معرفی کتاب Crime and Punishment
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب Crime and Punishment و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | Crime and Punishment |
| موضوع | ادبیات لاتین |
| نویسنده | Fyodor Dostoyevsky |
| انتشارات | Taaghche |
| فرمت کتاب | EPUB |
| حجم فایل کتاب | ۰.۵۷ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۵۴۵ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
این کتاب خیلی خوبه و خوراکه واسه اونایی که زبان انگلیسی میخوان یاد بگیرن فقط حتما یه دیکشنری دم دست داشته باشین چون لغت زیاد داره خیلی لذت میبرین حتما امتحان کنین
سلام.طاقچه جان عزیز، کتاب رایگان قبلاً همش میذاری ،یک پولی رو رایگان کن. کتاب های رایگان تو همش تکرار میکنی با قرمز میذاری .یک جدید بذار
ترجمه فارسیش رو قبلا خوندم و به تازگی شروع کردم به خوندن این ترجمه انگلیسی..برای کسانی که میخوان زبانشون رو تقویت کنن و همزمان از یه رمان جذاب لذت ببرن عالیه👌🏽
عالی عالی
Very nice Perfect
ترجمه انگلیسی این کتاب داستایوسکی عالیه واقعا
عالی
خب.....کتابه جرم و مجازات عالیه.... عاح.....خب....خب شخصیت راستاکولیف....میتونم با تمام جسمم اون مرد رو درک کنم خوشحالم که بزرگ مردی مثله داستایوفسکی از مادر زاده شد:) هر کس بتونه که شخصیت خداگونه ی داستایوفسکی رو درک کنه....میتونه با تمام وجود...کتاباش رو بفهمه
واقعا عالی ممنون از تیم طاقچه
جالبه که هم کتاب های چاپی انگلیسی فونت ریز دارن و هم نسخه های الکترونیکیش! سنت خاصی در این مورد هست؟
خوب بود
چون من بدون معلم زبان یاد میگیرم کلمات برای من درداستان جالب است