معرفی و دانلود کتاب من بعد تو pdf + خلاصه رایگان

کتاب من بعد تو

نوع کتاببدون نظر
لیلا اسماعیلی

معرفی کتاب من بعد تو

کتاب من بعد تو سروده لیلا اسماعیلی، مجموعه‌ای از شعرهای عاطفی و شخصی است که بیشتر در مدار فقدان، دل‌تنگی، عشق و بازسازیِ خود پس از جدایی حرکت می‌کند. شاعر در این دفتر، از تجربه‌هایی می‌گوید که در مرز میان اندوه و امید شکل می‌گیرند و از دلِ خانه، باران، خاطره، انتظار و گفت‌وگوهای ناتمام می‌گذرند. انتشارات مژده بهار این کتاب را منتشر کرده است. کتاب من بعد تو فقط روایتگر غمِ نبودن نیست و در بعضی شعرها از اندوه عبور می‌کند و به ایستادگی و دوباره‌ساختنِ خویش می‌رسد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من بعد تو

کتاب من بعد تو سروده‌ی لیلا اسماعیلی، دفتری از شعرهای کوتاه است که محور اصلی آن عشق ازدست‌رفته، دل‌تنگی پس از رفتن و کشمکش میان ماندن در خاطره و عبور از آن است. فضای اثر از همان مقدمه روشن می‌شود، جایی که شاعر شعر را زمزمه‌ی دل می‌داند و سروده‌ها را تکه‌هایی از زیستِ احساسی خود معرفی می‌کند. همین نگاه باعث شده شعرها بیش از آنکه به پیچیدگی‌های فرمی تکیه کنند، بر بیان مستقیمِ حال، تصویرهای آشنا و لحظه‌های ملموس استوار باشند، لحظه‌هایی مثل ایستادن کنار پنجره، بوی باران، خیره‌شدن به عکس، چیدن سفره، یا شنیدن نامی که خاطره‌ای را زنده می‌کند.

کتاب من بعد تو اثر لیلا اسماعیلی فقط در سوگ جدایی متوقف نمی‌ماند. در کنار شعرهایی که از انکار، انتظار، خشم، دل‌شکستگی و فرسودگی حرف می‌زنند، شعرهایی هم دیده می‌شود که به بازیابی خود، حفظ کرامت یا حتی نوعی آشتی با واقعیت نزدیک می‌شوند. عنوان‌هایی مثل من بی تو، انکار، باز یادم رفت، پروانه، پس از رفتن، من از نو و معنا نشان می‌دهند که این دفتر، مسیر احساسی ثابتی ندارد و از مرحله‌های مختلف یک رابطه و پیامدهای آن عبور می‌کند. در بعضی شعرها مخاطب غایب هنوز مرکز جهان شاعر است و در بعضی دیگر، صدا به‌سمت استقلال و بازتعریف خویش می‌رود.

کتاب من بعد تو همچنین از چند دایره‌ی عاطفی فراتر از رابطه‌ی عاشقانه هم سراغ می‌گیرد. شعرهایی درباره‌ی مادر، برادر، فرزند یا زخم‌های اجتماعی و خانوادگی در آن دیده می‌شود و همین موضوع باعث شده دفتر فقط به یک روایت تکراری از فراق محدود نماند. تصویرهای پرتکرار گل، باران، شب، پنجره، خانه، عکس و عطر در سراسر مجموعه حضور دارند و به شعرها پیوندی درونی می‌دهند. این مجموعه بیشتر بر ثبت تپش‌های پی‌درپیِ احساس تکیه دارد، از لحظه‌ی فروپاشی تا جایی که صدا کم‌کم می‌کوشد خودش را از دلِ همان ویرانی دوباره پیدا کند.

چرا باید کتاب من بعد تو را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من بعد تو را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای عاطفی را کنار هم می‌گذارد که تجربه‌های گوناگونِ پس از جدایی را از انکار تا پذیرش نشان می‌دهند.
  • خواننده در این اثر با تصویرهای پرتکراری مثل باران، پنجره، خانه و عکس روبه‌رو می‌شود که حال‌وهوای مشترک شعرها را شکل می‌دهند.
  • این کتاب فقط بر رنجِ فراق تمرکز نمی‌کند و در بخشی از شعرها به ایستادگی، بازگشت به خود و ادامه‌دادن هم می‌رسد.
  • وجود شعرهایی درباره‌ی خانواده و زخم‌های شخصی، دامنه‌ی احساسی مجموعه را از یک رابطه‌ی عاشقانه فراتر می‌برد.

خواندن کتاب من بعد تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب من بعد تو به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به شعرهای عاشقانه که محور آن‌ها دل‌تنگی، فقدان و خاطره است.
  • خوانندگانی که با شعرهایی درباره‌ی جدایی، انتظار و گفت‌وگوی ناتمام ارتباط بیشتری می‌گیرند.
  • کسانی که در شعر به‌دنبال تصویرهای آشنایی مثل باران، خانه، پنجره و شب هستند.
  • مخاطبانی که دوست دارند مسیر احساسیِ عبور از دل‌شکستگی تا بازیابیِ خود را در یک مجموعه دنبال کنند.
  • علاقه‌مندانی که می‌خواهند شعرهای شخصیِ مرتبط با عشق، خانواده و رنج‌های درونی را بخوانند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من بعد تو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن بعد تو
موضوعشعر نو
نویسندهلیلا اسماعیلی
انتشاراتانتشارات مژده بهار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی، ادبیات ایران، شعر نو (نیمایی)

نظری برای کتاب ثبت نشده است.