معرفی کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول)
کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول) نوشته هیوا ملکی و تصویرگری محمد طالبی و نیکتا هاشمی، داستانی فانتزی و سرشار از عناصر جادویی، ماجراجویی و شخصیتهای عجیبوغریب است که در مدرسهای اسرارآمیز به نام مدرسهی علوم عجایب و غرایب خانم دماغقرمز اتفاق میافتد. روایت با زبانی طنزآمیز و پرهیجان، نوجوانان را به دنیایی پر از رمز و راز، دوستی، خطر و کشف ناشناختهها میبرد. نشر رویاپردازان نسل آینده این داستان را منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول)
کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول) اثر هیوا ملکی، داستانی فانتزی و ماجراجویانه را در فضایی مدرسهای روایت میکند. ماجرا در مدرسهی علوم عجایب و غرایب خانم دماغقرمز میگذرد؛ جایی که دانشآموزانش نهتنها با درس و مشق، بلکه با جادو، معما و خطرهای عجیبوغریب دستوپنجه نرم میکنند. شخصیت اصلی، حامی دست، به همراه دوستانش درگیر ماجرایی میشوند که با دزدیدهشدن شی جادویی مهمی آغاز میشود. ساختار کتاب بر پایهی روایت اولشخص و دیالوگهای پرانرژی استوار است و هر فصل، ماجراهای تازهای را پیش روی گروه نوجوانان قرار میدهد. طنز، شوخیهای کلامی و توصیفهای تصویری، فضای کتاب را زنده و پویا کرده است. در کنار داستان اصلی، نویسنده با خلق شخصیتهایی با ویژگیهای منحصربهفرد و روابط دوستانه، دنیایی پر از شگفتی و چالش را به تصویر کشیده است. جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول) با ترکیب عناصر فانتزی، طنز و ماجراجویی، تجربهای متفاوت برای نوجوان خواهد بود.
خلاصه کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با معرفی حامی دست، راوی و یکی از دانشآموزان مدرسهی علوم عجایب و غرایب خانم دماغقرمز آغاز میشود. او و دوستانش، ساسی، بادام و هانی، بهطور اتفاقی متوجه میشوند که شی جادویی بااهمیتی به نام عقاب طلایی در خطر دزدیدهشدن توسط جادوگری به نام پاچروکیده است. گروه تصمیم میگیرد به صورت مخفیانه ماجرا را پیگیری کند و در این مسیر، قوانین مدرسه را زیر پا میگذارد و با خطرات مختلفی روبهرو میشود. آنها برای یافتن پاسخ سؤالاتشان به کتابخانهی اسرارآمیز مدرسه، دامون، میروند و با چالشهای جادویی و معماهای پیچیده مواجه میشوند. در ادامه، گروه وارد ماجراجوییهای خطرناکتری میشود؛ از فرار از دست نگهبانان مدرسه تا گرفتارشدن در تونلهای تاریک و روبهروشدن با موجودات جادویی و دیوها. هر کدام از اعضای گروه با ترسها و ضعفهای خود روبهرو میشوند و در عین حال، دوستی و همکاری آنها تقویت میشود.
چرا باید کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول) را بخوانیم؟
این کتاب با شخصیتپردازی خلاقانه و ماجراهای غیرمنتظره، حس کنجکاوی و تخیل را تقویت میکند. روایت اولشخص و دیالوگهای زنده، خواننده را به دل ماجرا میبرد و تجربهای نزدیک از دوستی، شجاعت و عبور از ترسها را به تصویر میکشد. علاوه بر این، کتاب با پرداختن به موضوعاتی مانند همکاری گروهی، مسئولیتپذیری و اهمیت اعتمادبهنفس، پیامهایی ارزشمند را در قالب داستانی جذاب منتقل میکند.
خواندن این داستان را به نوجوانانی که به داستانهای فانتزی، ماجراجویی و دنیای جادوگری علاقه دارند پیشنهاد میکنیم. این اثر برای نوجوانانی که به دنبال تجربهی هیجان، دوستی و کشف رازها هستند، انتخاب مناسبی است.
بخشی از کتاب جغله جادوگر جنجالی (قسمت اول)
«میخواهم برایتان یک ماجرای خیلی خیلی خیلی غیرعجیب را که از یک جای خیلی خیلی خیلی غیرعجیبتر شروع شد به همراه دوستانم ساسیکنه، بادامترقه و هانیجیغ تعریف کنم.
البته یک جای عادی مثل نوک کوه یا زیر دریا یا توی ماگماهای مرکز زمین یا نیمۀ تاریک کرۀ ماه که نه، ماجرای ما از نوک برج مدرسه شروع شد. در آن روز خاص، مدرسۀ جادوگری که ما مهندس صدایش میکنیم تصمیم گرفته بود شبیه قلعۀ هزاربرج باشد.»