معرفی و دانلود کتاب سایه + خلاصه رایگان

امیر ولی نژاد
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب سایه

کتاب الکترونیکی «سایه» از امیر ولی نژاد - سنجاق. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سایه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسایه
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهامیر ولی نژاد
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۲۳
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۵/۰۳/۲۹

به نظر من این کتاب یک شاهکار هنری و نمونه بارز یک ذهن پویا و خلاق می باشد. با تشکر از نویسنده محترم که مارا به خواندن کتاب علاقمند کرد.

امیرحسین مومنی
۱۴۰۵/۰۳/۳۰

آثار مکتوب، آینه جان نویسنده‌اند. تبریک به جناب "امیر ولی‌نژاد"، نویسنده توانمند و پرتلاشی که با پشتکار فراوان این اثر ماندگار را خلق کردند. جای خالی این نویسنده و آثار ایشان همواره در طاقچه خالی بود ؛ به امید موفقیت...بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۲۹

کتابی بسیار زیبا، وقتی شروع کنی به خوندنش متوجه میشی داری آرامش و زیبایی احساس میکنی. این افتخارو داشتم اقای ولینژاد رو از نزدیک دیدم چقدر انسان شریف، دانا و واقعا نویسنده، منتظر کتابای بعدیتون هستم اقای ولینژاد عزیز واقعا...بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۲۹

یکی از فاخر ترین کتاب های معاصر که به دست یکی از توانمند ترین نویسنده های حال حاضر کشور نوشته شده واقعا پیشنهاد میکنم به تمامی اهل هنر که یک بار هم شده این اثر فاخر و مطالعه کنند.

۱۴۰۵/۰۴/۰۶

واقعا یکی از بهترین رمان های معاصری هست که خوندم با سپاس از نویسنده محترم کتاب