کتاب جا مانده ام از خودم
معرفی کتاب جا مانده ام از خودم
کتاب جا ماندهام از خودم نوشته نازیلا احمدی مؤید و ویراستاری آتنا سیدعلیخانی توسط نشر نسل روشن منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار و دلنوشتههایی است که در قالب شعر فارسی و ترکی آذربایجانی سروده شدهاند و دغدغههای عاطفی، فلسفی و اجتماعی شاعر را بازتاب میدهند. کتاب شامل شعرهای معاصر فارسی و ترکی آذربایجانی است و مخاطب را به دنیای احساسات و تجربههای انسانی دعوت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جا مانده ام از خودم
کتاب جا ماندهام از خودم اثری در قالب شعر و دلنوشته است که توسط نازیلا احمدی مؤید خلق شده است. این کتاب مجموعهای از اشعار فارسی و ترکی آذربایجانی را در خود جای داده است و به دغدغههای انسانی، عشق، جدایی، دلتنگی، تنهایی و امید میپردازد. ساختار کتاب بهگونهای است که هر قطعه مستقل و در عین حال مرتبط با فضای کلی اثر است. اشعار گاه کوتاه و موجز و گاه بلند و روایتگر با زبانی تصویری و احساسی تجربههای زیستهی نازیلا احمدی مؤید را بازتاب میدهند.
این مجموعه نهتنها به بیان احساسات فردی میپردازد، بلکه نگاهی به مفاهیم فلسفی و اجتماعی نیز دارد. کتاب فضایی میان خاطره و خیال، واقعیت و رؤیا میآفریند و مخاطب را به تماشای فرازونشیبهای روحی و عاطفی دعوت میکند. در این اثر شعر بهعنوان ابزاری برای بیان درونیات و ارتباط با جهان پیرامون به کار رفته و هر قطعه پنجرهای بهسوی تجربههای انسانی گشوده است.
چرا باید کتاب جا مانده ام از خودم را بخوانیم؟
این کتاب مجموعهای از اشعار و دلنوشتههایی است که با پرداختن به احساسات عمیق انسانی تجربههای مشترک عشق، جدایی، دلتنگی و امید را به تصویر میکشد. خواندن کتاب جا ماندهام از خودم فرصتی برای همدلی با لحظات ناب و صادقانهي شاعر فراهم میکند و مخاطب را به تأمل دربارهی مفاهیم بنیادین زندگی دعوت میکند. تنوع زبانی و فرهنگی در اشعار بهویژه حضور شعرهای ترکی آذربایجانی در کنار فارسی به این مجموعه رنگوبویی خاص بخشیده است. این اثر برای کسانی که بهدنبال لمس احساسات ناب و تجربهی زبان شاعرانه هستند، جذابیت ویژهای دارد.
خواندن کتاب جا مانده ام از خودم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی و ترکی آذربایجانی، دوستداران ادبیات احساسی و کسانی که دغدغههایی چون عشق، جدایی، دلتنگی و تنهایی دارند مناسب است. مطالعهی این اثر به کسانی که بهدنبال تجربهی زبان و بیان شاعرانه در مواجهه با مسائل انسانی هستند نیز پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جا مانده ام از خودم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جا مانده ام از خودم |
| موضوع | شعر معاصر |