معرفی و دانلود کتاب لاک پشت دانا + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۳۹ رأی)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب لاک پشت دانا

کتاب لاک پشت دانا نوشته احترام داداش زاده و جلال اصغری و داستان سفری طولانی و پرچالش است که در آن یک لاک‌پشت آرام راهی کوهی دوردست می‌شود تا معنای هدف، رشد و آزادی را کشف کند. نویسندگان با استفاده از شخصیت‌های حیوانات مفاهیمی مثل ترس، تمسخر، مسئولیت‌پذیری، کار گروهی، مرزهای زندگی و بلوغ فکری را در قالب داستانی نمادین روایت کرده‌اند. در خلال این سفر، پای انسان‌ها، شهر، پول، مهاجرت، تنهایی و دوستی‌های واقعی هم به داستان باز می‌شود و تصویر گسترده‌تری از زندگی شکل می‌گیرد. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لاک پشت دانا اثر احترام داداش زاده و جلال اصغری

کتاب لاک پشت دانا به قلم احترام داداش زاده و جلال اصغری داستان لاک‌پشتی است که در دل جنگلی آرام زندگی می‌کند، اما ذهنش پر از سؤال و رؤیاست. او در جمع لاک‌پشت‌ها آرزوی رفتن به کوهی بلند را بر زبان می‌آورد و با موجی از تمسخر روبه‌رو می‌شود. همین تمسخر، مرز میان آرزو و هدف را برای این لاک‌پشت روشن می‌کند. او تصمیم می‌گیرد سفرش را آغاز کند؛ سفری که بهانه‌ای می‌شود برای طرح موضوعاتی مثل خودشناسی، انتخاب آگاهانه و عبور از ترس.

در داستان لاک پشت دانا مسیر حرکت قهرمان فقط عبور از جنگل نیست؛ بلکه گذر از مرزهای مختلف زندگی است؛ از خانواده و منطقه‌ی امن تا تنهایی، شکست، بلوغ و در نهایت مسئولیت‌پذیری در برابر نسل بعد. گفت‌وگوهای لاک‌پشت با کلاغ، پرنده‌ی مهاجر و دیگر حیوانات مفاهیمی مثل مهاجرت، سختی، قانون زندگی، موهبت‌ها، تفاوت‌ها و نقش انتخاب را روشن می‌کند.

در بخشی دیگر از کتاب لاک پشت دانا، پای «جنگل انسان‌ها» به میان می‌آید؛ شهری پر از تناقض که در آن پول، قفس‌های نامرئی، رقابت، فراموشی و جست‌وجوی بی‌پایان آرامش به تصویر کشیده شده است. داستان در ادامه با ورود پیرمرد مهربان، نامه‌ی او و تجربه‌ی اسارت و آزادی به موضوعاتی مانند قفس‌های ذهنی، باورها، تربیت فرزندان، میراث رفتاری و نقش والدین در شکل‌دادن به آینده می‌پردازد. احترام داداش زاده و جلال اصغری لایه‌های مختلفی از رشد فردی، دوستی، انتخاب و معنای واقعی زندگی را پیش چشم خواننده می‌گذارند.

خلاصه داستان لاک پشت دانا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

لاک‌پشت آرزوی رسیدن به کوهی بلند را به هدفی جدی تبدیل می‌کند. او در برابر تمسخر دیگر لاک‌پشت‌ها می‌ایستد و راهی سفری طولانی می‌شود. در مسیر با کلاغ، پرنده‌ی مهاجر و حیوانات دیگر روبه‌رو می‌شود و از خلال گفت‌وگو با آن‌ها تفاوت آرزو و هدف، قانون سختی در زندگی، موهبت‌ها، مهاجرت، تنهایی و مرزهای رشد را می‌شناسد. قهرمان داستان با مفهوم شکارچی بیرونی و درونی، زخم جسم و روح، دوستی‌های واقعی و دوستی‌های ظاهری آشنا می‌شود. سپس پای شهر و انسان‌ها به میان می‌آید؛ جایی که پول، قفس‌های نامرئی، رقابت و فراموشی، معنای دیگری به زندگی می‌دهد. بازگشت لاک‌پشت، گفت‌وگوهای پایانی او با دوستانش و نامه‌ی پیرمرد به موضوعاتی مثل تربیت، میراث رفتاری، جرئت تغییر، پذیرش اشتباه و اهمیت ساختن زندگی متناسب با شایستگی درونی می‌پردازد.

چرا باید کتاب لاک پشت دانا را بخوانیم؟

داستان نمادینِ لاک پشت دانا مفاهیمی مثل هدف‌گذاری، ترس از تمسخر، مرزهای زندگی، مهاجرت، دوستی، قفس‌های ذهنی و نقش والدین را به‌تدریج تشریح می‌کند. این داستان فرصتی فراهم کرده است تا خواننده در قالب ماجرای یک سفر، درباره‌ی انتخاب‌هایش، ترس‌های پنهان، شیوه‌ی تربیت و نسبتش با آزادی و مسئولیت فکر کند.

خواندن کتاب لاک پشت دانا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به موضوعاتی مثل رشد فردی، خودشناسی، مهاجرت، تربیت فرزند، مرزهای امن زندگی و عبور از ترس و تمسخر علاقه‌مند هستند. همچنین داستان ایرانی حاضر به والدین، مربیان و نوجوانانی پیشنهاد می‌شود که دوست دارند مفاهیم یادشده را در قالب داستانی نمادین مطالعه کنند.

بخشی از کتاب لاک پشت دانا

«لاک‌پشت و طوطی درحالی‌که داشتند در مورد موضوعات گوناگون صحبت می‌کردند، به برکه نزدیک می‌شدند و لاک‌پشت گفت: صبر کن، آدرس جایی که مورچه گفته را بپرسم و باهم به آن سوء برویم. در همان لحظه، چشمشان به اردکی افتاد که به همراه جوجه‌هایش آرام‌آرام در صفی منظم به‌سوی برکه می‌رفتند. لاک‌پشت جلو رفت و باادب گفت: سلام مامان اردک! تو اطلاع داری که کجا می‌شود خورده غذاهای انسان‌ها را پیدا کرد؟

اردک نگاهی آرام کرد و گفت: بله، معمولاً کمپ‌هایشان در آن‌سوی برکه است، نزدیک جاده؛ بیشتر برای تفریح و استراحت می‌آیند. وقتی برمی‌گردند، گاهی تکه نان و خورده غذا باقی می‌ماند.

لاک‌پشت با نگاهی تحسین‌آمیز به جوجه‌ها گفت: چقدر زیبا در یک صف و منظم حرکت می‌کنند!»

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لاک پشت دانا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلاک پشت دانا
موضوعداستان ایرانی
نویسندهاحترام داداش زاده، جلال اصغری
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

negar
۱۴۰۵/۰۳/۱۱

کتاب بسیار آموزنده آیی هست از طاقچه ممنونم بخاطر معرفی کتاب های آموزنده .کتاب بسیار روان و پر از مفاهیم روانشناسی هست .

۱۴۰۵/۰۳/۱۱

بسیار عالی و البته آموزنده پیشنهاد می کنم حتما بخوانید.

کتاب خوبیه، توصیه می کنم بخرید

۱۴۰۵/۰۳/۱۰

نمونه رایگانشو خواندم واقعا قشنگ بود. نسخه اصلیشو میخرم. بخونید ارزشش خریدشو داره

۱۴۰۵/۰۳/۱۰

کتاب قشنگیه توصیه می کنم بخوانید.

۱۴۰۵/۰۳/۱۰

مطالب داخل کتاب را شاید روزانه با بیشترشان مواجه باشیم و سریع از یاد ببریم. خوبی این کتاب این است که یک جاهایی یادآوری می کنه که خودتو دوباره پیدا کنی. من کتابشو خریداری کردم وخواندم و خیلی خوشم اومد....بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۰۹

سلام من کتابشو خریداری کرده بودم خیلی قشنگ بود.

کاربر 12053518
۱۴۰۵/۰۳/۰۹

مار به لاکپشت گفت: دل‌تنگی یعنی همین حس‌و‌حال تو زمانی که کسی را بیش از خودت دوست داری و نمی‌توانی کنارش بمانی به هر دلیلی که باشد گاهی‌ به اجبار و گاهی به اختیار باید جدا شوی

Sara

از مطالعه کتاب بسیار لذت بردم .پر از نکته برای رشد و آگاهی هست

پر از مفاهیم عمیق روانشناسی، توصیه میکنم بخوانید

۱۴۰۵/۰۳/۱۲

کتاب قشنگیه توصیه می کنم برای یک بار هم شده بخوانید.

۱۴۰۵/۰۳/۱۲

قبل از اینکه وارد طاقچه شود من کتاب را خواندم و لذت بردم. توصیه می کنم حتما بخوانید.

۱۴۰۵/۰۳/۱۲

کتاب خیلی خوبی بود. نویسنده ها تو قالب حیوانات یک سری مفاهیم را بیان کردند که جالب بود. توصیه می کنم حتما بخونید

Nazanin

جلد اولشو خواندم و خیلی خوشم اومد. بی صبرانه منتظر جلد دومش هستم📝