کتاب یک زرافه توی سوپ من است! راس بوراک + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب یک زرافه توی سوپ من است!

کتاب یک زرافه توی سوپ من است!

معرفی کتاب یک زرافه توی سوپ من است!

کتاب یک زرافه توی سوپ من است! نوشته راس بوراک و ترجمه سید محمدسامان تکمیلی، توسط نشر مهرسا منتشر شده است. این داستان طنزآمیز و ماجراجویانه که برای گروه سنی خردسال و کودک نوشته و طراحی شده، حول محور اتفاقی عجیب در یک رستوران می‌چرخد و با تصاویر رنگارنگش کودکان را به دنیای خیال و شوخی می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یک زرافه توی سوپ من است!

در کتاب یک زرافه توی سوپ من است! به قلم راس بوراک (Ross Burach) با داستانی روبه‌رو هستیم که در رستورانی شلوغ و پرماجرا می‌گذرد. این داستان با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و شخصیت‌های خنده‌آور، موقعیت‌های طنزآمیز و غیرمنتظره‌ای را برای مخاطب کودک خلق کرده است. هر صفحه از این کتاب با یک غافلگیری همراه است؛ حیوانات مختلف به‌طرز عجیبی وارد سوپ مشتریان می‌شوند. ساختار کتاب بر پایه‌ی دیالوگ‌های کوتاه و موقعیت‌های تصویری استوار است و متن و تصویر به‌صورت هماهنگ پیش رفته‌اند. این داستان تلاش می‌کند تخیل و شوخ‌طبعی را در ذهن مخاطب تقویت کند و درعین‌حال به موضوعاتی مانند نظم، اشتباه و پذیرش اتفاقات غیرمنتظره بپردازد. کتاب حاضر برای گروه سنی کودک و خردسال مناسب است و باتوجه‌به تصاویر رنگی و متن کوتاهش، برای بلندخوانی یا مطالعه‌ی مستقل کودکان نیز مناسب است.

خلاصه کتاب یک زرافه توی سوپ من است!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با ورود یک مشتری به رستوران آغاز می‌شود که قصد دارد سوپ سفارش دهد. مشتری با اولین قاشق متوجه حضور یک زرافه در سوپ خود می‌شود. او با تعجب و اعتراض، گارسون را صدا می‌زند. گارسون با خونسردی، سوپ جدیدی می‌آورد و قول می‌دهد که این‌بار خبری از زرافه نباشد، اما هربار که سوپ تازه‌ای سرو می‌شود، حیوان دیگری مانند تمساح، شیر یا گوزن در آن ظاهر می‌شود. اتفاقات عجیب و پی‌درپی، فضای رستوران را به باغ‌وحش تبدیل و مشتری را به‌شدت سردرگم و کلافه می‌کند. درنهایت مشخص می‌شود غذاها و حیوانات به‌اشتباه جابه‌جا شده‌اند و رستوران با باغ‌وحش قاطی شده است. داستان با شوخی و طنز به پایان می‌رسد و مشتری تصمیم می‌گیرد جای دیگری غذا بخورد. کتاب با تکرار موقعیت‌های خنده‌دار و دیالوگ‌های کوتاه، کودکان را با خود همراه می‌کند و آن‌ها را به دنیای خیال و شگفتی می‌برد.

چرا باید کتاب یک زرافه توی سوپ من است! را بخوانیم؟

کتاب یک زرافه توی سوپ من است! با تصاویر رنگارنگ و داستانی پر از شوخی و غافلگیری، تخیل کودکان را به کار می‌گیرد و آن‌ها را به دنیایی متفاوت می‌برد. موقعیت‌های طنزآمیز و تکرارشونده باعث می‌شود کودک با هر صفحه منتظر یک اتفاق تازه باشد. این داستان علاوه‌بر سرگرمی، به‌طور غیرمستقیم به موضوعاتی مانند پذیرش اشتباه، مدیریت موقعیت‌های غیرمنتظره و اهمیت شوخ‌طبعی در مواجهه با مشکلات اشاره کرده است. هماهنگی متن و تصویر، کتاب را برای بلندخوانی در جمع خانواده یا کلاس درس مناسب کرده است. این کتاب می‌تواند به تقویت مهارت‌های زبانی و تصویری کودکان کمک کند.

این کتاب برای خردسالان و کودکانی که به داستان‌های تصویری و طنز علاقه دارند، مناسب است. همچنین داستان حاضر برای والدین و مربیانی که به‌دنبال کتابی برای تقویت تخیل و ایجاد فضای شاد در جمع کودکان هستند، گزینه‌ی خوبی به شمار می‌آید.

۱۴۰۴/۰۷/۰۷

عالی😃

کاربر 3919256
۱۴۰۴/۰۸/۱۰

عالی، خنده دار. 😀

۱۴۰۴/۰۸/۲۹

خیلی خوب بود

۱۴۰۴/۰۹/۰۲

نه من نه بچه نفهمیدیم منظورش چی بود!