کتاب ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۴ ـ آذر و دی ۹۶
خواندن نظراتمعرفی ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۴ ـ آذر و دی ۹۶
در این شماره از «ماهنامه دینی، فرهنگی و مجالس حسینی» میخوانید:
ـ سرمقاله محمدرضا زائری؛ در کار امام حسین (ع) دخالت نکنیم!
ـ یادداشت سیدحسین مرکبی؛ گفتاری از آیتالله شیخ عیسی قاسم؛ باب عاشورا باز نیست
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ یادداشت سیدهادی طباطبایی؛ رغبت دینی در زمانه کنونی
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ رویارویی دو طیف از حوزویان در امر تبلیغ جدی شده است؛ فرزندان ناخلف
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ گفتوگو با آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی و بررسی وضعیت علمی حوزه؛ فقه شیعه بهروز است
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ میزگرد دو استاد حوزه علمیه قم؛ شرایط مهیا نیست
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ یادداشت علی مهجور؛ آیا روحانیت عرفی میشود؟
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ معیارها و نشانههای عقببودن روحانیت از دیدگاه حجتالاسلام تقوی؛ پرونده قطور پرسشهای زمینمانده
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ حجتالاسلام حسینی معتقد است تنها با بهروز شدن ابزار اتفاق خاصی نمیافتد؛ عقل، کلید روزآمدی
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ یادداشت مهدی سلیمانیه؛ از ساحل تا جامعه؛ تسکین تا درمان
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ دکتر حسن محدثی نگران وضعیت روحانیت است؛ قمار بر سر فرصت تاریخی
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ مسابقه سیبخوری و باقی قضایا در گفتوگو با حجتالاسلام پورعلی؛ دعای عرفه با شلوارک
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ گفتوگو با روحانی مشهدی که کارهایش مخالفان زیادی دارد؛ تبلیغ دین پای میز بیلیارد
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ درباره فعالیت این روزهای شش روحانی در شبکههای اجتماعی؛ حاجآقا مجازی
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ گفتوگو با حجتالاسلام محمدحسن روحانی؛ بیغیرت نیستم
ـ پرونده روزآمدی روحانیت؛ یادداشت احمد نجمی؛ سوءتفاهم بهروز بودن روحانیت
ـ حجتالاسلام علی صادقی نقش هیئت امنای مسجد را بسیار مهم میداند؛ جوانها را فراری دادند
ـ گفتوگو با دکتر محمدهادی امینناجی و حرفهایی درباره زبان و فهم قرآن؛ زبان قرآن، عرفی یا فراعرفی؟
ـ گفتوگو با دکتر هادی انصاری و مروری بر موضوع تقریب مذاهب؛ راه آیتالله بروجردی ادامه پیدا نکرد
ـ گفتوگو با استاد حشمتالله قنبری و کنکاشی پیرامون سیره امام حسین (ع) و امام سجاد (ع)؛ چرا امام سجاد (ع) قیام مسلحانه نکرد؟
ـ یادداشت محمدرضا جوانآراسته؛ نان شب
ـ یادمان حسان؛ گفتوگوی منتشرنشده با مرحوم حبیبالله چاییان (حسان)؛ دوست دارم شمع باشم
ـ یادمان حسان؛ استاد غلامرضا سازگار از خاطره آشنایی با مرحوم چایچیان میگوید؛ چراغانی چهارراه مولوی
ـ یادمان حسان؛ یادداشت عباس براتیپور؛ خالق شعرهای صمیمی
ـ یادمان حسان؛ یادداشت محمدرضا سنگری؛ ای اشکها بریزید
ـ یادمان حسان؛ یادداشت رضا اسماعیلی؛ اسوهای حسنه برای شعر هیئت
ـ یادمان حسان؛ یادداشت اسماعیلی امینی؛ مردان بزرگ در شمار نمیگنجند
ـ یادمان حسان؛ یادداشت کامران شرفشاهی؛ علمدار شعر آیینی
ـ یادمان حسان؛ یاددشت مهدی امینفروغی؛ شعر و شرع
ـ یادمان حسان؛ یادداشت محمدعلی مجاهدی (پروانه)؛ اصل را قربانی فرع نکرد
ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۲ ـ آبان ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۱ ـ مهرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۷۰ ـ شهریورماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۹ ـ مردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۸ ـ تیرماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۷ ـ خردادماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۶ ـ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۵ ـ فروردین ماه ۱۴۰۳ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۴ ـ اسفند ماه ۱۴۰۲ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۶۳ ـ بهمن ماه ۱۴۰۲
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
مجله ای با مطالب تازه و خوب یادمان استاد حسان عالی بود، روحشان شاد
عالی 👌
فضای تحلیل های دینی را به سمت عقلانیت و قبول اشتباهات گذشته به دور از تعصب بردن بسیار کار قابل ستایشی است.
براساس دیده های ما و اون چیزایی که می بینیم فکر کنم باید جای (ر)با(ز)عوض بشه.