معرفی و دانلود کتاب سفر به درون pdf + خلاصه رایگان

آغاز بیداری درون، انتخاب‌های آگاهانه‌تر، ساختن خویشتن

نوع کتاببدون نظر
سمیره یوازی

معرفی کتاب سفر به درون

کتاب سفر به درون نوشته سمیره یوازی است؛ اثری که از خودشناسی آغاز می‌کند و قدم‌به‌قدم به خودآگاهی و خودشکوفایی می‌رسد. نویسنده در این مسیر از موضوع‌هایی مثل سایه‌ها، ارزش‌ها، باورها، نیازها، افکار، احساسات و ذهن‌آگاهی حرف می‌زند و آن‌ها را به پرسش اصلی هویت و معنا پیوند می‌دهد. این کتاب را انتشارات متخصصان منتشر کرده است. این کتاب فقط به طرح مفهوم‌ها بسنده نمی‌کند و از همان ابتدا سفر درونی را به‌عنوان فرایندی برای دیدن خود واقعی، بازنگری انتخاب‌ها و روشن‌ترکردن مسیر زندگی مطرح می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سفر به درون

کتاب سفر به درون نوشته سمیره یوازی بر یکی از قدیمی‌ترین و درعین‌حال شخصی‌ترین پرسش‌های زندگی متمرکز است: انسان چگونه می‌تواند خودش را دقیق‌تر بشناسد و از این شناخت به زندگی آگاهانه‌تری برسد؟ مسیر کتاب از یک مقدمه‌ی شخصی و تأمل‌برانگیز شروع می‌شود و بعد به‌سمت موضوع‌هایی می‌رود که هویت، انتخاب‌ها و کیفیت رابطه‌ی انسان با خودش را شکل می‌دهند. نویسنده خودشناسی را فقط در حد شناخت چند ویژگی شخصیتی نگه نمی‌دارد و آن را به لایه‌هایی مثل ارزش‌ها، نیازها، باورها، نقاط قوت، نقاط ضعف و بخش‌های پنهان وجود گسترش می‌دهد. در این میان، ارجاع به مفهوم سایه در اندیشه‌ی یونگ، بحث را از سطح عادت‌های روزمره فراتر می‌برد و به بخش‌هایی می‌رسد که معمولاً نادیده گرفته می‌شوند اما بر رفتار و تصمیم اثر می‌گذارند.
کتاب سفر به درون در ۳ بخش اصلی خودشناسی، خودآگاهی و خودشکوفایی تنظیم شده و فصل‌هایی مانند خودشناسی چیست و چرا مهم است؟، نیمه تاریک وجود؛ سایه‌ها، ارزش‌ها؛ قطب‌نمای درونی زندگی، باورها، نیازها، توانمندی‌ها، افکار، احساسات، رفتار، ذهن‌آگاهی؛ هنر حضور در اکنون، نقشه راه رسیدن به من ایدئال و رسالت زندگی را دربر می‌گیرد. این چیدمان نشان می‌دهد که نویسنده می‌خواهد از شناخت مبدا شروع کند و بعد به تنظیم مسیر برسد. در متن، مثال‌ها و تمرین‌هایی هم دیده می‌شود که به ثبت تجربه‌ها، نوشتن، مکث‌کردن و بازبینی واکنش‌ها مربوط‌اند. حال‌وهوای این کتاب بیشتر بر تأمل، مشاهده‌ی خود و روبه‌روشدن با بخش‌های نادیده‌ی شخصیت استوار است. به‌همین دلیل، تجربه‌ی خواندنش فقط به دریافت چند تعریف محدود نمی‌شود و بیشتر شبیه همراهی با نقشه‌ای است که قرار است نسبت میان درون، انتخاب و معنا را روشن‌تر کند.

خلاصه کتاب سفر به درون

کتاب سفر به درون فرایند شناخت خود را از پرسش‌های پایه‌ای درباره هویت آغاز می‌کند و سپس به سراغ اجزایی می‌رود که زندگی درونی و بیرونی را می‌سازند. نویسنده توضیح می‌دهد که بدون شناخت ارزش‌ها، نیازها و باورها، تصمیم‌گیری‌ها پراکنده و ناپایدار می‌شوند. بعد، با طرح مفهوم سایه نشان می‌دهد که بخش‌های سرکوب‌شده‌ی شخصیت چگونه در قضاوت‌ها، رابطه‌ها و واکنش‌های شدید ظاهر می‌شوند. در ادامه، افکار، احساسات، رفتار و ذهن‌آگاهی به‌عنوان حلقه‌های به‌هم‌پیوسته بررسی می‌شوند تا مسیر رسیدن به من ایدئال و رسالت زندگی روشن‌تر شود. حرف اصلی این کتاب این است که تغییر پایدار از دیدن صادقانه‌ی خود آغاز می‌شود، نه از ساختن تصویری مطلوب و دور از واقعیت.

چرا باید کتاب سفر به درون را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب سفر به درون را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب موضوع خودشناسی را به چند محور مشخص مثل ارزش‌ها، نیازها، باورها، احساسات و ذهن‌آگاهی تقسیم می‌کند و تصویر پراکنده‌ای از این بحث به دست نمی‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند رابطه‌ی میان افکار، احساسات و رفتارهای خود را دقیق‌تر ببیند.
  • بخش مربوط به سایه‌ها کمک می‌کند واکنش‌های افراطی، قضاوت‌های تکراری و بعضی الگوهای رابطه‌ای از زاویه‌ای عمیق‌تر بررسی شوند.
  • تمرین‌ها و پیشنهادهای نوشتاری کتاب، فرایند تأمل را از سطح فکر به ثبت و مشاهده‌ی روزانه نزدیک می‌کنند.
  • این اثر خودشناسی را فقط به کشف ویژگی‌ها محدود نمی‌کند و آن را به تصمیم‌گیری، معنا، رسالت و تصویر من ایدئال پیوند می‌دهد.
  • خواندن این کتاب برای کسانی مناسب است که میان خواسته‌های شخصی و انتظارهای بیرونی دچار تعارض‌اند و می‌خواهند مسیر خود را بازبینی کنند.

خواندن کتاب سفر به درون به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی خودشناسی و خودشکوفایی تصویری مرحله‌به‌مرحله‌تر به دست آورند.
  • کسانی که درگیر پرسش‌هایی درباره هویت، ارزش‌های شخصی و جهت زندگی هستند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند ریشه‌ی بعضی واکنش‌های احساسی، الگوهای رفتاری و تنش‌های رابطه‌ای را بهتر بفهمند.
  • علاقه‌مندان به موضوع‌هایی مثل سایه، باورهای محدودکننده، ذهن‌آگاهی و رسالت زندگی.
  • کسانی که دوست دارند هم‌زمان با خواندن، یادداشت‌برداری و تمرین‌های تأملی هم انجام دهند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفر به درون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسفر به درون
عنوان دیگرآغاز بیداری درون، انتخاب‌های آگاهانه‌تر، ساختن خویشتن
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهسمیره یوازی
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.