کتاب بهت افشین احمدی فرد + دانلود نمونه رایگان

کتاب بهت

امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بهت

کتاب الکترونیکی «بهت» اثر «افشین احمدی‌فرد» مجموعه‌ای از اشعار معاصر فارسی است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب شعر نو و کلاسیک، دغدغه‌های فلسفی، عرفانی و انسانی را با زبانی تأمل‌برانگیز بیان می‌کند و به موضوعاتی چون هستی، عشق، حقیقت و سرنوشت می‌پردازد. «بهت» با نگاهی به سنت‌های ادبی ایران و تأثیرپذیری از جریان‌های فکری و ادبیات کهن، تلاش دارد تجربه‌های زیسته و اندیشه‌های شاعر را در قالبی شاعرانه و گاه داستانی به تصویر بکشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهت

«بهت» نوشتهٔ افشین احمدی‌فرد، مجموعه‌ای از اشعار فارسی است که در قالب‌های متنوعی چون غزل، مثنوی و شعر نو سروده شده‌اند. این کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و با توجه به تاریخ انتشار آن، بازتاب‌دهندهٔ دغدغه‌ها و نگاه‌های شاعر در دههٔ اخیر است. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر شعر، جهانی مستقل و درعین‌حال پیوسته با دیگر اشعار می‌سازد. مضامین اصلی کتاب حول محورهایی چون جست‌وجوی حقیقت، تأمل در سرنوشت انسان، عشق، مرگ، و معنای هستی می‌چرخد. احمدی‌فرد در این اثر، با بهره‌گیری از زبان و تصاویر ادبی، تلاش کرده است تا تجربه‌های شخصی و جمعی را به‌گونه‌ای بیان کند که برای مخاطب امروزی نیز قابل لمس باشد. کتاب «بهت» نه‌تنها به سنت‌های شعر فارسی وفادار مانده، بلکه با نگاهی نو به مسائل فلسفی و عرفانی، سعی دارد پلی میان گذشته و حال برقرار کند. قالب کتاب، مجموعه شعر است و هر قطعه، فضایی مستقل و درعین‌حال مرتبط با کلیت اثر دارد. این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات معاصر فارسی، فرصتی برای مواجهه با اندیشه‌ها و احساسات شاعرانهٔ روزگار ما فراهم می‌کند.

چرا باید کتاب بهت را بخوانیم؟

«بهت» با رویکردی تأمل‌برانگیز به مفاهیم بنیادین زندگی، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند. این کتاب با ترکیب مضامین فلسفی، عرفانی و عاشقانه، تجربه‌ای متفاوت از شعر معاصر فارسی ارائه می‌دهد. اشعار این مجموعه، نه‌تنها بازتاب‌دهندهٔ دغدغه‌های فردی شاعر هستند، بلکه به پرسش‌های کلی‌تری دربارهٔ هستی، معنای زندگی و جایگاه انسان در جهان می‌پردازند. خواندن این کتاب فرصتی است برای مواجهه با زبان و تصاویری که گاه از سنت‌های ادبی ایران الهام گرفته‌اند و گاه با نگاهی تازه به مسائل روزمره و وجودی می‌نگرند. برای کسانی که به دنبال شعرهایی با لایه‌های معنایی عمیق و تأمل در مفاهیم انسانی هستند، این اثر می‌تواند تجربه‌ای ارزشمند باشد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران مضامین فلسفی و عرفانی، و کسانی که به جست‌وجوی معنا و تأمل در مفاهیم هستی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات فارسی که به دنبال نمونه‌هایی از شعر امروز ایران هستند، گزینهٔ قابل توجهی به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب بهت

«اندشهٔ‌ماچارق خلقت‌ندرد این معب رگذرهبه حقیقت برد آن دمکه زپندارپراکنل‌شدم دیدم خود خلقت به خودش ی‌نگرد من‌برس رآ که زکویّت گذرم یکاش نگردد نظرت برنظرم این وصل نه دردایرهٔ‌طاقت ماست ترسم‌که زشوقتونانداثرم کوی که غباری‌به برشیشهٔ‌ماست رویند چواز را زحقیقت بکشند بربادرود انچه‌دراندشهٔ‌ماست جندی‌ستکه‌سرکشتهدرا ین پیشه‌منم مش ست زمننباکه منازریشه منم فریادزند آینه درکوش عدم»

۱۴۰۴/۰۵/۲۲

کتاب بهت اثری عرفانی است وقالب اشعار بیشتر رباعی هست و در سبک و سیاق کلاسیک سروده شده اند

۱۴۰۴/۰۵/۲۳

بهت اثری ارزشمند در حوزه ی ادبیات فارسی است . این اثر فلسفی ،عرفانی ،خواننده را تا عمیق ترین لایه های معنا به پیش میبرد

۲۵%