معرفی و دانلود کتاب بخشی از دنیای تو + خلاصه رایگان

ابی هیمنز، نازیلا ایرانلو
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب بخشی از دنیای تو

کتاب بخشی از دنیای تو (Part of Your World) نوشته ابی هیمنز و ترجمه نازیلا ایرانلو و رمانی است که برخوردی اتفاقی در یک جاده‌ی گل‌آلود را به شروع رابطه‌ای نامعمول تبدیل می‌کند. رمان از جایی جان می‌گیرد که الکسیس، پزشکی گرفتار فشارهای خانوادگی و عاطفی، با دنیل آشنا می‌شود؛ مردی که از نظر سن، سبک زندگی و جهان اطرافش در نقطه‌ای کاملاً متفاوت با او ایستاده است. این رمان را نشر سنجاق منتشر کرده است. کتاب حاضر کشمکش میان خواسته‌ی شخصی و انتظارات دیگران را در مرکز خود قرار داده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بخشی از دنیای تو

کتاب بخشی از دنیای تو، نوشته‌ی ابی هیمنز، بر پایه‌ی تقابل دو جهان نوشته شده است؛ جهانی آراسته و پرقانون و سنگین از انتظارهای خانوادگی و جهانی کوچک‌تر، خودمانی‌تر و دور از نمایش‌های رسمی. الکسیس زنی است که در ظاهر زندگی موفق و تثبیت‌شده‌ای دارد، اما درونش زیر فشار گذشته، رابطه‌ای فرساینده و میراثی خانوادگی که مدام برایش تصمیم می‌گیرد، فرسوده شده است. در سوی دیگر دنیل قرار دارد؛ مردی جوان‌تر که در شهری کوچک زندگی می‌کند و حضورش با سادگی، مسئولیت‌پذیری و نوعی آرامش همراه است.

رمان بخشی از دنیای تو از طریق شرح تفاوت‌ها، رابطه‌ای را شکل می‌دهد که فقط بر کشش عاطفی استوار نیست و مدام با پرسش‌های جدی‌تری درباره‌ی انتخاب، استقلال و ترس از تغییر روبه‌رو می‌شود. فضای کتاب با موقعیت‌های طنزآمیز، گفت‌وگوهای پرکشش و لحظه‌های احساسی شکل گرفته است. داستان با صحنه‌ای آشنا و روزمره آغاز می‌شود، اما خیلی زود نشان می‌دهد که قرار نیست فقط با یک آشنایی عاشقانه‌ی ساده روبه‌رو باشیم.

بخشی از دنیای تو گذشته‌ی الکسیس را به‌تدریج آشکار می‌کند. ابی هیمنز در این رمان به اختلاف طبقاتی، فاصله‌ی سنی، فشار خانواده، زخم‌های رابطه‌ی قبلی و نیاز به بازسازی خود پرداخته است. رمان حاضر ۳۸ فصل دارد.

خلاصه داستان بخشی از دنیای تو

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
الکسیس پس از بازگشت از مراسم سوگواری در جاده‌ای خلوت گرفتار گل‌ولای می‌شود و دنیل، مردی از شهری کوچک، به او کمک می‌کند. دیدار دوم آن‌ها در کافه‌ای محلی به گفت‌وگویی طولانی و سپس به شبی غیرمنتظره ختم می‌شود. این آشنایی برای الکسیس فقط یک اتفاق گذرا نیست؛ چون او در میانه‌ی جدایی از نیل، فشار خانواده‌ی پزشکش و احساس گیرافتادن در مسیری از پیش‌ تعیین‌شده قرار دارد. در سوی دیگر دنیل با زندگی ساده‌تر اما روشن‌ترش امکانی متفاوت پیش روی زن می‌گذارد.

چرا باید کتاب بخشی از دنیای تو را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب بخشی از دنیای تو را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این رمان رابطه‌ای عاطفی را در کنار فشار خانواده، جایگاه اجتماعی و گذشته‌ی حل‌نشده بررسی می‌کند.
  • خواننده با شخصیتی روبه‌رو می‌شود که میان خواسته‌ی شخصی و مسیری که دیگران برایش ساخته‌اند، گیر افتاده است.
  • گفت‌وگوهای کتاب بخش مهمی از کشش آن را می‌سازند و لحن شوخ و موقعیت‌های غریب را در کنار لحظه‌های جدی نگه می‌دارند.
  • کتاب نشان می‌دهد یک آشنایی ناگهانی چگونه می‌تواند سؤالات عمیق‌تری درباره‌ی هویت و انتخاب را مطرح کند.

خواندن کتاب بخشی از دنیای تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب بخشی از دنیای تو به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های عاشقانه.
  • خوانندگانی که به رمان با موضوع فشار خانوادگی و رابطه‌های پیچیده علاقه دارند.
  • کسانی که دوست دارند تقابل دو سبک زندگی متفاوت در یک رابطه را در ادبیات داستانی دنبال کنند.
  • مخاطبانی که از رمان با ترکیب طنز، تنش عاطفی و موقعیت‌های پیش‌بینی‌ناپذیر لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند رمانی درباره‌ی بازسازی زندگی پس از یک رابطه‌ی آسیب‌زا بخوانند.

درباره ابی هیمنز

ابی هیمنز (Abby Jimenez) با نام اصلی ابیگیل هیلز، نویسنده‌ی آمریکایی رمان‌های عاشقانه و یک نانواست که از سال ۲۰۰۷ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرده است. او نویسنده‌ی سه مجموعه رمان عاشقانه، شامل «The Friend Zone»، «Part of Your World» و «Say You'll Remember Me» است. این نویسنده مالک شیرینی‌پزی «Nadia Cakes» با شعبه‌هایی در کالیفرنیا و مینه‌سوتاست و در سال ۲۰۱۳ برنده‌ی مسابقه‌ی «Cupcake Wars» در شبکه‌ی فود نتورک شده است.

جوایز و افتخارات کتاب بخشی از دنیای تو و نویسنده

نخستین رمان ابی هیمنز، «The Friend Zone»، در لهستان به اثری پرفروش تبدیل شد و جایزه‌ی Empik سال ۲۰۲۰ را دریافت کرد. رمان‌های «Life's Too Short» و بخشی از دنیای تو (Part of Your World) نیز در فهرست پرفروش‌های USA Today و New York Times قرار گرفتند. رمان «Life's Too Short» برنده‌ی جایزه‌ی کتاب مینه‌سوتا در بخش داستان ژانری سال ۲۰۲۲ شد، رمان «Yours Truly» از سوی اعضای باشگاه کتاب Book of the Month به‌عنوان کتاب سال ۲۰۲۳ برگزیده شد و رمان «Just for the Summer» در سال ۲۰۲۴ به رتبه‌ی نخست فهرست پرفروش‌های New York Times رسید.

بخشی از کتاب بخشی از دنیای تو

«فکر نمی‌کردم که الکسیس به من خیانت بکند، ولی چرا به من نگفت که هر دویشان در یک ساختمان زندگی می‌کنند؟ حتی نگفته بود که برادرش با لولا سیمون ازدواج کرده است! یا حتی اشاره کوچکی بکند که زن برادرش یکی از بزرگ‌ترین ستاره‌های راک روی کره زمین است؟ چه رازهای دیگری داشت که به من نگفته بود؟ واقعا دوستانش کنجکاو نبودند که الکسیس هر هفته به کجا می‌رود؟ حتی برای آن مردک، نیل، برای او هم مهم نبود؟ اگر مجبور بود به آنها دروغ بگوید می‌توانستم درک کنم، ولی نیازی نبود به من دروغ بگوید.

می‌دانستم که مسئله به این سادگی نیست ولی الان مغزم کار نمی‌کرد. مغزم مدام آن برخورد وحشتناک و ناخوشایند را جلوی چشمم تکرار می‌کرد. از نگاه بی‌روح جسیکا و گبی تا آن مردکی که دیوانه‌وار می‌خندید. فکر می‌کنم او پدر الکسیس بود. چهره‌اش را از مستندی که در مورد خانوده‌شان دیده بودم، به یاد می‌آوردم.

من برای دیدن خانواده و دوستان الکسیس به آنجا نرفته بودم. من هرگز بدون اجازه او چنین کاری نمی‌کردم. تنها می‌خواستم به او نشان بدهم که پای حرف‌هایم هستم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بخشی از دنیای تو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببخشی از دنیای تو
عنوان در زبان مبدأPart of Your World