کتاب بیگانه ای از جنگل
معرفی کتاب بیگانه ای از جنگل
کتاب بیگانه ای از جنگل نوشته حسین اسمعیل پور، اثری داستانی است که نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایتی پررمزوراز و فضایی خیالانگیز، داستان پسری نوجوان به نام زِین را روایت میکند که در روستایی نزدیک جنگل زندگی میکند و با پدربزرگش رابطهای عمیق دارد. ماجرا از جستوجوی زین برای کشف رازهای جنگل و مواجهه با تاریکیهای درون و بیرون آغاز میشود و بهتدریج به سفری پرماجرا و پر از کشف و شهود بدل میگردد. کتاب بیگانهای از جنگل با بهرهگیری از عناصر اسطورهای، طبیعت و روابط انسانی، تلاش کرده است تا مفاهیمی چون هویت، فقدان، امید و پیوند انسان با طبیعت را به تصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بیگانه ای از جنگل
کتاب بیگانهای از جنگل به قلم حسین اسمعیلپور، داستانی معاصر و خیالپردازانه را در بستری روستایی و جنگلی روایت میکند. این کتاب با محوریت شخصیت زِین، نوجوانی که در کنار پدربزرگ و مادرش زندگی میکند، به کندوکاو در لایههای پنهان طبیعت و روان انسان میپردازد. ساختار کتاب بر پایهی فصلهای کوتاه و پیوسته بنا شده که هر کدام بخشی از سفر درونی و بیرونی زین را بازگو میکند. جنگل در این داستان نهتنها مکانی برای رخدادها، بلکه استعارهای از ناخودآگاه، خاطرات و رازهای خانوادگی است. روایت با نگاهی به گذشته و حال، پیوند نسلها و تأثیر انتخابها و زخمهای قدیمی را در سرنوشت شخصیتها برجسته میکند.
حسین اسماعیل پور در این کتاب، با بهرهگیری از عناصر طبیعت، اسطوره و خاطره فضایی خلق کرده است که در آن مرز میان واقعیت و خیال، زندگی و مرگ، روشنایی و تاریکی، پیوسته در حال جابهجایی است. داستان بیگانهای از جنگل با تمرکز بر روابط خانوادگی، فقدان، امید و جستوجوی هویت، داستانی چندلایه و تأملبرانگیز را پیشِ روی مخاطب قرار داده است. خواندنن این کتاب برای نوجوانهایی که داستانهای ماجراجویی و رازآلود را دنبال میکنند، میتواند جذاب باشد.
خلاصه داستان بیگانه ای از جنگل
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان بیگانهای از جنگل نوشته حسین اسماعیلپور، با زندگی زِین، نوجوانی که در روستایی نزدیک جنگل با مادر و پدربزرگش زندگی میکند، آغاز میشود. زین با پدربزرگش رابطهای صمیمی دارد و از او دربارهی رازهای جنگل و گذشتهی خانوادهشان میآموزد. پدربزرگ، مردی با گذشتهای پر از خاطرات تلخ و شیرین، زین را به بخشهایی از جنگل میبرد که همیشه از آنها دوری میکردند. در این سفرها، زین با کنده درختی قدیمی و قبری فراموششده روبهرو میشود که رازهایی از گذشته را در خود نهفته دارد. با پیشروی داستان، زین درگیر رؤیاها و کابوسهایی میشود که مرز میان واقعیت و خیال را کمرنگ میکند. حملهی نیروهای تاریک و دودهای سیاه به روستا، مرگ پدربزرگ و ربودهشدن مادرش، زین را به سفری ناگزیر به دل جنگل میکشاند.
در این مسیر، او با نگهبان جنگل، درختی جادویی و زنده، آشنا میشود که به کمک زین برای بیدارکردن درختان خشکیده و مقابله با نیروهای تاریک نیاز دارد. زین با تردید و ترس، اما با امید و اشتیاق کودکانه، مأموریت بیدارکردن جنگل را آغاز میکند. او درمییابد که اشکها و احساسات صادقانهاش میتواند درختان را به زندگی بازگرداند. در این مسیر، زین با گذشتهی جنگل، محافظان قدیمی و زخمهای عمیق طبیعت و انسان روبهرو میشود. داستان با تمرکز بر اتحاد، هماهنگی و امید، زین را به قهرمانی تبدیل میکند که باید با تاریکی درون و بیرون خود روبهرو شود و راهی برای نجات جنگل و مردمش بیابد.
چرا باید کتاب بیگانه ای از جنگل را بخوانیم؟
کتاب بیگانهای از جنگل با روایت داستانی پرکشش و فضاسازی خیالانگیز، تجربهای متفاوت از مواجهه با طبیعت، فقدان و رشد فردی را ارائه میدهد. این کتاب با ترکیب عناصر اسطورهای و واقعگرایانه، به دغدغههایی چون هویت، پیوند نسلها، تأثیر خاطرات و اهمیت امید در مواجهه با بحرانها میپردازد. شخصیتپردازی زین و پدربزرگ، همراه با حضور نمادین جنگل و نگهبان آن، به داستان عمق و چندلایگی بخشیده است. خواندن این کتاب فرصتی برای تأمل دربارهی رابطهی انسان با طبیعت، قدرت احساسات و نقش انتخابها در سرنوشت فردی و جمعی فراهم میکند. همچنین روایت ماجراجویانه و پرتعلیق آن، مخاطب را تا پایان با خود همراه میسازد.
خواندن این کتاب به نوجوانانی که به داستانهای ماجراجویانه، رازآلود و طبیعتمحور علاقه دارند، پیشنهاد میشود. همچنین به کسانی که دغدغهی هویت، فقدان، پیوند خانوادگی و جستوجوی امید در شرایط دشوار را دارند، این اثر توصیه میشود. علاقهمندان به داستانهایی با مضامین اسطورهای و نمادین نیز میتوانند از فضای این کتاب لذت ببرند.
من اولای کتاب رو تندتند خوندم و یه چیزایی رو متوجه نشده بودم برا همین بعد تموم کردن کتاب، داستان گنگ بود برام، برگشتم اولای کتابو دوباره خوندم، اونجا که پدربزرگ داستان فرمانده مقداد رو تعریف میکنه خیلی مهمه. پنج ستاره
نسخه چاپی این کتاب رو برای پسرم گرفتم. چون هنوز خودش نمیتونست بخونه، من براش خوندم و تکتک کلمهها و معنیاش رو براش توضیح دادم. هم من، هم پسرم، واقعاً از این تجربه لذت بردیم. مطمئنم این داستان تا همیشه تو
پدربزرگ: فقط بدون، اگه یه روز خواستی درد دل کنی، بیا اینجا و حرفاتو به درختا بزن نه به آدمـا... شاید بخوای بپرسی چرا؟ چون درختا گوش میکنن، قضاوت نمیکنن، دروغ نمیگن، رازتو فاش نمیکنن، صبور و خاموش، مثل دوستایی
واااااای داستانش چقد غمگین بود، خیلی خوشم اومد، یه ارتباط عمیق با طبیعت انسان رو روایت میکنه، اینکه انسان دچار بحران پیامدهای اعمال نسنجیده خودش میشه.
موضوع و ایده داستان عالیه، وسطای کتاب یکم کند بود، ولی قشنگ تموم شد، در کل دوس داشتم.
من چند ماه پیش این کتاب رو تهیه و مطالعه کردم، اولا اینو بگم که داستان قوی داره، اما تو بعضی از فصول افت داره که طبیعیه. پایان بندی قابل قبولی داشت، داستان طوری تموم شد که انتظار میره دنباله داستان
کتاب خیلی خوبی بود، داستانش در مورد جنگلی که از محافظان جنگل الهام میگیره. جلد کتاب کاملا هماهنگ با شخصیت های کتابه، دوس داشتم داستانش یکم طولانی تر باشه ولی پایان همینم قشنگ بود...
من اوایل کتاب رو خوندم، یکم نا امید شده بودم چون خیلی کند جلو میرفت و همچی مبهم و خسته کننده بود، اما بعد از فصل پنجم ماجرا عوض شد و داستان سریع جلو رفت و یه شوک جانانه بهم
راستش کتاب قشنگیه و ایدهاش هم جذابه، جنگلی که درختاش زندهاند، پسرکی که میتونه صداشون رو بشنوه و محافظی که از دل خاک بیدار میشه. ترکیب این مفاهیم با خاطرات جنگ و فرماندهای که سوگوار پسرشه، میتونست یه اثر خیلی
راستش وقتی کتاب رو تموم کردم، یه ذره احساس دوگانگی داشتم. داستان قشنگی بود، فضای جنگل و درختایی که حرف میزنن واقعاً جذاب بود، ولی ته دلم چیزی میگفت که شخصیتها میتونستند عمیقتر باشن. زین رو در طول داستان بیشتر