کتاب آرورا (جلد اول)
معرفی کتاب آرورا (جلد اول)
«آرورا (جلد اول)» رمانی است از رضا رجنی(-۱۳۶۸) نویسنده معاصر، در پیشگفتار کتاب از زبان نویسنده میخوانید:
آرورا یا شفق قطبی بارنگهایی که در آسمان میسازد جلوهگاه زیبایی دارد و از زیباترین مخلوقات خداست و نام گرفتن این رمان به این نام یادآور زیبایی مخلوقات خداست و به ما میفهماند که انسان هم یکی از مخلوقات خداوند است باید بداند که در نزد خداوند چه مقامی دارد و باید همانند آرورا دارای نقش و نگار و زیبایی باشد چه زیبایی جسم باشد یا زیبایی روح، زیبا دانستن خلقت خدا نوعی شکر گذاری است که ما نباید آن را فراموش کنیم.
در این جلد از رمان در مورد گناهانی است که ما در طول روز انجام میدهیم و حتی از انجام آن خبر نداریم و به عواقب آن بر روی اخلاق، رفتار و زندگیمان توجه نمیکنیم گناهانی مثل زود قضاوت کردن، دروغ، غیبت، تهمت، نماز نخواندن، دل شکستن، جلوگیری دیگران برای انجام کار خوب، مسئولیتناپذیری، تنبلی، خرافات و...
رمان سه قسمت دارد. در قسمت اول با مضمون باغ گمشده ذهن پرمشغله کودکی را به رخ میکشد که آی��ده خود را میبیند و در تلاطم کودکی خود به آینده سفر میکند و اتفاقاتی برایش رخ میدهد که برایش نامفهوم است.
در قسمت دوم با مضمون تهدید اوضاع برآشفته جوان دانشجویی را به رخ میکشد که توسط یک ناشناس از طریق نامه مورد تهدید قرار میگیرد و اسرار نامفهومی در راهش قرار میگیرند.
در قسمت سوم با مضمون جایگاه با نشان دادن زندگی مردی که دنیای پس از مرگ را تجربه میکند و زندگی پنهانش برایش نمایان میشود و به او میفهماند که عواقب انجام گناهانش چه چیزهایی میتوانند باشند.
خاطرات خون آشام (جلد ششم: اشباح سایه)![]()
ال. جی. اسمیت
ماهیگیران دریا و کنار حوضاکبر رادی
دروس طلایی بتا یازدهم تجربی متوسطه دومگروه برنامه ریزی و تالیف کاگو
حالا بی حساب شدیموودی آلن
۷ استراتژی برای ثروت و خوشبختی (خلاصه کتاب)جیم ران
راهنمایی بر شیفت به بعد پنجم (دوزبانه)![]()
شکوفه قاسمی
نظریه بی خیال دیگرانمل رابینز