان به مطالعه در این موضوع است که به بیان نکات مرتبط با نکات درمانی در بیماران روان رنجور پرداختهاست.
کتاب حاضر یعنی، " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز " ، توسط دکتر علیرضا ابراهیمی (متخصص اعصاب و روان) و مصطفی علیخانی (کارشناس ارشد روان شناسی) ترجمه و تنظیم شده و توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
این کتاب در مورد روان پزشکی سیناپسیس است و همچنین دارای خلاصهای از سوالات آزمونهای اخیر دانشنامهی تخصصی (بورد) و گواهینامه (ارتقا) روانپزشکی است که همراه با پاسخهای آنها جمعآوری شده است . در فصلهای این کتاب با عناوین زیر آشنا میشویم: روان داروشناسی، اختلال حرکتی ناشی از درمان طبی، عوامل آنتی کولینرژیک، باربیتوراتها، آنتی هیستامینها و ضد تشنجها، آنتاگونیستهای دوپامین، مهارکننده مونوآمین اکسیداز، هورمونهای تیروئیدی، داروهای ضدافسردگی سه حلقهای و چهارحلقهای.
مواردی چون داروهای آنتی کولینرژیک، توصیههایی برای بیماران دریافت کننده لیتیوم، تست نالوکسان، علائم سندروم سروتونین، عوارض جانبی والپروات، تشنج درمانی، تداخلهای دارویی آنتی سایکوتیک، کولین استرازها، علائم و نشانههای ترک اعتیاد آورها، اثرات نامطلوب وابسته به کاربامازپین، علائم و نشانههای مسمومیت، در زیر مجموعهی هر یک از این فصول ذکر شدهاند. در هر فصل، با استفاده از تصاویر شماتیک رنگی و دقیق و همچنین تصاویر رادیوگرافی لازم برای تفسیر دادههای آزمایشگاهی، فهم مطلب آسان شده است.
مطالعهی کتاب " کلاپان و سادوک؛ سایکوفارماکولوژی و روشهای تحریک مغز " را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب متخصصین و دستیاران روان پزشکی و علاقهمندان به مطالعه در این موضوع هستند.
میشه لطفا بقیه کتب کاپلان و سادوک هم بگذاری خواهشا
کتاب برای متخصصین حوزه روانشناسی و روانپزشکی خیلی مفیده. قیمت مناسبی داشت. لطفا بقیه کتب کاپلان سادوک رو هم قرار بدین
لطفاً خلاصه روانپزشکی کاپلان و سادوک رو هم بگذارید در طاقچه. با سپاس فراوان 🙏
لطفا جلد سوم کتاب کاپلان و سادوک رو بزارید