کتاب خودخواه
معرفی کتاب خودخواه
کتاب خودخواه، نوشته امیرحسین چوپانی، داستانی عاشقانه و پرتنش است که در فضای شهری معاصر شکل میگیرد و به موضوعاتی مانند قدرت، ثروت، جاهطلبی و انتخابهای شخصی میپردازد. داستان دربارهی جوانی دانشجوست که بهطور اتفاقی وارد فضای یک شرکت بزرگ میشود و درگیر روابط پیچیده، مناسبات قدرت و ماجراهایی پنهان میشود که زندگی او را تغییر میدهند. عشق و جاهطلبی در کنار یکدیگر قرار میگیرند و تصمیمهای شخصیتها پیامدهایی فراتر از روابط شخصی آنها پیدا میکند. بخشهایی از داستان در تهران، محیط شرکتهای تجاری و سفرهای کاری میگذرد. نشر نسل روشن این اثر را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خودخواه
کتاب خودخواه، اثر امیرحسین چوپانی، داستان امیر، دانشجوی حقوقی جوان، را روایت میکند که در فضای شهری معاصر و در شرایطی غیرمنتظره وارد یک شرکت بزرگ تجاری میشود. روایت از همان ابتدا با مقدمهای صمیمی از زبان نویسنده آغاز میشود و سپس با لحنی محاورهای و دیالوگمحور به زندگی امیر و دوستش جواد و آشنایی او با مریم حقیقی، مدیر جاهطلب شرکت، میرسد. آشنایی امیر و مریم در ابتدا ساده به نظر میرسد، اما خیلی زود مسیر زندگی و کار امیر را تغییر میدهد.
در کتاب خودخواه امیر بهتدریج از فضای دانشگاه و زندگی معمولی فاصله میگیرد و وارد جلسات هیئتمدیره، پروژههای حقوقی، مهمانیهای کاری و سفرهای تجاری میشود. کشف یک اختلاس مالیاتی، پیشرفت شغلی امیر و شکلگیری رابطهی عاطفی او با مریم، او را با موقعیتی روبهرو میکند که در آن ثروت و قدرت با انتخابهای شخصی و ارزشهای اخلاقیاش در تضاد قرار میگیرند. با ورود الناز مبینی، معاون شرکت، دامنهی اتفاقات گستردهتر میشود و پای فعالیتهای غیرقانونی، قاچاق مواد مخدر و تحقیقات پلیس نیز به داستان باز میشود.
امیرحسین چوپانی در کتاب خودخواه در کنار روایت ماجراهای عاشقانه و تجاری، به روابط قدرت و تأثیر آنها بر زندگی شخصیتها توجه دارد. خودمحوری در روابط، تبدیلشدن انسانها به کالا در معاملات، فشار قراردادهای کاری، فاصلهی طبقاتی و نقش انتخابهای اخلاقی از موضوعاتی هستند که در جریان داستان مطرح میشوند. روایت در ادامه به بحرانهای پیاپی میرسد و سرانجام با تغییر مسیر زندگی امیر و الناز و شکلگیری همکاری و رابطهای تازه، داستان به مرحلهای متفاوت وارد میشود.
خلاصه داستان خودخواه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب خودخواه با امیر آغاز میشود؛ دانشجوی حقوقی از خانوادهای معمولی که در پارکی نزدیک دانشگاه با مریم حقیقی، مدیر یک شرکت بزرگ واردات مواد غذایی، آشنا میشود. مریم به او پیشنهاد کار میدهد و امیر خیلی زود وارد محیط شرکت و فعالیتهای حقوقی آن میشود. او در این مسیر با الناز مبینی، معاون شرکت، نیز آشنا میشود و کمکم از روابط پیچیدهای که پشت ظاهر رسمی شرکت جریان دارد، باخبر میشود.
مریم که شخصیتی قدرتطلب و کنترلگر دارد به امیر علاقهمند میشود و از او خواستگاری میکند. امیر با وجود تردیدهایش این رابطه را میپذیرد، اما شرط میگذارد که ثروت مریم در زندگی مشترکشان دخالت نداشته باشد. بااینحال، اتفاقهای بعدی نشان میدهند که مریم نگاه متفاوتی به این رابطه دارد و امیر را بخشی از تصویری میبیند که از موفقیت و قدرت برای خود ساخته است. کشف اختلاس مالیاتی و پیشنهاد سفری مشکوک به دبی، امیر را با بخش دیگری از فعالیتهای مریم روبهرو میکند. معاملهی پنهانی او با زنی ثروتمند به نام نانسی نیز نشان میدهد که امیر حتی ممکن است در یک معاملهی تجاری بهعنوان بخشی از قرارداد واگذار شود.
امیر با کمک الناز تلاش میکند از این موقعیت خارج شود و همزمان پلیس تحقیقات خود را دربارهی قاچاق مواد مخدر در پوشش فعالیتهای وارداتی شرکت ادامه میدهد. ماجرا با گروگانگرفتن الناز، تیرخوردن امیر و فرار مریم به اوج میرسد. پس از این اتفاقها، امیر و الناز مسیر تازهای را آغاز میکنند و شکلگیری یک موقعیت شغلی جدید و رابطهای متفاوت، پایانبخش این بخش از زندگی آنها میشود.
چرا باید کتاب خودخواه را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب خودخواه را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- داستان تأثیر قدرت و ثروت را بر روابط عاطفی و تصمیمهای شخصی شخصیتها نشان میدهد.
- فضای شرکتهای تجاری و مناسبات کاری را با ماجراهای عاشقانه و جنایی درهم میآمیزد.
- موضوعاتی مانند کنترلگری، نابرابری، جاهطلبی و انتخابهای اخلاقی را در قالب داستان دنبال میکند.
- تقابل میان استقلال فردی و روابطی که بر پایهی قدرت و مالکیت شکل گرفتهاند، در طول داستان پررنگ میشود.
خواندن کتاب خودخواه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب خودخواه به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به داستانهای عاشقانهی شهری میتوانند رابطهی پرتنش امیر و مریم را دنبال کنند.
- کسانی که به داستانهایی دربارهی محیطهای کاری، مناسبات قدرت و روابط نابرابر علاقه دارند، میتوانند این اثر را مطالعه کنند.
- مخاطبانی که ترکیب داستان عاشقانه با ماجراهای جنایی و تجاری را میپسندند، میتوانند با روایت کتاب همراه شوند.
- دانشجویان و جوانانی که با انتخابهای شغلی و اخلاقی در آغاز مسیر حرفهای خود روبهرو هستند، میتوانند مسائل مطرحشده در داستان را دنبال کنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خودخواه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خودخواه |
بسیار عالی
بعد از مدتها یک کتاب جدید با لحن و موضوع متفاوت خوندم. خوبه. بنظرم بخونید
عالی بود👌
متن روان، قلم شیوا..نویسنده ی جوان و متشخص خوندنش توصیه میشه
یه کتاب بسیار عالی و منحصر به فرد. مختصر اما مفید. جذاب و هیجان انگیز حتما بخونین
بسیار عالی و جذاب موفق باشید توصیه میکنم حتما مطالعه کنند دیگران، مخصوصا رده جوان و نوجوان
ممنون از نویسنده بابت کتاب خوبش یک ستاره کم دادم چون کتاب کمی بود و از نویسنده درخواست دارم که کتاب هایی در این باره بیشتر بنویسد
خوب بود🔥🔥
کتاب خوبیه. متفاوته. نویسندهی جوان و خوش قلم حتما یه نگاهی بنداین
سلام من خودم نویسندهی کتاب هستم. باعث افتخارم هست که وقت ارزشمندتون رو در اختیارم بگذارین و کتابم رو بخونین. امیدوارم که لذت ببرین. دیگه از کتاب هم چیزی نمیگم؛ ماشالله توی توضیحات مفصل توضیح داده شده کوچیک شما امیرحسین چوپانی
خیلی عالییی توصیه میکنم حتما مطالعه کنید.