معرفی و دانلود کتاب شب بود pdf + خلاصه رایگان

کتاب شب بود

۵.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
هلیا صادقی

معرفی کتاب شب بود

کتاب شب بود مجموعه‌ای از متن‌های شاعرانه و قطعه‌های احساسی هلیا صادقی است که در آن‌ها با زبانی سرشار از تکرارهای آهنگین و تصویرهای تیره و عاطفی به مضماینی مثل تنهایی، ترس، مرگ، خاطره، خانواده، عشق، خیانت و اضطراب می‌پردازد. فضای کلی اثر در دل شب، شهر تهران و لحظه‌های بیداری در سحرگاه شکل گرفته و به دفتر ثبت احساسات و هجوم فکرها در سال‌های مختلف زندگی نویسنده شباهت دارد. انتشارات نسل روشن این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شب بود

کتاب شب بود اثری از هلیا صادقی است که در قالب قطعه‌های ادبی و متن‌های شاعرانه نوشته شده است. این کتاب مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی است که نویسنده در آن تجربه‌ی زیستن در جهان پراضطراب امروز را از خلال تصویرهای شبانه روایت کرده است. متن‌ها اغلب کوتاه، تکرارشونده و ضرباهنگ‌دار هستند و حول چند محور اصلی می‌چرخند: تنهایی در شهر، ترس از فراموش‌شدن و فراموش‌کردن، حسرت سال‌های گذشته، اضطراب، افسردگی، خیانت، مرگ، آوارگی و جست‌وجوی معنایی برای ماندن.

هلیا صادقی بارها به تهران، ساعت‌های بامداد، فصل‌ها به‌ویژه تابستان و پاییز و رابطه‌های خانوادگی مثل مادر، پدربزرگ و مادربزرگ اشاره کرده است. در بسیاری از قطعه‌ها، منِ متن در حال گفت‌وگو با خود، با شب، با آدم‌ها و با روزگار است و میان میل به رهایی و سنگینی زنده‌ماندن در نوسان قرار دارد.

کتاب شب بود در بخش‌های پایانی به فصل پاییز، بیداربودن، بیدارباش، پروانه‌ی درون، پازل بودن دنیا و دردهای ماندگار می‌رسد و در قطعه‌های پایانی از نوشتن به‌ عنوان راهی برای رهایی و ثبت رنج‌ها یاد کرده است.

چرا باید کتاب شب بود را بخوانیم؟

شب بود فرصتی برای همراه‌شدن با ذهن و دل نویسنده در لحظه‌های بی‌خوابی، اضطراب و تأمل است. این کتاب با تکرارهای آهنگین، تصویرهای تیره و صریح‌گویی درباره‌ی درد، تنهایی، خانواده، مرگ و خیانت، تجربه‌ی احساسی فشرده‌ای می‌سازد که می‌تواند برای کسانی که با چنین حال‌وهوایی آشنا هستند نوعی هم‌حسی و بازشناسی درونی به‌ همراه بیاورد.

خواندن کتاب شب بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن شب بود به کسانی پیشنهاد می‌شود که به متن‌های شاعرانه و قطعه‌های احساسی علاقه‌مند هستند، با موضوعاتی مثل تنهایی، اضطراب، افسردگی، مرگ، خانواده و خیانت درگیرند یا دوست دارند حال‌وهوای شبانه و اعتراف‌گونه‌ی یک ذهن ناآرام را در قالب کلمات دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شب بود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشب بود
موضوعشعر معاصر، عاشقانه
نویسندههلیا صادقی
انتشاراتانتشارات نسل روشن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۹/۲۵
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۲/۱۶

بسیار عالی بود و خیلی عمیق ...حال درون نویسنده به خوبی بیان شده بدون هیچ سانسوری ...فراز و نشیب روزهای زندگی بخوبی بیان شده ..‌..برای شاعر جوان آرزوی موفقیت دارم ...

۱۴۰۵/۰۳/۰۴

به نظر بنده نویسنده قلم شیوا وپر احساسی دارند