کتاب نشریه عین ـ شماره ۱۱ ـ خون ـ بهار ۱۴۰۵
روایت سوگ و حماسه
معرفی نشریه عین ـ شماره ۱۱ ـ خون ـ بهار ۱۴۰۵
«عین» مملو از حس شیرین رفاقت با خداست. زبانی روان و گویا دارد و با روایت زیستهها و قصهها، ردپای دین را در زندگی روزمره میجوید. این مجله، راوی حضور خدا در تصمیمها، ترسها، امیدها و لحظهلحظه زندگی ما آدمهاست.
شماره یازدهم در روزهایی به سر میبرد که خونهای بر زمین ریخته هنوز گرم است. بسیاری در این جنگ عزیز از دست دادهاند؛ درست مثل «عین» که در صبح نهم اسفندماه یتیم شد اما مگر این پایان راه است؟سالها پیش نیز بر روی نوه رسول خدا شمشیر کشیدند تا نور خدا را خاموش کنند؛ اما خون... خون... امان از خون! جوشید، غرّید، سیل شد و سرتاسر تاریخ را سرخ کرد. حالا عین با علم خوانخواهی سردبیر شهیدش به میدان آمده است؛ شمشیر میچرخاند و رجز میخواند. شماره یازدهم روایتی است از تنیدگی سوگ و حماسه؛ قصه ثمر دادن پس از یک داغ.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نشریه عین ـ شماره ۱۱ ـ خون ـ بهار ۱۴۰۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نشریه عین ـ شماره ۱۱ ـ خون ـ بهار ۱۴۰۵ |
| عنوان دیگر | روایت سوگ و حماسه |