کتاب ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۳ ـ مهر و آبان ۹۶
خواندن نظراتمعرفی ماهنامه خیمه ـ شماره ۱۲۳ ـ مهر و آبان ۹۶
در این شماره از «ماهنامه دینی، فرهنگی و مجالس حسینی» میخوانید:
ـ سرمقاله محمدرضا زائری؛ آلودگی سیاسی هیأتها و مخاطبان دلزده
ـ یادداشت نرگس ولیبیگی دانشجوی دکترای ارتباطات؛ هیأت خانگی آن سر دنیا
ـ گفتوگوی ویژه با حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی درباره فعالیت رسانهای روحانیون و آزادی مطبوعات؛ گارد را باز نکنیم
ـ مروری بر جاروجنجالها درباره طب اسلامی؛ پای طبیبان روح در کفش طبیبان جسم!
ـ پرونده آئین مداحی؛ آیتالله محمدهادی یوسفی غروی سابقه مداحان و مداحی در تاریخ اسلام را شرح میدهد؛ وسط حرکت کنیم
ـ پرونده آئین مداحی؛ گپی با حیدر توکل شاعر و مداح که نقدهایی به مداحان پیشکسوت دارد؛ مثل سلمانیها سر یکدیگر را میتراشیم
ـ پرونده آئین مداحی؛ گفتوگو با مصطفی خرسندی مدیرعامل خانه مداحان؛ تصور مردم از مداحان مثبت است
ـ پرونده آئین مداحی؛ گفتوگو با حسن آهی درباره پدرش و حواشی خانه مداحان؛ من پسر آهی هستم
ـ پرونده آئین مداحی؛ یادداشت مصطفی آرانی درباره حواشی قرارداد با مداحان سوپر برند؛ پاکتهای نجومی
ـ پرونده آئین مداحی؛ یادداشت حجتالاسلام مهراب صادقنیا؛ خطر در کمین رسانه شیعی
ـ پرونده آئین مداحی؛ گفتوگو باعلیاکبر مداحی و ناگفتههایی از برخورد با برخی مداحان متخلف؛ ممنوعالمنبرها
ـ پرونده آئین مداحی؛ یادداشت سیدهادی طباطبایی با موضوع تأملی در مرام مداحی؛ مادح خورشید
ـ پرونده آئین مداحی؛ دکتر ابراهیم فیاض دل پری از مداحمحوری دارد؛ پادشاهی مداحان
ـ یادداشت مهدی همازادهابیانه؛ رویت محرم در آمریکا
ـ گفتوگو با حجتالاسلام حبیبالله فرحزاد که با سمت خدا میشناسیمش؛ رسانه منبر تعطیل نمیشود
ـ گزارشی از هیأت ثارالله و مهمانهای هرسالهاش شنیدنی است؛ نذری مخصوص
ـ حامد ولیزاده قاری ممتاز بینالمللی از رفتارهای برخی قاریان گلایهمند است؛ باندبازی؟ نمیگویم نیست
ـ گزارشی از آنچه میخواهید درباره زنان مداح و مداحی زنان بدانید؛ روضه زنانه با طبل و سنج
ـ روایت سیداحمد بطحایی؛ تاکسی روضه
ـ یادی از تکیه دولت که زمانی برای خودش بروبیایی داشت؛ تکیهای که نماد تهران بود