کتاب اجازه هست بغلت کنم؟
معرفی کتاب اجازه هست بغلت کنم؟
کتاب اجازه هست بغلت کنم؟ نوشتهی امیلی نیلسون و با ترجمهی شروین جوانبخت، اثری تصویری و کودکانه است که نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگریهای رنگی و جذاب، داستانی ساده و صمیمی را روایت میکند که به موضوعاتی مانند دوستی، احترام به فضای شخصی و شیوههای مختلف ابراز محبت میپردازد. شخصیتهای اصلی داستان حیوانات دریایی هستند که هرکدام روش خاص خود را برای نشاندادن علاقه و دوستی دارند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اجازه هست بغلت کنم؟
کتاب اجازه هست بغلت کنم؟ با محوریت شخصیت کای، یک حیوان دریایی مهربان، به دنیای زیر آب میبرد و روابط میان موجودات مختلف را به تصویر میکشد. امیلی نیلسون در این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری شاد، به موضوع مهم احترام به خواستهها و مرزهای دیگران پرداخته است. داستان با ماجرای علاقهی کای به بغلکردن آغاز میشود و به تدریج نشان میدهد که هرکدام از دوستانش شیوهی متفاوتی برای ابراز محبت دارند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه با دیالوگها و تصاویر، کودکان را با مفهوم فضای شخصی و اهمیت احترام به تفاوتها آشنا میکند. این کتاب نهتنها برای سرگرمی، بلکه برای آموزش مهارتهای اجتماعی و همدلی نیز مناسب است.
خلاصه کتاب اجازه هست بغلت کنم؟
داستان با کای، حیوان دریایی کوچکی که عاشق بغلکردن است، آغاز میشود. او صبح روزی تصمیم میگیرد همهچیز و همهکس را بغل کند؛ از جلبکهای بزرگ گرفته تا صخرهها و دوستانش. اما وقتی به ماهی بادکنکی کوچولو میرسد، متوجه میشود که همه مثل او علاقهای به بغلکردن ندارند. ماهی بادکنکی با بزرگکردن خودش نشان میدهد که دوست ندارد کسی او را بغل کند. کای و دوستانش به این فکر میافتند که راههای دیگری برای ابراز دوستی وجود دارد. هرکدام از حیوانات دریایی روش خاص خود را پیشنهاد میدهند؛ یکی مشت بالهای، دیگری زدن دمها و یکی هم دستدادن با بازوچه. کای یاد میگیرد که باید به خواستهی هرکدام از دوستانش احترام بگذارد و محبت را به شیوهای که آنها دوست دارند، نشان دهد. در پایان، کای این تجربه را با مادرش به اشتراک میگذارد و درمییابد که حتی نزدیکترین افراد هم ممکن است ترجیحهای متفاوتی داشته باشند.
چرا باید کتاب اجازه هست بغلت کنم؟ را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی ساده و تصاویر رنگارنگ، مفاهیمی مانند احترام به مرزهای شخصی، تفاوتهای فردی و شیوههای مختلف ابراز محبت را بهزبان کودکانه مطرح کرده است. مخاطب با خواندن این کتاب میتواند یاد بگیرد که برای دوستشدن یا ابراز علاقه، همیشه لازم نیست از یک روش ثابت استفاده کند و بهتر است به احساسات و ترجیحهای دیگران توجه کند. همچنین، کتاب اجازه هست بغلت کنم؟ به والدین و مربیان کمک میکند تا دربارهی موضوعات مهمی مانند فضای شخصی و رضایت در روابط اجتماعی با کودکان گفتوگو کنند.
خواندن این کتاب به کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدین، مربیان و افرادی که به دنبال آموزش مهارتهای اجتماعی و احترام به فضای شخصی هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که دوست دارند دربارهی دوستی و تفاوتهای فردی بیشتر بدانند، مناسب است.