معرفی و دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم)

کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم)

خاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ پشت جبهه

نوع کتاببدون نظر
علی شیرازی

معرفی کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم)

کتاب امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم گردآوری علی شیرازی است؛ مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه از روزهای جنگ که این بار بیشتر به آدم‌ها و موقعیت‌های دور از خط مقدم نزدیک می‌شود؛ از خانواده‌ها، مجروحان، امدادگران، مادران و کسانی که بار جنگ را در شهرها، بیمارستان‌ها و خانه‌ها به دوش کشیده‌اند. در این جلد، جنگ فقط صحنه‌ی نبرد نیست، بلکه در تصمیم‌های سخت، صبر روزمره و لحظه‌های تکان‌دهنده‌ی انسانی دیده می‌شود. این کتاب را انتشارات خط مقدم منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم)

کتاب امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم با گردآوری علی شیرازی مجموعه‌ای از روایت‌های کوتاه و مستند از دوران دفاع مقدس است که تمرکزش را از میدان نبرد به فضاهای پشتیبان جنگ می‌برد. در این صفحات، بیمارستان، خانه، مسیرهای امدادرسانی، شهرهای زیر آتش و حتی گفت‌وگوهای خانوادگی به بخشی از تجربه‌ی جنگ تبدیل می‌شوند. آدم‌های این روایت‌ها فقط رزمنده‌ها نیستند؛ مادران، همسران، پرستاران، جانبازان، نوجوانان و مردم عادی هم حضوری پررنگ دارند و همین موضوع به کتاب حال‌وهوایی متنوع و انسانی داده است.
کتاب امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم از خرده‌روایت‌هایی ساخته شده که هرکدام بر لحظه‌ای خاص تکیه دارند؛ لحظه‌ای که در آن ترس، ایمان، دلبستگی، فداکاری یا استقامت خودش را بی‌واسطه نشان می‌دهد. بخشی از متن‌ها از کتاب‌های خاطرات شناخته‌شده انتخاب شده‌اند و کنار هم تصویری چندوجهی از پشت جبهه ساخته‌اند؛ تصویری که هم رنج و ویرانی را نشان می‌دهد و هم شکل‌های مختلف تاب‌آوری را. در این جلد، از مادری که نان می‌پزد تا مجروحی که با درد دست‌وپنجه نرم می‌کند و از خانواده‌ای که چشم‌انتظار است تا زنی که در لحظه‌ی خطر تصمیمی سرنوشت‌ساز می‌گیرد، همه در یک قاب مشترک قرار می‌گیرند.
کتاب امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم بیش از آن‌که به شرح عملیات‌ها بپردازد، به اثر جنگ بر زندگی روزمره نزدیک می‌شود. همین ویژگی باعث شده متن‌ها فقط گزارش حادثه نباشند و لایه‌های عاطفی و اخلاقی پررنگی هم پیدا کنند. کوتاهی روایت‌ها نیز به کتاب ریتمی تند داده است؛ هر خاطره در چند صفحه شکل می‌گیرد و با یک تصویر یا موقعیت ماندگار تمام می‌شود. نتیجه، مجموعه‌ای است که از خلال جزئیات پراکنده، تصویری فشرده و اثرگذار از پشت جبهه به دست می‌دهد.

خلاصه کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم)

کتاب امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه از آدم‌هایی است که جنگ را نه‌فقط در خط مقدم، بلکه در خانه، بیمارستان، شهرهای بمباران‌شده و مسیرهای پشتیبانی تجربه کرده‌اند. روایت‌ها از موقعیت‌های گوناگون شکل می‌گیرند: پدری که با خبر شهادت فرزندش روبه‌رو می‌شود، مادری که رنج فرزند جانبازش را تاب می‌آورد، پرستاری که با مجروحی روبه‌رو می‌شود، زنی که در دل خطر مقاومت می‌کند و مردمی که زیر آتش هم کار خود را رها نمی‌کنند. دغدغه‌ی اصلی این کتاب، نشان‌دادن چهره‌ی انسانی جنگ است؛ جایی که صبر، فقدان، ایمان و مسئولیت در لحظه‌های کوتاه اما تعیین‌کننده آشکار می‌شوند.

چرا باید کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم) را بخوانیم؟

• این کتاب جنگ را از زاویه‌ی زندگی روزمره و تجربه‌های پشت جبهه نشان می‌دهد، نه فقط از منظر نبرد.
  • روایت‌های کوتاه آن امکان می‌دهند تصویرهای متنوعی از خانواده‌ها، مجروحان، امدادگران و مردم شهرهای درگیر کنار هم دیده شوند.
  • خواننده با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که ابعاد عاطفی و اخلاقی جنگ را روشن‌تر می‌کنند.
  • تنوع راویان و ماجراها باعث می‌شود کتاب به یک فضای واحد محدود نماند و چشم‌انداز گسترده‌تری بسازد.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند نقش آدم‌های کمتر دیده‌شده در روزهای جنگ را دقیق‌تر بشناسند.

خواندن امّا جنگ ما - پشت جبهه - جلد پنجم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند از تجربه‌ی جنگ، تصویری فراتر از صحنه‌های نبرد داشته باشند.
  • علاقه‌مندان به خاطراتی که بر خانواده‌ها، شهرها، بیمارستان‌ها و زندگی روزمره در روزهای بحران تمرکز دارند.
  • کسانی که به روایت‌های کوتاه و متکی بر لحظه‌های واقعی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند با شکل‌های مختلف صبر، سوگ، ایستادگی و مسئولیت در دوران جنگ آشنا شوند.
  • پژوهشگران و علاقه‌مندان تاریخ شفاهی که به جزئیات انسانی و اجتماعی دوران دفاع مقدس توجه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد پنجم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباما جنگ ما (جلد پنجم)
عنوان دیگرخاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ پشت جبهه
موضوعدفاع مقدس، خاطرات، ادبیات پایداری
گردآورندهعلی شیرازی
انتشاراتانتشارات خط مقدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۶/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.