کتاب برنامه روزانه من به زبان کره ای
معرفی کتاب برنامه روزانه من به زبان کره ای
کتاب برنامه روزانه من به زبان کرهای نوشتهی تاک تو می این کورین (انجمن برخط) با ترجمهی ارنواز سروستان ، سپیده عین علی و غزل مهدیان مجموعهای تصویری برای یادگیری واژگان و عبارات روزمرهی کرهای است . انتشارات پرپروک آن را منتشر کرده است . این کتاب با تکیهبر تصویر ، رنگ و دستهبندی موضوعی ، موقعیتهای مختلف زندگی روزمره را پوشش داده است و برای فارسیزبانانی طراحی شده که میخواهند واژگان کرهای را در متن فعالیتهای واقعی روزانه ببینند و بهخاطر بسپارند . نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید .
درباره کتاب برنامه روزانه من به زبان کره ای
کتاب برنامه روزانه من به زبان کرهای اثری آموزشی از تاک تو می این کورین است که مترجمان فارسی ، ارنواز سروستان ، سپیده عین علی و غزل مهدیان آن را برای فارسیزبانان آماده کردهاند . در این کتاب بهجای فهرستهای خشک واژگان ، زندگی روزمره به صحنههای کوچک تقسیم شده است و هر صحنه مجموعهای از افعال و عبارات پرکاربرد کرهای را در کنار تصویر نشان میدهد . کتاب برنامه روزانه من به زبان کرهای یک فرهنگ لغت تصویری است که ۲۲ دستهی موضوعی را دربر میگیرد ؛ دستههایی مثل خوابیدن ، بیدار شدن ، دوش گرفتن ، مسواک زدن ، آشپزی ، ظرف شستن ، تمیز کردن خانه ، رختشویی ، باغبانی ، تلفن ، تلویزیون ، رادیو ، وبگردی ، کتاب خواندن ، ایستادن ، راه رفتن ، مزه کردن ، لمس کردن ، ازدواج ، تولد و نقل مکان . در هر دسته تا ۱۷ عبارت مرتبط با همان موقعیت معرفی شده است و درمجموع ۴۰۸ عبارت در کتاب آمده است . در کتاب برنامه روزانه من به زبان کرهای هر صفحهی تصویری ، موقعیتی را نشان میدهد و پشت همان صفحه ترجمهی فارسی عبارات و توضیحهای کوتاه دربارهی کاربرد یا ظرافت معنایی آنها نوشته شده است . در انتهای کتاب نیز فهرست یکجا و منظم همهی عبارات آمده تا جستوجو و مرور آسانتر شود . ساختار کتاب بهگونهای طراحی شده که هم امکان مطالعهی پیوسته از ابتدا تا انتها را فراهم کند و هم بتوان هر بار فقط یک موضوع موردعلاقه را انتخاب کرد و روی همان بخش تمرکز داشت .
خلاصه کتاب برنامه روزانه من به زبان کره ای
کتاب برنامه روزانه من به زبان کرهای مجموعهای از عبارات و افعال کرهای را در قالب صحنههای روزمره کنار هم قرار داده است . نویسندگان در هر بخش یک موقعیت مشخص مثل خوابیدن ، دوش گرفتن ، آشپزی یا تلفنزدن را انتخاب کردهاند و ریزحرکتها و کنشهای آن موقعیت را با تصویر و عبارت کرهای نشان دادهاند . پشت هر تصویر ، ترجمهی فارسی و گاهی توضیحی دربارهی شدت ، لحن یا تفاوت معنایی افعال نزدیک به هم آمده است ؛ برای نمونه تفاوت افعالی که برای «سکندری خوردن» یا «خیره شدن» استفاده میشود توضیح داده شده است . پیام اصلی کتاب این است که یادگیری زبان کرهای وقتی مؤثرتر است که واژگان در متن فعالیتهای واقعی روزانه دیده شود ، نه بهشکل فهرستهای جدا از زندگی .
چرا باید کتاب برنامه روزانه من به زبان کره ای را بخوانیم؟
این کتاب برای کسانی که میخواهند واژگان و عبارات روزمرهی کرهای را در متن موقعیتهای واقعی یاد بگیرند منبعی تصویری و منظم فراهم کرده است . دستهبندی ۲۲گانه ، ۴۰۸ عبارت را پوشش داده است و امکان میدهد یادگیری بر اساس علاقه یا نیاز روزانه تنظیم شود و تفاوتهای ظریف معنایی افعال مشابه بهتر در ذهن بماند .
این کتاب به فارسیزبانانی پیشنهاد میشود که در آغاز راه یادگیری زبان کرهای هستند یا میخواهند دایرهی واژگان روزمرهی خود را گسترش دهند . همچنین به علاقهمندان فرهنگ کرهای و کسانی که به مکالمه و جملهسازی ساده نیاز دارند پیشنهاد میشود .