کتاب قطره کوچولوی من
معرفی کتاب قطره کوچولوی من
کتاب قطرهی کوچولوی من نوشتهی امیرمحمد دارانی و با تصویرگری و ویراستاری مرضیه دزفولیانزاده، توسط نشر فکرونه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، به موضوع آب و اهمیت آن در زندگی میپردازد. روایت کتاب دربارهی پسربچهای به نام امیرمحمد است که در یک روز گرم تابستانی، هنگام شستن ماشین با پدرش، با یک قطرهی آب بازیگوش آشنا میشود. این قطرهی کوچک، نهتنها دوست جدید او میشود، بلکه او را با دنیای شگفتانگیز آب و نقش مهم آن در طبیعت آشنا میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قطره کوچولوی من
کتاب قطرهی کوچولوی من داستانی کودکانه از امیرمحمد دارانی است که با تصویرگری مرضیه دزفولیانزاده، به موضوع حفاظت از آب و اهمیت آن در زندگی روزمره میپردازد. این کتاب با محوریت یک ماجرای خیالی و دوستداشتنی، دنیای کودکان را به دنیای طبیعت و مسئولیتپذیری پیوند میزند. ساختار کتاب بهگونهای است که ابتدا با یک اتفاق ساده و روزمره آغاز میشود و سپس با ورود شخصیت قطرهی آب، فضای داستان رنگ و بوی تازهای میگیرد. نویسنده تلاش کرده است تا با استفاده از دیالوگهای کودکانه و شعرهای کوتاه، پیام صرفهجویی و ارزشمندی آب را به زبان ساده و قابل لمس برای کودکان بیان کند. تصاویر رنگارنگ و شاد کتاب نیز به جذابیت روایت افزودهاند و فضای داستان را برای مخاطبان خردسال دلنشینتر کردهاند.
خلاصه کتاب قطره کوچولوی من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با یک روز آفتابی و گرم آغاز میشود که امیرمحمد همراه پدرش مشغول شستن ماشین است. در همین حین، یک قطرهی آب بازیگوش روی دماغ امیرمحمد مینشیند و ناگهان با صدایی نازک و کودکانه با او صحبت میکند. قطرهی کوچولو خودش را معرفی میکند و از ماجراجوییهایش در طبیعت، رودخانهها و آبشارها میگوید. در ادامه، قطرهی آب از امیرمحمد خواهش میکند که با آب مهربانتر باشد و اهمیت صرفهجویی را یادآوری میکند. او با خواندن شعری کودکانه، پیام خود را دربارهی ارزش آب و نقش هر فرد در حفظ آن منتقل میکند. در پایان، امیرمحمد با نگاهی تازه به آب و قطرههای کوچک، احساس مسئولیت بیشتری نسبت به طبیعت پیدا میکند و خود را قهرمان آب میداند.
چرا باید کتاب قطره کوچولوی من را بخوانیم؟
کتاب قطرهی کوچولوی من با روایت داستانی ساده و خیالانگیز، مفاهیمی مانند دوستی با طبیعت، اهمیت آب و صرفهجویی را به زبان کودکانه بیان کرده است. این کتاب با استفاده از شخصیتپردازی جذاب و شعرهای کوتاه، کودکان را به تفکر دربارهی نقش خود در حفاظت از محیطزیست تشویق میکند. تصاویر رنگارنگ و فضای شاد کتاب، تجربهی خواندن را برای کودکان لذتبخشتر میکند و به آنها کمک میکند تا پیامهای مهم کتاب را بهتر درک کنند. این اثر میتواند نقطهی شروعی برای گفتوگو دربارهی محیطزیست و مسئولیتپذیری باشد.
خواندن این کتاب به کودکان علاقهمند به طبیعت، والدینی که دغدغهی آموزش حفاظت از محیطزیست به فرزندان خود دارند و مربیان مهدکودک یا دبستان پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که دوست دارند با داستانهای تخیلی و آموزنده آشنا شوند، مناسب است.