معرفی و دانلود کتاب بابای من راننده است pdf + خلاصه رایگان

مریم ناگهی
انتشارات:
انتشارات توتک

معرفی کتاب بابای من راننده است

کتاب بابای من راننده است نوشته‌ی مریم ناگهی داستان یک روز خاص در زندگی پسربچه‌ای به نام شاهد است که همراه پدر تاکسی‌رانش سر کار می‌رود. انتشارات توتک آن را منتشر کرده است و تصویرگری غزاله باروتیان فضای شاد و رنگارنگ داستان را کامل کرده است. در این کتاب، شغل رانندگی تاکسی از زاویه‌ی نگاه یک کودک دیده شده است و لحظه‌های ساده‌ی روزمره به ماجراهایی پر از هیجان و مهربانی تبدیل شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بابای من راننده است

کتاب بابای من راننده است داستانی کوتاه درباره‌ی پسربچه‌ای به نام شاهد است که همیشه آرزو داشته همراه پدرش، بابا احمد، به محل کار برود و از نزدیک رانندگی او را ببیند. مریم ناگهی در این کتاب یک روز کاری بابا احمد را از نگاه شاهد روایت کرده است؛ روزی که با یک خبر خوش در خانه شروع می‌شود و با سوار و پیاده‌کردن مسافران مختلف ادامه پیدا می‌کند. در کتاب بابای من راننده است تاکسی بابا احمد مثل یک «جنگل سبز کوچک» پر از گل تصویر شده است که روی چهار چرخ در شهر می‌چرخد. هر مسافر با حال‌وهوای خودش وارد این تاکسی می‌شود؛ از پیرمردی که کیف پولش را جا گذاشته تا مرد اخمالویی که با دیدن گل‌ها و عکس‌گرفتن، خنده‌رو می‌شود و قصابی که گوشی همراهش را فراموش می‌کند. رفتار مهربان بابا احمد، برگشتن او برای رساندن گوشی جا مانده و خوش‌حالی مسافران، در متن و تصویرها کنار هم آمده است. کتاب بابای من راننده است در ۲۴ صفحه، با متن کوتاه و تصاویر رنگی، به موضوع‌هایی مثل کمک‌کردن، مسئولیت‌پذیری، احترام به شغل‌ها و نقش رانندگان در زندگی روزمره پرداخته است. در پایان روز، شاهد به شغل پدرش افتخار می‌کند و شغل رانندگی را کاری مهم می‌بیند که آدم‌ها را می‌خنداند و به جاهایی که باید برسند می‌رساند.

خلاصه کتاب بابای من راننده است

داستان بابای من راننده است از صبحی شروع می‌شود که شاهد با یک خبر هیجان‌انگیز از طرف مادرش بیدار می‌شود؛ امروز قرار است همراه بابا احمد، راننده‌ی تاکسی مهربان، سر کار برود. شاهد با شوق آماده می‌شود و همراه پدر سوار تاکسی سبز و پر از گل می‌شود؛ تاکسی‌ای که در نگاه او شبیه یک جنگل کوچک متحرک است. در طول روز، مسافران مختلفی سوار تاکسی می‌شوند؛ پیرمردی که کیف پولش را جا گذاشته و بابا احمد کرایه‌اش را مهمان می‌کند، مرد اخمالویی که با دیدن گل‌ها و عکس‌گرفتن، حالش بهتر می‌شود و قصابی که گوشی همراهش را زیر صندلی置 می‌گذارد و بابا احمد برای برگرداندن آن دوباره مسیر را برمی‌گردد. شاهد در پایان روز با دیدن این همه مهربانی و مسئولیت‌پذیری، به شغل پدرش افتخار می‌کند و آن را کاری مهم می‌بیند که هم لبخند می‌آورد و هم آدم‌ها را به مقصد می‌رساند.

چرا باید کتاب بابای من راننده است را بخوانیم؟

کتاب بابای من راننده است با زبانی ساده و فضایی شاد، شغل رانندگی تاکسی را از نگاه یک کودک نشان داده است و به موضوع‌هایی مثل مهربانی، امانت‌داری، کمک‌کردن و احترام به کار دیگران پرداخته است. این کتاب می‌تواند به شکل غیرمستقیم ارزش شغل‌ها و نقش آن‌ها در زندگی روزمره را برای کودکان روشن کند.

کتاب بابای من راننده است به کودکان خردسال، خانواده‌هایی که می‌خواهند درباره‌ی شغل‌ها و احترام به آن‌ها گفت‌وگو کنند و همچنین به پدر و مادرهایی که در حوزه‌ی خدمات شهری کار می‌کنند پیشنهاد می‌شود تا از خلال داستان، درباره‌ی کار و مسئولیت صحبت کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بابای من راننده است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بابای من راننده است
شابک:۹۷۸۶۰۰۳۵۸۳۷۳۳
تعداد صفحه‌ها:۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۷۸۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کودک و مشاغل

نظری برای کتاب ثبت نشده است.