کتاب دریا نمکی من
معرفی کتاب دریا نمکی من
کتاب دریا نمکی من نوشته نیلوفر باقری تولی مجموعهای از قطعهها و شعرهای عاشقانه است که یک صدای عاطفی پیوسته را دنبال میکند؛ صدایی که میان دلتنگی، شیفتگی، امید و بیقراری در رفتوآمد است. متن این کتاب بر تصویرهایی مثل دریا، صدا، آغوش، نور و فاصله تکیه دارد و از دل همین تصویرها جهان درونی راوی را میسازد. این کتاب را سنجاق منتشر کرده است و در آن میتوان با مجموعهای از یادداشتهای کوتاه و شعرهایی روبهرو شد که عشق را هم پناه میبینند و هم منشأ آشوب. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دریا نمکی من
کتاب دریا نمکی من نوشته نیلوفر باقری تولی بر محور تجربهی عاشقانهای شکل گرفته که در آن نزدیکی و دوری همزمان حضور دارند. راوی در بسیاری از قطعهها از معشوقی سخن میگوید که هم مایهی آرامش است و هم سرچشمهی حسرت. همین دوگانگی به متن حالوهوایی میدهد که فقط بر شوق تکیه ندارد و اندوه، انتظار، خیالپردازی و ناتوانی از رسیدن را هم در خود نگه میدارد. تصویر دریا، موج، صدا، نور، آغوش، خواب و سکوت بارها در متن بازمیگردند و شبکهای از نشانهها میسازند که جهان احساسی اثر را بههم پیوند میدهد.
کتاب دریا نمکی من از قطعههای کوتاه شمارهگذاریشده و شعرهای جداگانه تشکیل شده است. در بخش قطعهها، جملهها بیشتر بر یک لحظه، یک حس یا یک اعتراف عاطفی متمرکزند؛ گاهی بسیار کوتاه و مستقیم و گاهی آمیخته با تشبیه و تصویر. در بخش شعرها، لحن بهسمت بیان آهنگینتر میرود و واژههایی مثل جان، نور، نگاه، آغوش، تقدیر و وصال بیشتر برجسته میشوند. این جابهجایی میان قطعه و شعر باعث شده متن فقط یک شکل ثابت نداشته باشد و احساسات را در قالبهای مختلف بیان کند.
کتاب دریا نمکی من بیش از هر چیز بر شدت احساس تکیه دارد. راوی عشق را فقط یک علاقهی ساده نمیبیند، بلکه آن را نیرویی میداند که هویت، زبان، خاطره و حتی معنای زندگی را دگرگون میکند. در بعضی بخشها این احساس به نیایش نزدیک میشود و در بعضی بخشها به اعترافی شخصی و بیپرده. نتیجه، متنی است که از ابتدا تا انتها در فضای عاطفی واحدی حرکت میکند و برای کسانی که به نوشتههای کوتاه عاشقانه و شعرهای سرشار از تصویرهای احساسی علاقه دارند، تجربهای یکدست و روشن از جهان درونی یک عاشق فراهم میکند.
چرا باید کتاب دریا نمکی من را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب دریا نمکی من را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از قطعههای کوتاه و شعرهای عاشقانه را کنار هم قرار میدهد و امکان مقایسهی دو شیوهی بیان یک احساس مشترک را فراهم میکند.
- خواننده در این کتاب با زنجیرهای از تصویرهای تکرارشونده مثل دریا، صدا، نور و فاصله روبهرو میشود که فضای عاطفی اثر را شکل میدهند.
- این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند با بیان فشردهی دلتنگی، اشتیاق و انتظار در متنهای کوتاه آشنا شوند.
- کتاب نشان میدهد عشق در این جهان فقط شور نیست و همزمان میتواند پناه، اضطراب، امید و حسرت باشد.
- بخشهای کوتاه این کتاب امکان خواندن مقطعی را فراهم میکند و برای کسانی مناسب است که متنهای احساسی را در قطعههای مستقل دنبال میکنند.
خواندن کتاب دریا نمکی من به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به قطعههای ادبی و شعرهای عاشقانه که بر احساسات مستقیم و پررنگ تکیه دارند.
- خوانندگانی که به متنهای کوتاه دربارهی دلتنگی، فاصله، خیال و اشتیاق علاقه دارند.
- کسانی که دوست دارند یک جهان عاطفی پیوسته را از خلال جملههای کوتاه و شعرهای متعدد دنبال کنند.
- مخاطبانی که از تصویرهای احساسی مثل دریا، نور، صدا و آغوش در نوشتههای ادبی لذت میبرند.
- کسانی که میخواهند متنی سرشار از اعترافهای عاشقانه و بیان درونی را بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دریا نمکی من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دریا نمکی من |
| موضوع | داستان ایرانی |