معرفی و دانلود کتاب قدرت رواقی گری + خلاصه رایگان
٪۲۰

کتاب قدرت رواقی گری

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب قدرت رواقی گری

کتاب قدرت رواقی‌گری نوشته‌ی الکساندر کلارک با ترجمه‌ی آوا انصاری مجموعه‌ای از ایده‌ها و تمرین‌های رواقی برای زندگی امروز است. نویسنده با تکیه بر متون کلاسیک رواقی مانند تأملات مارکوس اورلیوس و انکیریدیون اپیکتتوس، نشان می‌دهد چگونه می‌توان از این فلسفه برای مدیریت هیجانات، کاهش اضطراب و ساختن روزهای معنادار استفاده کرد. ساختار کتاب بر ۲۴ قانون رواقی استوار است که در قالب چهار بخش اصلی تنظیم شده‌اند و نشر نقش‌و‌نگار آن را منتشر کرده است. تمرکز اثر بر تبدیل مفاهیم فلسفی به عادت‌های روزمره و تصمیم‌های کوچک است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدرت رواقی گری

کتاب قدرت رواقی‌گری با روایت شخصی الکساندر کلارک آغاز می‌شود؛ جایی که نویسنده از نارضایتی عمیق خود از زندگی، ناتوانی در کنترل هیجانات و آشنایی اتفاقی با تأملات مارکوس اورلیوس می‌گوید. او توضیح داده است که چگونه رواقی‌گری از یک ایده‌ی انتزاعی به «کتابچه‌ی بقا» و ستاره‌ی راهنمای زندگی‌اش تبدیل شد و بعد این تجربه را در قالب ۲۴ قانون برای خواننده صورت‌بندی کرده است. در این بخش‌ها، کتاب قدرت رواقی‌گری رواقی‌گری را نه به‌عنوان برچسب فکری، بلکه به‌عنوان بازنگری آگاهانه‌ی «کتابخانه‌ی درونی» باورها و عادت‌ها معرفی می‌کند. کتاب قدرت رواقی‌گری در چهار بخش تنظیم شده است: بخش اول بر رسیدن به خوشبختی ازطریق خودمهاری و فضیلت تمرکز دارد و با معرفی اپیکتتوس، سه‌گانه‌ی میل، عمل و پذیرش، و سه رکن منطق، فیزیک و اخلاق، شالوده‌ی نظری رواقی‌گری را می‌چیند. در همین بخش، فصل‌هایی درباره‌ی خودمهاری از نگاه مارکوس اورلیوس و تعریف چهار فضیلت رواقی (خرد، اعتدال، شجاعت و عدالت) آمده است. بخش دوم به مدیریت هیجانات می‌پردازد و عواملی را که آرامش درونی را برهم می‌زنند، شناسایی می‌کند؛ از تمایل به تأیید دیگران تا ترس از مرگ و ناشناخته‌ها. در سراسر کتاب قدرت رواقی‌گری، نویسنده پیوسته آموزه‌های فیلسوفان رواقی را با چالش‌های زندگی مدرن مانند حواس‌پرتی دیجیتال، مصرف‌گرایی و فرسودگی شغلی پیوند داده است.

خلاصه کتاب قدرت رواقی گری

کتاب قدرت رواقی‌گری بر این ایده استوار است که کیفیت زندگی مستقیماً به کیفیت ذهن و باورها وابسته است. نویسنده نشان می‌دهد بسیاری از رنج‌ها از داستان‌هایی ناشی می‌شوند که درباره‌ی خود و جهان ساخته‌ایم و هرگز آن‌ها را زیر سؤال نبرده‌ایم. در بخش‌های آغازین، مفهوم «آنچه در کنترل ماست» از نگاه اپیکتتوس توضیح داده شده و تمایز میان رویدادهای بیرونی و قضاوت‌های درونی روشن می‌شود. سپس سه رکن رواقی‌گری (منطق، فیزیک، اخلاق) و چهار فضیلت اصلی معرفی می‌شوند تا چارچوبی برای تصمیم‌گیری روزمره شکل بگیرد. در ادامه، کتاب به خودمهاری، رضایت معوق، نادیده‌گرفتن منتقدان، مدیریت زمان با الهام از سنکا و شناسایی پنج عامل برهم‌زننده‌ی آرامش درونی می‌پردازد و نشان می‌دهد چگونه می‌توان با تغییر نگرش و تمرکز بر کنش‌های قابل‌کنترل، از خشم، اضطراب و کمال‌گرایی فاصله گرفت.

چرا باید کتاب قدرت رواقی گری را بخوانیم؟

کتاب قدرت رواقی‌گری رواقی‌گری را از سطح شعار و نقل‌قول به سطح تمرین‌های روزانه می‌آورد. خواننده با نمونه‌های عینی از زندگی اپیکتتوس، مارکوس اورلیوس و سنکا می‌بیند که مفاهیم انتزاعی چگونه به تصمیم‌های کوچک روزمره تبدیل می‌شوند. تمرکز اثر بر خودمهاری، مدیریت زمان، بازنگری باورها و کاهش وابستگی به تأیید دیگران است.

خواندن کتاب قدرت رواقی‌گری به کسانی پیشنهاد می‌شود که با اضطراب، نارضایتی از زندگی، حواس‌پرتی مداوم یا ناتوانی در کنترل خشم و هیجانات درگیرند. همچنین به علاقه‌مندان فلسفه‌ی رواقی و کسانی که می‌خواهند میان ایده‌های کلاسیک و چالش‌های روزمره‌ی خود پلی روشن پیدا کنند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب قدرت رواقی گری

«درون ذهن هرکدام از ما یک دایره‌المعارف یا بهتر است بگویم، کتابخانه‌ای پُر از اطلاعات وجود دارد. ما انبوهی از تجربه‌ها، آموخته‌ها و مشاهدات را در خود نگه داشته‌ایم که افکار، باورها و ارزش‌های‌مان را شکل می‌دهند. برخی از این اطلاعات واقعیت هستند و برخی دیگر کلی‌گویی، فرضیات یا ایده‌هایی که صرفاً به‌دلیل اعتماد به گوینده، پذیرفته‌ایم. طبیعی است که همهٔ باورهای‌مان در خدمت سلامت روان یا پیشرفت ما نیستند. بااین‌حال، بسیاری از ما در همهٔ عمر حتی یک‌بار هم باورهای‌مان را زیر سؤال نمی‌بریم یا برای بهبود زندگی آگاهانه تلاش نمی‌کنیم. پذیرفتن رواقی‌گری یعنی آوردن آن باورها به سطح خودآگاه و انتخاب آگاهانهٔ این‌که به چه‌چیزی باور داشته باشیم و بر چه مبنایی زندگی کنیم. یعنی فروبردن چنگال درون سوپ پیچیدهٔ دیدگاه‌ها و ایده‌هایی که در ذهن‌مان جا خوش کرده‌اند و دورریختن چیزهایی که دیگر به کارمان نمی‌آیند. شاید این حرف‌ها کمی پیچیده به‌نظر برسد، اما نگران نباشید؛ رواقیون بهتر می‌توانند توضیح دهند. مارکوس اورلیوس گفته بود: «روح با رنگِ افکارش رنگ می‌گیرد.» و اپیکتتوس، دیگر فیلسوف رواقی، اضافه کرده بود: «آدمیان فقط به این دلیل دچار رنج می‌شوند که مسائل را آن‌گونه که هستند نمی‌بینند، بلکه آن‌طور می‌بینند که می‌پندارند.» خوشبختانه، ما این توانایی را داریم که باورهای خود را تغییر دهیم و با این کار، تجربهٔ زندگی‌مان را هم دگرگون سازیم. ما از کتابخانهٔ غنی رواقی، دانش لازم را در اختیار داریم و می‌توانیم به زندگی خوب نزدیک‌تر شویم. در هر لحظه و در هر وضعیت یا مرحله‌ای از زندگی که باشیم، فلسفهٔ رواقی چهارچوبی برای بهتر زیستن در اختیارمان قرار می‌دهد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدرت رواقی گری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقدرت رواقی گری
عنوان دیگر۲۴ قانون رواقی برای شادتر زندگی کردن، کمتر اهمیت دادن، تسلط بر هیجانات و شکست ناپذیرشدن مانند یک رواقی
عنوان در زبان مبدأThe Power of Stoicism: ۹ Laws From Stoics to Build an Unbreakable Mind, Forge Resilience, Conquer your Fears & Become Unshakable in Face of Adversity (Self Mastery)
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهالکساندر کلارک
مترجمآوا انصاری
انتشاراتانتشارات نقش‌و‌نگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۲/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.