معرفی فصلنامه هوژین ـ شماره ٢ ـ تابستان ۹۶
مجله "هوژین" فصلنامهای علمی-عمومی تمام رنگی به زبان کردی است که زیر نظر موسسه علمی-فرهنگی "هوژان" چاپ و منتشر میشود. مجله هوژین توسط جمعی از محققان و دانشجویان ایران، اروپا، آمریکا و استرالیا ادارە میشود و به لحاظ ساختاری و مالی کاملا مستقل بوده و وابسته به هیچ نهاد و ارگان خاصی نیست. مجله هوژین مجلهای تخصصی نیست و عموم جامعه را مخاطب خود میبیند و بر همین مبنا روزنامه نگری علمی را اساس خود قرار داده و سعی بر آن دارد که خود را با استانداردهای شناخته شده در مجلههای علمی-تبلیغی تطبیق دهد.
امید میرود که این مجله به همراه دیگر مجلات علمی-تبلیغی در سراسر جهان، رسالت خود را در راه ترویج علم و دانش در جامعه به خوبی ایفا نماید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فصلنامه هوژین ـ شماره ٢ ـ تابستان ۹۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | فصلنامه هوژین ـ شماره ٢ ـ تابستان ۹۶ |
دوفصلنامه هوژین ـ شماره ١١ ـ بهار و تابستان سال ١٤٠٠
دوفصلنامه هوژین ـ شماره ٩ و ١٠ ـ سال ٩٩
دوفصلنامه هوژین ـ شماره ٨ ـ پاییز و زمستان ۹٨
دوفصلنامه هوژین ـ شماره ٧ ـ بهار و تابستان ۹٨
فصلنامه هوژین ـ شماره ٥ و ۶ ـ بهار و تابستان ۹٧![]()
من به عنوان یه نویسنده این مجله تقاضا میکنم همه ازش حمایت کنند! این یه کار نمونه ای علمی ترویجی نو تو زمینه زبان کوردی هست و نیاز به حمایت همه داره
ممنون از زحمات خوبتون