معرفی و دانلود کتاب آموزش کامل و کاربردی تریدی مکس pdf + خلاصه رایگان

مجتبی کاظم‌پور
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب آموزش کامل و کاربردی تریدی مکس

کتاب «آموزش کامل و کاربردی تریدی مکس»، نوشته مهندس مجتبی کاظم‌پور، فارغ‌التحصیل رشته معماری و متخصص در زمینه طراحی داخلی و نما است. در این کتاب آموزش‌های کاربردی و تخصصی تریدی مکس و ویری به صورت کاربردی و تخصصی در زمینه معماری بیان شده‌است. آموزش‌ها در این کتاب از پایه شروع شده و به صورت طبقه‌بندی شده در اختیار علاقه‌مندان رشته معماری و طراحی داخلی قرار گرفته‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش کامل و کاربردی تریدی مکس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش کامل و کاربردی تریدی مکس
موضوععکاسی، کامپیوتر، عمران
نویسندهمجتبی کاظم‌پور
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکیتصویر جلد کتاب آموزش فتوشاپ برای کودکان و نوجوانان؛ آموزش ابزارها با زبانی ساده و گویا؛ آموزش همراه با مثال‌های کاربردی و تکنیکی
زینب مزرعه فراهانی
کفن دزدتصویر جلد کتاب کفن دزد
حسین بیدارمغز
باغ وحش سریتصویر جلد کتاب باغ وحش سری
برایان چیک
اتوکد؛ ترفندها و تکنیک‌های حرفه‌ایتصویر جلد کتاب اتوکد؛ ترفندها و تکنیک‌های حرفه‌ای
محمود خوش‌گفتار
آموزش گام به گام نرم‌افزار 3Dmaxتصویر جلد کتاب آموزش گام به گام نرم‌افزار 3Dmax
ابوالفضل طاهریان ریزی
صفحات و پوسته های نازک (جلد دوم)تصویر جلد کتاب صفحات و پوسته های نازک (جلد دوم)
عبدالحسین فریدون
اسرار انیمیشن خمیریتصویر جلد کتاب اسرار انیمیشن خمیری
مارک اسپس
طراحی پل های بتنی و فلزی راه و راه آهنتصویر جلد کتاب طراحی پل های بتنی و فلزی راه و راه آهن
شروان عطایی
کتاب کار اتوکد جلد ۱ (مجموعه تمرین‌های کاربردی اتوکد)تصویر جلد کتاب کتاب کار اتوکد جلد ۱ (مجموعه تمرین‌های کاربردی اتوکد)
مرتضی اسماعیلی اسفیدانی
اصول متحرک‌سازی کارکتر مفاهیم پیشرفتهتصویر جلد کتاب اصول متحرک‌سازی کارکتر مفاهیم پیشرفته
اریک گلدبرگ
صفحات و پوسته های نازک (جلد اول)تصویر جلد کتاب صفحات و پوسته های نازک (جلد اول)
عبدالحسین فریدون
پادشاهی کیکاووس، رفتن او به مازندران و هفتخان رستمتصویر جلد کتاب پادشاهی کیکاووس، رفتن او به مازندران و هفتخان رستم
ابوالقاسم فردوسی
عشق که می گویند چیست؟تصویر جلد کتاب عشق که می گویند چیست؟
دیوید کالی
جانمی جان! جشن پای سیب!تصویر جلد کتاب جانمی جان! جشن پای سیب!
هرمن پریش
من از نگرانی هایم قوی تر هستمتصویر جلد کتاب من از نگرانی هایم قوی تر هستم