کتاب از آفرینش تا عشق
معرفی کتاب از آفرینش تا عشق
کتاب الکترونیکی از آفرینش تا عشق مجموعهای از اشعار نسرین باستانی است که نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب غزل و شعر نو به مضامین عاشقانه، عاطفی و گاه فلسفی میپردازد و تجربههای شاعرانهٔ نویسنده را در قالب واژههایی پرشور و احساس به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از آفرینش تا عشق
از آفرینش تا عشق اثری در قالب مجموعه شعر است که توسط نسرین باستانی سروده شده و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب شامل بیش از پنجاه شعر است که هرکدام با تاریخ سرایش مشخص شدهاند و در بازهای حدود دو سال نوشته شدهاند. اشعار کتاب بیشتر در قالب غزل و با زبانی تصویری و سرشار از استعاره و تشبیه سروده شدهاند. محوریت اصلی این مجموعه تجربههای عاطفی و عاشقانهٔ شاعر است که با نگاهی درونی و گاه فلسفی به مفاهیمی چون دلدادگی، تنهایی، امید، حسرت و نیایش پرداخته است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر شعر روایتی مستقل دارد اما درمجموع فضایی یکپارچه از احساسات و دغدغههای شاعر را به نمایش میگذارد. این اثر نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با بهرهگیری از عناصر سنتی و نو به بیان احساسات انسانی میپردازد و خواننده را به دنیای پررمزوراز عواطف انسانی دعوت میکند.
چرا باید کتاب از آفرینش تا عشق را بخوانیم؟
این مجموعه شعر فرصتی برای لمس تجربههای عمیق عاطفی و عاشقانه در قالب واژههایی خیالانگیز فراهم میکند. اشعار از آفرینش تا عشق با تصویرسازی و بهرهگیری از عناصر طبیعت، احساسات انسانی را بهگونهای بیان میکنند که مخاطب میتواند خود را در فضای شعرها بیابد. تنوع مضامین، از دلدادگی و وصال تا جدایی و حسرت، باعث شده است که هر شعر، دریچهای تازه به جهان درونی شاعر بگشاید. مطالعهٔ این کتاب،نهتنها لذت ادبی را به همراه دارد بلکه میتواند دربردارندهٔ تأملات شخصی دربارهٔ عشق، امید و رنج باشد.
خواندن کتاب از آفرینش تا عشق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات عاشقانه و کسانی که بهدنبال تجربهٔ احساسات عمیق انسانی هستند، مناسب است. همچنین به کسانی که در جستوجوی الهام و آرامش در واژهها و تصاویر شاعرانهاند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب از آفرینش تا عشق
«تندیس چشمان تورا در قلب خود کوبیدهام رقص نگاهت را به دل، بر سینهام پاشیدهام شیداگر عشق تورا در جان خود حس میکنم رویای شیرینی که در صدها غزل بوسیدهام تاریکی چشمان تو شب را به آتش میکشد من مثل مرغ خستهای در خواب تو لغزیدهام با لحظهها جان میدهم، میمیرم از دلدادگی رویای زیبای تو را از مست دنیا چیدهام جادوی چشمانت مرا غرق تلاطم میکند انگار در دنیای تو بیدارم و خوابیدهام نجوای این دلدادگی میآزُرَد آیینه را آیینه تا آیینه را، عکس تو را پیچیدهام خواب پریشانی مرا چون گریه شیدا میکند غرق غزل، مست و گمم، شولای غم پوشیدهام عریانتر از صد قافیه، پا بر در میخانهام میکوبم و میرقصم اما بازهم رنجیدهام دل مثل باغی از خزان، تو همچو شعری بیبدل میریزد از چشمم غزل، گم میشوی در دیدهام»